Εντάσεις, μελαγχολία κι ευαισθησίες στο τέρμα σήμερα. Οι όποιες κρίσεις σας βγάζουν δυνατότερους και πιο αποφασιστικούς.

 

Κριός
Οι δυσκολίες αν και σας ενοχλούν, φαίνεται πως θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε ένα μονοπάτι πολύ πιο ενδιαφέρον. Εδώ είναι η ευκαιρία για να επιβάλλετε κάποιες μεθοδικές αλλαγές στους στόχους ή στην καριέρα σας. Πολλά πράγματα στο άμεσο μέλλον θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα για τα προσωπικά σας. Έχετε όλο το χρόνο στη διάθεση σας για τις σωστές επιλογές αρκεί να μην το παρακάνετε.

Ταύρος
Αυξημένη ανησυχία για τις ανάγκες των άλλων και μια επιθυμία για να δώσετε κάτι περισσότερο από τον εαυτό σας στους άλλους χαρακτηρίζει αυτή την χρονική ημέρα της ζωής σας. Ακόμα, προσπαθήστε να δέχεστε με ευχαρίστηση τις συμβουλές των μεγαλυτέρων σας, οι οποίες μπορεί να σας φανούν πολύ χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

Δίδυμοι
Η επιθυμία σας να σταθεροποιήσετε ή εξασφαλίσετε κάτι για το μέλλον θα σας οδηγήσει σε μία πιο πρακτική συμπεριφορά αλλά με ασυνήθιστους τρόπους. Όσον αφορά τον συναισθηματικό τομέα, βρίσκεστε σε σύγκρουση με τη σχέση σας. Όποια κι αν είναι η αιτία του καβγά, διεκδικήστε το δίκιο σας, αλλά κάντε και μια υποχώρηση, αν χρειαστεί.

Καρκίνος
Ο ενθουσιασμός σας για να αλλάξετε κάποια πράγματα στην αισθηματική σας ζωή δε θα σας αφήσει περιθώρια να το καλοσκεφτείτε σήμερα. Μια μικρή επανάσταση σε ότι αφορά την αισθηματική σας ζωή ίσως σας φέρει πολύ κοντά σε μία καινούργια ερωτική σχέση. Τα πάντα όμως σήμερα θα εξαρτηθούν από το πόσο μπορείτε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας ώστε να αποφύγετε να παρασυρθείτε σε καταστάσεις ερωτικού πάθους. 

Λέων
Αυτή είναι μια ημέρα που η ευκαιρία για να δημιουργήσετε μια καινούργια βάση δραστηριοτήτων ή ενασχόλησης είναι πάρα πολύ κοντά. Οπωσδήποτε υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν μέχρι να καταλήξετε σε οριστικά σχέδια αλλά την ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί σήμερα δε θα πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη. Τα αισθηματικά σας που καιρό τώρα δέχονται πυρά από παντού, μπαίνουν επιτέλους σε μια σειρά κι εσείς αρχίζετε να ηρεμείτε.

Παρθένος
Σήμερα είναι ο καιρός να κάνετε ξαφνικές αλλαγές στη νοοτροπία σας και στην αντιμετώπιση του κόσμου. Να προσέχετε γιατί η διάθεση για αλλαγές επηρεάζει και την προσωπική σας ζωή, με αποτέλεσμα να γίνεστε επιπόλαιοι και βιαστικοί. Ζυγίστε τις επιλογές σας και σκεφτείτε καλά τι θέλετε πριν προχωρήσετε περαιτέρω.

Ζυγός
Αν η τωρινή σας δουλειά είναι δημιουργική και ενδιαφέρουσα, θα δείτε ότι είστε ακόμα πιο δημιουργικοί και εφευρετικοί σήμερα και νέα προαισθήματα και επαφές θα σας ανοίξουν νέους δρόμους. Επίσης σήμερα είστε λιγότερο συνειδητοποιημένοι και πιο πρόθυμοι να ρισκάρετε. Δεν ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για το τι σκέπτονται οι άλλοι για σας και δεν σας πειράζει αν νομίζουν πως είστε και λίγο παράξενοι.

Σκορπιός
Είστε πιο υπεύθυνοι, για τις λεπτές αλλαγές στη διάθεσή σας και πιο ευαίσθητοι σε εύθραυστες αλλαγές, στην ατμόσφαιρα που επικρατεί γύρω σας. Όλη αυτή η ευαισθησία σας κάνει να σκέφτεστε λάθη του παρελθόντος και να πλάθετε με το μυαλό σας υποθετικά σενάρια. Προσέξτε γιατί η ευαισθησία, εύκολα μετατρέπεται σε μελαγχολία και τα λάθη του παρελθόντος έχουν πια περάσει.

Τοξότης
Η ασάφεια και η ανειλικρίνεια αποτελούν σημαντικά προβλήματα, που ίσως προκύψουν, κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας, γι’αυτό συγκρατηθείτε απ’ την τάση να περιτριγυρίζετε τα θέματα και ν’ αποφεύγετε την ειλικρινή επικοινωνία. Η μισή αλήθεια δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν γι’ αυτό καλύτερα να είστε ευθείς και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.

Αιγόκερως                                                                                 Η ζωή σας παίρνει καλύτερες προοπτικές κι αισθάνεστε πιο σίγουροι πως οι στόχοι σας είναι καλά θεμελιωμένοι. Οποιες ευκαιρίες σας παρουσιάζονται σήμερα, πιθανόν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη δουλειά σας και να σας οδηγήσουν σε δρόμους που έχουν νόημα για σας. Ίσως αυτές τις μέρες υπάρξει μια επανασύνδεση που επιθυμούσατε καιρό, ωστόσο να είστε προσεκτικοί γιατί το γυαλί δεν ξανακολλάει συνεχώς.

Υδροχόος
Ημέρα κρίσης η σημερινή και φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους που νομίζατε πως είχατε ξεπεράσει. Οι ανασφάλειες αυτές μπορεί να σας φέρουν σε σύγκρουση με τους γύρω σας, γι’ αυτό προσέξτε πώς βγάζετε τα άγχη σας στους άλλους. Ωστόσο όσοι είναι στ’ αλήθεια δίπλα σας, θα καταλάβουν. Για τους υπόλοιπους δε νοιάζεστε έτσι κι αλλιώς.

Ιχθείς
Ημέρα αλλαγών σε όλους τους τομείς η σημερινη. Αυτές οι αλλαγές θα γίνονται με έναν πολύ αργό και ανεπαίσθητο τρόπο και δεν θα καταλάβετε, πως έχουν αλλάξει τόσα πολλά πράγματα στην ζωή σας με τόση ευκολία, χωρίς την ουσιαστική δική σας συμμετοχή. Ακόμα, μια νέα νοοτροπία για την καθημερινή ενασχόληση, θα αναπτυχθεί κάτω από σιωπηλές συνθήκες και θα αποδειχτεί πολύ προσοδοφόρα στο άμεσο μέλλον.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.