Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, κάτι που πρακτικά σημαίνει εντάσεις και συγκρούσεις σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, τα οποία με τη σειρά τους δημιουργούν εκνευρισμό κι ανησυχία. Στα αισθηματικά απαιτείται προσοχή γιατί είναι διάστημα ξεκαθαρισμάτων κι η επικοινωνία είναι δύσκολη και χρειάζεται προσοχή.

Κριός

Σημαντικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σήμερα, που αν τις εκμεταλλευτείτε  σωστά θα φέρουν σημαντικές αλλαγές σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.  Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις, χρειάζεται προσοχή και διπλή σκέψη πριν από κάθε βήμα. Οι σημερινές κινήσεις θα έχουν συνέπειες στο μέλλον, γι’ αυτό κυνηγήστε τους στόχους σας με υπομονή κι επιμονή.

 

Ταύρος

Θα νιώσετε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε κρυφές πτυχές σας αλλά παρ’ όλα αυτά είναι μια ημέρα επιβεβαίωσης και κυριαρχίας.  Εκδηλώνετε μία δύναμη, αλλά όχι απαραίτητα δύναμη πάνω στους άλλους ή ορατή απ’ αυτούς αλλά δύναμη να εκφράζετε πλήρως τις δυνατότητές σας και να εκφράζετε επιτυχώς τα συναισθήματα και τις παρορμήσεις που νιώθετε. Αν η δουλειά σας δεν ταιριάζει με τα προσωπικά σας γούστα, ίσως σήμερα αλλάξετε επάγγελμα όπως επίσης αν δεν είστε ικανοποιημένοι απ’ τη σχέση σας, είναι η κατάλληλη στιγμή για να φύγετε από κάτι που δεν προσφέρει τίποτα πια.

 

Δίδυμοι

Είστε λιγότερο απασχολημένοι με τους προσωπικούς σας στόχους κι ανάγκες και μπορείτε καλύτερα να δείτε τον εαυτό σας στο γενικό πλάνο. Οι μοναδικές αρνητικές πιθανότητες απ’ αυτή την αστρολογική όψη, είναι ότι οι άλλοι ίσως εκμεταλλευτούν τη γενναιοδωρία σας και την αυτοθυσία σας και γίνουν επιθετικοί, ή σφετεριστούν την ιδεαλιστική, ανεκτική, ανιδιοτελή συμπεριφορά σας, προς όφελός τους και προς δικό σας χάσιμο. Αφοσίωση σε φίλους που έχουν ανάγκη.  Πιθανή υποκρισία. Αποφάσεις που στηρίζονται στην διαίσθηση.

 

Καρκίνος

Μπορεί να είστε πολύ πειστικοί σήμερα, αλλά μην προσπαθείτε να επηρεάσετε τους άλλους που δεν ενδιαφέρονται για αυτά που λέτε, και προσπαθήστε ν’ αποφύγετε να είστε δογματικοί κι άκαμπτοι στον τρόπο που σκέπτεστε. Ίσως αυτή η στάση σας να φέρει εντάσεις στις σχέσεις σας. Μερικές απ’ τις προηγούμενες υποθέσεις σας, αλλάζουν απ’ τις ανακαλύψεις σας, και συνεπώς αναγκάζεστε να αλλάξετε μέρος της όλης σας συμπεριφοράς, γνώμης και πεποίθησης για τη ζωή.

 

Λέων

Είστε πιο ριψοκίνδυνοι, πιο ανήσυχοι και λιγότερο στενόμυαλοι. Είστε πολύ λιγότερο προσεκτικοί κι αυτοελεγχόμενοι απ’ ό,τι συνήθως και δεν μπορεί να αντισταθείτε ν’ ανακατεύεστε με τα πράγματα που θέλετε, ακόμα κι αν στην πραγματικότητα δεν έχετε την οικονομική ευχέρεια να το κάνετε. Ξοδεύετε χρήματα ελεύθερα, επισκέπτεστε μέρη που δεν είχατε ξαναπάει και εκτίθεστε σε πολλές νέες ιδέες. Τα μικρά προβλήματα της σχέσης σας αρχίζουν να ξεπερνιούνται κι οι ισορροπίες αποκαθιστούνται.

 

Παρθένος

Επειδή η συγκέντρωσή σας είναι τόσο καλή, ικανοποιήστε να δουλεύετε μόνοι σας σήμερα. Η απομόνωση κι η ησυχία είναι απολαυστικές σήμερα, ακόμα και αν δεν αισθάνεστε πολύ φιλόδοξοι κι απλώς θέλετε να ηρεμήσετε. Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα, για να κάνετε περιπάτους ή να ηρεμείτε μόνοι σας με ησυχία. Σε υποσυνείδητο επίπεδο, κάνετε απολογισμό της ζωής σας, και διαχωρίζετε την κατάστασή σας και κατά συνέπεια μπορεί ενστικτωδώς να νιώθετε μοναξιά, χωρίς συνειδητά να γνωρίζετε, γιατί έχετε αυτή την επιθυμία. Αυτή επίσης είναι κατάλληλη ημέρα για έρευνα και μελέτη.

