Γνωριστήκαμε πριν 11 χρόνια και παντρεμένοι 8. Έχουμε και οι 2 ένα πρώτο γάμο στο ενεργητικό μας και παιδιά. Μαζί παιδιά δεν κάναμε, δεν ήθελε αυτός. Ήταν τρομερά προσκολλημένος στα παιδιά του από τον προηγούμενο γάμο του, τα είχαμε συνέχεια μαζί μας. Εγώ δεν αντιδρούσα παρότι που στα δικά μου παιδιά (το ένα εκ των οποίων ζούσε μαζί μας) φερόταν με τον χειρότερο τρόπο.

Όταν άρχισα να αντιδρώ άρχισε να αλλάζει στάση απέναντί μου, να γίνεται επιθετικός, να με παρατάει μόνη μου σπίτι και κάθε βράδυ να βγαίνει με τους φίλους του. Αυτός που το έπαιζε καψούρης μαζί μου. Και μετά από κάποιους τσακωμούς 2 χρόνια μετά το γάμο μας πήγε σε δικηγόρο και μου ζήτησε εντός 15 ημερών να πάρω το παιδί μου και να φύγω από το σπίτι.

Όταν με είδε να κλαίω το μετάνιωσε και το πήρε πίσω. Συνεχίσαμε μαζί αλλά….ήμασταν 1 μήνα καλά και 5 τσακωμένοι…και πάντα η αιτία ήταν τα παιδιά του που έμπαιναν ανάμεσά μας και μετά οι φίλοι που γυρνούσε.

Κάποια στιγμή και ενώ έλειπε μπήκα στο mail του και ανακάλυψα ότι φλέρταρε σε διάφορα chat και μάλιστα είχε βγει και ραντεβού. Το παραδέχτηκε λέγοντας ότι ήταν βλακεία του! Συνεχίσαμε και πάλι και μετά λίγο καιρό έμαθα από κάποιον ότι την πέφτει η αυτός η ο γιος του (δεν ήταν ξεκάθαρο) σε υπάλληλο τους. Έγινε μεγάλη φασαρία τα αρνήθηκε όλα και η κοπέλα επίσης. Ορκιζόταν στα παιδιά του ότι ήταν απλά μια κακοήθεια.

Μετά από 5 μήνες και μετά από ένα ομηρικό καυγά άρχισε να βγαίνει..Καθόταν σε ένα καφέ και εγώ νομίζοντας ότι κάτι τρέχει με την κοπέλα του καφέ πήγα και του έκανα δημόσια φασαρία. Την άλλη μέρα πήγε σε δικηγόρο και μου έστειλε εξώδικο να φύγω από το σπίτι με διορία 3 ημερών!!!

Έφυγα μετά 1 μήνα για την πόλη που καταγόμουν και δούλευα, ήρθε με βρήκε μετά 10 μέρες και με παρακαλούσε να είμαστε πάλι μαζί. Συνεχίσαμε έτσι όμως δεν ξαναμείναμε πια μαζί βλεπόμαστε τα σ/κ. Πάλι τσακωνόμαστε πάλι κάνουμε και 2 μήνες να βρεθούμε, του ζητάω να χωρίσουμε και δεν μπορεί να το δεχτεί με τίποτα! Του είπα ότι γάμος εξ αποστάσεως δεν υφίσταται και κάνει ότι δεν καταλαβαίνει και με πιέζει να είμαστε έτσι μαζί! Είναι επίσης τρομερά ζηλιάρης και καχύποπτος.

Νιώθω εγκλωβισμένη, δεν του έχω πια εμπιστοσύνη για τίποτα. Έκανε τόσα όταν ζούσαμε μαζί δεν τα κάνει τώρα που είναι σαν εργένης;

Δεν ξέρω πώς και αν μπορώ να συνεχίσω έτσι….θεωρώ είναι αρρωστημένη κατάσταση!!!

 

Αγαπημενότατή μου Άγνωστη Χ,

Δεν ξέρω τι σου χρειάζεται περισσότερο. Ένας καλός δικηγόρος ή ένας καλός ψυχαναλυτής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι λύση δε θα μπορέσεις να βρεις με μια τζαμπαντάν επιστολή στη Σουσού. Άσε τις επιστήμες της ιατρικής και της νομικής να δώσουν τη μάχη της διεκδίκησης για το ποια θα σε κερδίσει τελικά. Όποια και να τα καταφέρει, ούτε θα σε κερατώσει, ούτε θα σε χωρίσει, ούτε θα σε διώξει, ούτε θα σου κάνει σκηνές ζηλοτυπίας. Ίσα-ίσα θα σου δώσει και λύσεις αντί για προβλήματα, σε αντίθεση με τον άντρα που επέλεξες.

ΥΓ1: Αν τα ξαναβρείτε τελικά, να είσαι πιο άνετη, μιας και απ’ ότι άκουσα άλλαξε ο νόμος και πλέον το εξώδικο έγινε πανάκριβο, οπότε θα το σκεφτεί διπλά και τριπλά για να στο ξαναστείλει.

ΥΓ2: Ομοίως και το διαζύγιο. Αν ακούσεις πόσο κοστίζει πια ένα διαζύγιο, ούτε συ θα θέλεις να χωρίσετε.

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού