Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 14 Ιανουαρίου και την ολοκληρώνει στις 4 Φεβρουαρίου, έχοντας περάσει από τον Υδροχόο στον Αιγόκερω. Ο ανάδρομος Ερμής θεωρείται συνήθως υπεύθυνος για ό,τι στραβό συμβεί, χωρίς όμως αυτό να είναι «τίμιο», περισσότερο με μια εύκολη λύση μοιάζει, στο στόμα κάποιων αστρολόγων που βιάζονται να του φορτώσουν όλα τα δεινά!

Καταρχάς, δεν είναι απαραίτητο να σε «πιάσει», αφού έχει παρατηρηθεί ότι δεν επιδρά σε όλα τα ζώδια, ενώ για κάποια η επιρροή του μπορεί να έχει και θετικό πρόσημο. Αν μάλιστα έχεις ανάδρομο Ερμή στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου μπορεί να «τρέξουν» μια σειρά από θέματα, που ανεξάρτητα με τις καθυστερήσεις που θα προκύψουν από την ανάγκη να συμπληρωθούν ή/και να διορθωθούν κάποια κενά, θα λειτουργήσουν τελικά υπέρ σου. Η αξιοποίηση εναλλακτικών διαδρομών είναι ένα ακόμη «μπόνους» του ανάδρομου Ερμή στην περίπτωση που έχεις προνοήσει για να τις έχεις!

Από εκεί και ύστερα δεν είναι λάθος το ότι παρεμποδίζεται μια νέα διαδικασία, δεν χρειάζεται όμως να δραματοποιείται η όλη κατάσταση, αφού το να αναθεωρηθούν κάποια πράγματα στην πορεία δεν είναι δα και κάτι τραγικό.

Όσον αφορά τώρα στον συγκεκριμένο ανάδρομο Ερμή, θα έχει και τις καλές του στιγμές, ειδικά στο διάστημα της παραμονής του στον Υδροχόο. Η σύνοδος που κάνει με τον αστρικό Δία στις 16 και 17 Ιανουαρίου, μόνο «γκαντέμικη» δεν είναι! Το αυτό και η σύνοδός του -ως αστρικός- με την επίσης ανάδρομη Αφροδίτη στις 20 και 21 Ιανουαρίου. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις να αναμένεις ευχάριστα και διασκεδαστικά δρώμενα και μη διστάσεις να αποκτήσεις ό,τι ομορφαίνει και εμπλουτίζει τη ζωή σου. Επιπλέον, μια ακόμη σύνοδος -αυτή τη φορά «κανονική»- με τον Ήλιο στον Υδροχόο (στις 23) είναι τυπική συνεννοήσεων, διευθετήσεων και μιας γενικής κινητικότητας που δεν έχει κάτι το επιλήψιμο!

Και τελικά τα όσα δυσάρεστα και ανάποδα συμβούν αυτήν την περίοδο έχουν να κάνουν πολύ περισσότερο με τον Πλούτωνα, που θα κάνει ιδιαίτερα αισθητές τις μηδενιστικές του τάσεις, στις 16/1 (σύνοδος με τον Ήλιο), στην Πανσέληνο της 18ης Ιανουαρίου και τελικά στην σύνοδό του με τον ανάδρομο Ερμή στις 29!

 

 

Καρκίνοι κι Αιγόκεροι, σφίξτε τις τσέπες και προσέξτε μη δανείσετε χρήματα σε γνωστούς ανεπιστρεπτί!

Κριοί και Δίδυμοι προσοχή στα ανοίγματά σας προς φίλους και γνωστούς. Θα παρεξηγηθείτε από το πολύ μπλα μπλα για το τίποτα!

Ταύροι και Παρθένοι, εργασία και χαρά στον μέγιστο βαθμό (μην ξεχνάμε τον Δία και τον Κρόνο που εναλλάσσουν το χάδι με τον βούρδουλα), όμως με τον ανάδρομο θα μπλέξετε τα μπούτια σας στα επαγγελματικά, από λάθος συνεννοήσεις!

Υδροχόοι και Λέοντες, θα είστε αρκετά φορτισμένοι σε προσωπικό, αλλά και συναισθηματικό επίπεδο. Θα σας ευχηθώ καλό κουράγιο κι αυτό τα λέει όλα!

Ζυγοί, αν κάνετε καμία γνωριμία της προκοπής με τον ανάδρομο, παρακαλώ να τη φτύσετε. Εάν δεν το κάνετε, να φτύσετε τον ανάδρομο.

Σκορπιοί, το κλίμα στο σπιτάκι σας θα είναι φορτισμένο και η ενδοεπικοινωνία σας θα χρειαστεί φτιάξιμο (κοινώς θα ακούσετε κουλά και προσοχή στο πώς θα απαντήσετε).

Τοξότες κι Ιχθύες, αν κατορθώσετε να βάλετε 3 προτάσεις στη σειρά, να θέσετε ένα απλό στόχο (π.χ. σήμερα θα μαγειρέψω μπάμιες) και σας βγει, μπράβο σας, θα σας παίξω εμβατήριο! Η σκέψη σας και η ψυχολογία σας θα είναι στον αέρα κυριολεκτικά, επομένως, μην περιμένετε ν’ αποδώσετε.

 

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!