 

Ζυγός

Είναι η κατάλληλη ημέρα να κάνετε μία εσωτερική συζήτηση και να πάρετε αποφάσεις που απασχολούν τη ζωή σας κι όλο αναβάλλετε. Η βελτίωση των σχέσεων με την οικογένειά σας αλλά κι η αποκατάσταση διαφωνιών ου είχατε με το ταίρι σας είναι τα θέματα που θα βγουν αυτή την μέρα στην επιφάνεια. Οι αυξημένες υποχρεώσεις σας σε επαγγελματικό αλλά κι οικογενειακό επίπεδο σας αγχώνουν σήμερα αλλά δε σας αφήνουν και περιθώρια αναβολής. Μία απαιτητική αλλά ουσιαστική ημέρα σε γενικές γραμμές.

 

Σκορπιός

Η φαντασία ας αγγίζει τα όρια της υπερβολής σήμερα. Επίσης  η ψυχολογία σας μοιάζει με ασανσέρ, μπορεί να ταλαντεύεστε ανάμεσα σε ημέρα τρελής ευφορίας και συναισθηματικής κατάθλιψης. Αυτή η συναισθηματική κατάθλιψη μπορεί να προέρχεται απ’ τη συνειδητοποίηση, πως πολλές απ’ τις σχέσεις σας, φιλικές κι ερωτικές πατάνε πάνω σε αυταπάτες. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας πρέπει να είστε πρόθυμοι να διώξετε τις αμφιβολίες και ν’ αναπτύξετε ένα νέο όραμα για τον εαυτό σας, με ένα ενδεχόμενο τέλος ή μία νέα αρχή σε νέα βάση.

 

Τοξότης

Μια μέρα όπου η δημιουργία θα εκφράζεται με ποικίλους τρόπους. Ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάτι ξεχωριστά δημιουργικό, που το σχεδιάζατε από παλιά. Εντάσεις κι ενδεχόμενες συγκρούσεις στα επαγγελματικά καθώς κι ενδεχόμενη έλλειψη επικοινωνίας στα προσωπικά σας, θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό, που καλό θα ήταν να τον αποφύγετε. Δεν είναι καλή μέρα για να πάρετε μόνιμες αποφάσεις που αφορούν τη δουλειά ή τη σχέση σας.

 

Αιγόκερως

Οι βαθύτεροι φόβοι κι οι αμφιβολίες σας βγαίνουν στην επιφάνεια, αλλά δε σας καταβάλλουν. Αν έχετε έλλειψη αυτοπεποίθησης, προσωπικές κακές συνήθειες, που θα θέλατε να εξαφανίσετε, νιώθετε απαισιόδοξοι, πως τα όνειρά σας δε θα πραγματοποιηθούν ποτέ, ή έχετε λίγη αίσθηση μαγείας ή σκοπού στη ζωή σας, μπορείτε να κάνετε μεγάλα βήματα, κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Μία νέα αρχή ή μία βελτίωση στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις είναι πολύ πιθανή.

 

Υδροχόος

Τα εσωτερικά νοήματα, η εμπιστοσύνη κι η κατανόηση με τους αγαπημένους σας είναι πολύ σημαντικά για ‘σας αυτήν την ημέρα. Αν ούτε εσείς ούτε ο σύντροφός σας δεν είστε διατεθειμένοι να καταφέρετε κάτι τέτοιο, τότε η σχέση σας γίνεται εξαιρετικά αδύναμη και δεν σας ικανοποιεί. Δεν είστε κοινωνικοί κι ίσως αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να είστε ανοιχτοί και τρυφεροί απέναντι σ’ αυτόν που σας ενδιαφέρει. Κάντε μία προσπάθεια να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας.

 

Ιχθείς

Μπορεί να εκνευριστείτε με κάποιον, εξαιτίας κάποιου σχετικά ασήμαντου θέματος, ή μπορεί να παθιαστείτε υπερβολικά με κάποιο θέμα ή ιδέα που είναι στην πραγματικότητα ασήμαντο. Αυτές οι υπερβολικές συναισθηματικές αντιδράσεις προκαλούνται απ’ τα ίδια σας τα συναισθηματικά μπερδέματα, τα οποία δε θέλετε να αντιμετωπίσετε απευθείας και έτσι τα προβάλλετε σε άλλους ανθρώπους ή γεγονότα.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.