Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Σήμερα είστε πιο δημιουργικοί κι αναζητάτε νέους τρόπους να εκφραστείτε. Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη κι εσείς είστε έτοιμοι για νέες εμπειρίες.

 

Kριός
Γίνεστε σήμερα πιο απαιτητικοί, πιο ρομαντικοί, λιγότερο συμβατικοί και πιο κατακτητικοί. Είναι πιθανόν να εμφανιστούν ζητήματα ζήλιας και κατακτητικότητας. Η φύση των ζητημάτων και αλλαγών που εμφανίζονται σήμερα, εξαρτάται απ’ τις αλλαγές που χρειάζονται στη σχέση. Πίσω απ’ όλες αυτές τις αλλαγές, κρύβεται η ανάγκη για στενότερη επαφή και περισσότερη ερωτική και σεξουαλική πλήρωση. Αυτή είναι μια στιγμή στη ζωή σας όπου είστε απρόθυμοι να συνεχίσετε με μεγάλους συμβιβασμούς και θα επιδιώξετε τις απαραίτητες αλλαγές με σχεδόν φανατικό ζήλο.

 

Ταύρος
Αυτή είναι μια ημέρα, μεγάλων προσωπικών αλλαγών. Κουράζεστε απ’ το ρόλο σας στη ζωή, είστε πολύ ευαίσθητοι σε συνήθειες και κοινωνικές ανάγκες που κρύβουν τον αληθινό εαυτό σας. Αισθάνεστε σαν να έχετε περιπλανηθεί πολύ και να έχετε ακολουθήσει το πλήθος για πολύ καιρό και οι εσωτερικές σας ανάγκες και παρορμήσεις πρέπει να επιβεβαιωθούν.

Δίδυμοι
Μεγάλες αλλαγές στην καριέρα σας συμβαίνουν σήμερα. Βρίσκεστε σε μια ημέρα μεταβατική και απασχολείστε πραγματικά με το να καταφέρετε να προσγειώσετε τα όνειρα και τα ιδανικά σας και να τα βάλετε σ’ εφαρμογή μέσα στη ζωή σας. Πιθανόν να αισθάνεστε πως η δουλειά σας περιλαμβάνει πάρα πολλούς συμβιβασμούς. Ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψετε μια σίγουρη, σταθερή δουλειά για μια πιο ασυνήθιστη, δημιουργική εναλλακτική λύση.

Καρκίνος
Η επούλωση συναισθηματικών τραυμάτων και η προθυμία να μιλήσετε για θέματα που συνήθως μένουν κρυμμένα είναι σήμερα πιο εύκολο να επιτευχθεί παρά ποτέ. Αυτή η ημέρα είναι τέτοια που συναισθηματικά και φυσικά προβλήματα μπορούν να χαλαρώσουν. Δευτερεύουσες δραστηριότητες δε σας ενθουσιάζουν πια. Αυτή είναι μια ημέρα όπου η δημιουργική εργασία με τα χέρια είναι πολύ ικανοποιητική.

Λέων
Είστε πιο πρόθυμοι να δανειστείτε χρήματα και να ξοδέψετε τις οικονομίες σας, προκειμένου να αποκτήσετε τα πράγματα που αισθάνεστε πως είναι απαραίτητα για να απολαύσετε μια ζωή μεγαλύτερης ελευθερίας και ευκαιριών. Επίσης σήμερα ταξιδεύετε πολύ και έρχεστε σε επαφή εύκολα με ανθρώπους διαφορετικού κοινωνικού, θρησκευτικού και ηθικολογικού παρελθόντος. Είστε δεκτικοί σε νέες γνωριμίες.

Παρθένος
Οι ερασιτεχνισμοί και οι αποσπάσεις αποβάλλονται σήμερα από τη ζωή σας, και αναγκάζεστε να αντιμετωπίσετε τα βασικά. Μπορείτε σήμερα να χτίσετε την ζωή σας, πάνω σε πιο γερά, πιο ειλικρινή, πιο ώριμα θεμέλια. Αν απειλείται κάτι αγαπητό προς εσάς, τότε μπορείτε σήμερα να επικεντρώσετε την προσοχή σας σ’ αυτό το παραμελημένο μέρος της ζωής σας. Σημειώστε πως μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα, σε τομείς που δεν είχατε φανερά παραμελήσει, λόγω των καρμικών ενεργειών. Μπορεί επίσης να βρεθείτε να λέτε, πως «δεν είναι δίκαιο» ότι αντιμετωπίζετε συγκεκριμένα προβλήματα σήμερα. Είτε είναι δίκαιο, είτε όχι, εσείς πρέπει να κάνετε ό,τι καλύτερο για να τα βελτιώσετε.

Ζυγός
Ένα ξέσπασμα έμπνευσης, χαράς και ενέργειας για δημιουργικά σχέδια εισβάλλει αυτή την ημέρα στη ζωή σας. Οι σχέσεις σας με τα παιδιά θα είναι εξαιρετικές καθώς νιώθετε περισσότερο ελεύθεροι και περισσότερο παιδιά και εσείς οι ίδιοι. Οι προσωπικοί ενδοιασμοί παραμερίζονται με μεγαλύτερη ευκολία σήμερα και αυτό σας δίνει όλων των ειδών τις νέες δυνατότητες, δημιουργικές και συναισθηματικές.

Σκορπιός
Δημιουργικές ικανότητες, που ήταν παραγκωνισμένες, σήμερα αφυπνίζονται. Αυτή είναι μια ημέρα, όπου μπορεί να αναπτύξετε νέα δημιουργικά ταλέντα και να γίνετε πιο αυθόρμητοι και εφευρετικοί. Η ικανότητα να αντιδράτε σε καταστάσεις με αυθορμητισμό, παρά να χρειάζεστε πολύ χρόνο προετοιμασίας, αυξάνεται. Με λίγα λόγια, αυτή είναι ημέρα για να απελευθερώσετε νέες δημιουργικές ικανότητες.

Τοξότης
Συνεργασίες, γάμος και οι πολύ στενές σας σχέσεις χρειάζονται το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας, ενώ καλείστε να συνεργαστείτε και ίσως να επαναπροσδιορίσετε μερικά από τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, για χάρη της αρμονίας και του αμοιβαίου συμφέροντος. Το βάρος δίνεται στο «εμείς» πολύ περισσότερο απ’ ότι στο «εγώ».

Αιγόκερως
Μια μεγάλη γκάμα συναισθηματική όπως νοσταλγία, ευφορία, αισιοδοξία, θυμός ή ζήλια, μπορεί να βγει στην επιφάνεια. Αυτή είναι κατάλληλη ημέρα για ν’ αναμειχθείτε με εργαστήρια, ψυχοθεραπεία, ή πνευματικές πρακτικές. Η γιόγκα, ταξίδια σε μαγευτικά μέρη, καθώς και η όρεξή σας για μια ενασχόληση περισσότερο πνευματική, σας οδηγούν σε δραστηριότητες που μπορεί να είναι πολύ διαφωτιστικές σήμερα.

Υδροχόος
Είναι μια καλή ημέρα για αρκετή μελέτη και εσωτερική περισυλλογή. Η διαίσθηση και η κλίση σας για το απόκρυφο και τις παρασκηνιακές όψεις μιας κατάστασης, λειτουργούν σήμερα έντονα. Παρ’όλα αυτά η τάση σας να εκφράζετε τις σκέψεις σας ή να παίρνετε μια οριστική θέση σε σημαντικά θέματα λιγοστεύει. Η υπομονετική αντιμετώπιση των πραγμάτων είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει αυτή την ημέρα.

Ιχθείς
Για πολλούς ανθρώπους η καριέρα γίνεται έμμονη ιδέα. Δουλεύουν ως το σημείο εξάντλησης και δεν μπορούν να βγάλουν τη δουλειά από το μυαλό τους. Για άλλους ανθρώπους οι δύσκολες προσωπικές σχέσεις γίνονται το κυρίαρχο θέμα. Σ’αυτήν τη ημέρα μπορεί τελικά ν’αποφασίσετε να κάνετε μια δραστική βελτίωση σε κάποια σχέση ή να τερματίσετε αυτή, αν η βελτίωση αποδειχτεί αδύνατη να γίνει.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.