Μαντάμ Σουσού, έχω θέμα μεγάλο. Καλά, ίσως όχι μεγάλο, αλλά τα προβλήματα καρδιας είναι πάντα ηχηρά. Έχω μια σχέση εδώ και 1,5 χρόνο. Όλα πήγαιναν τέλεια. Έχουμε σχέση εξ αποστάσεως καθώς σπουδάζει κτηνιατρική στη Βουλγαρία, αλλά όλα μέχρι πρότινος πήγαιναν ρολόι. Η σχέση μου μαζί του φαίνεται τόσο ξεχωριστή, τόσο μαγική. Κυλούσαν όλα τόσα υπέροχα. Μέχρι που βρήκε μια κοπέλα στη Βουλγαρία. Πήγανε μαζί και διακοπές στο χιονοδρομικό και περάσανε πολύ ωραία για 4 μέρες. Κι εμένα μ’ έτρωγαν τα μαύρα φίδια της ζήλιας. Αλλά δε μίλησα.

Όταν γύρισε όμως, του είπα ό,τι αισθανόμουν. Μου πετάει συνέχεια ότι είναι κολλητοί. Παρεμπιπτόντως η κοπέλα έχει αγόρι. Μέχρι ένα σημείο με είχε πείσει ότι πράγματι ήταν κολλητοί, μέχρι που προχθές του ζήτησα να δω συνομιλίες και δε με άφησε, με το επιχείρημα ότι του λέει πολύ προσωπικά της πράγματα. Τελικα μου παραδέχθηκε μετά από καβγά ότι της λέει πράγματα που δεν πιστεύει, όπως ότι η σχέση μας δεν πρόκειται ν’ αντέξει, για να υπενθυμίζει στον εαυτό του πόσο σημαντική του είμαι. Δεν ξέρω τι να πιστέψω πια. Βοήθησέ με!

 

 

Αγαπημενότατη Άγνωστη Χ,

Μπορεί να μη μου λες το ονοματάκι σου, αλλά σε νιώθω τόσο οικεία. Δεν ξέρω αν φταίει που είχα κι εγώ παλιά έναν γκόμενο που σπούδαζε στη Βουλγαρία, ή αν σε είδα προ ημερών να σέρνεις το έλκηθρο του Άη-Βασίλη. Βλέπεις, ήμουν καλό κορίτσι το 2015 και τον είδα.

Κι αν δεν πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη, να πιστέψεις πανεμορφότατή μου. Εδώ πιστεύεις το αγόρι σου. Δεν ξέρω αν σε τρώνε τα φίδια, πάντως ελπίζω να είσαι ζουμπουρλούδικο κορίτσι γιατί θα ταΐσεις πολλά ακόμα, έτσι καλόπιστη όπως σε διαβάζω.

Φυσικά και του είσαι σημαντική, αυτό εννοείται. Κι αν κάποια στιγμή κουτουπώσει το κολλητουμπίνι του, θα το κάνει για να επιβεβαιώσει το πόσο πολύ σε αγαπά, αφού μετά θα γυρίσει και πάλι σ’ εσένα, τη λατρεία του.

Να τον πιστέψεις κοριτσάρα μου, αν αυτό λέει η καρδούλα σου. Και προσοχή στα χαμηλοτάβανα σπίτια και τα φωτιστικά, δε φταίνε σε τίποτα.

ΥΓ1: Τσάμπα επιμένεις να δεις συνομιλίες τους. Και γυμνές της φωτό να έχει, θα του της έστειλε για να της πει αν είναι καλές, για να τις στείλει στο αγόρι της.

ΥΓ2: Για να απαντήσω στον προβληματισμό που εξέφρασες στην αρχή: Το πρόβλημα είναι μεγάλο.

 

Φιλιά στα μούτρα,

η Σουσού σου!

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού