Το εξάγωνο του Ήλιο από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες πρωταγωνιστεί μέσα στην ημέρα και χαρίζει ενσυναίσθηση και φαντασία στα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Αντιλαμβανόμαστε σε βαθύτερο επίπεδο τις ανάγκες μας αλλά και τις ανάγκες των γύρω μας και αυτό είναι αρκετό για να προχωρήσουμε σε επιλογές που θα κλείσουν καταστάσεις και θα μας ικανοποιήσουν ιδιαίτερα. Σε ό,τι αφορά οικονομικές υποθέσεις έχουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε επιλογές που μας δίνονται αρκεί να βασιστούμε στη διαίσθηση που θα μας κατευθύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η δημιουργικότητά μας μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη για αυτό οφείλουμε να την αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Αισθηματικά έχουμε τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε ένα ρομαντικό και αισθησιακό περιβάλλον για εμάς και τον άνθρωπό μας. Μπορούμε να απολαύσουμε τις στιγμές δημιουργώντας ένα πλαίσιο σταθερότητας και ασφάλειας που χαρίζει μοναδικά συναισθήματα στη ζωή μας.

Η Σελήνη κινείται στον Ζυγό δίνοντάς μας την ευκαιρία να ασχοληθούμε με ζητήματα που απασχολούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Απολαμβάνουμε την επικοινωνία με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας καθώς μέσα από αυτά αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά για τον εαυτό μας. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να προχωρήσουμε σε επιτυχημένες συνεργασίες που θα απογειώσουν την επαγγελματική μας ζωή. Ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν κομβικό ρόλο στα προσωπικά μας καθώς έρχονται για να βρεθούν στο πλευρό μας και να μας χαρίσουν συντροφικότητα και έντονα συναισθήματα.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το απόγευμα καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη από τον Κριό προκαλώντας υπερένταση σε όλα τα επίπεδα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιθέσεις και εντάσεις με πρόσωπα από αγαπάμε που αρχικά θα μας απογοητεύσουν. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι δεν πρέπει να εμπλακούμε σε κόντρες και συγκρούσεις προστατεύοντας σχέσεις που έχουν καθοριστικό χαρακτήρας στη ζωή μας.

 

Κριός

Η πίεση που πιθανό να ασκείται από το περιβάλλον σας θα σας φέρει σε σύγκρουση με τον εαυτό σας και πολύ πιθανόν να σας δημιουργήσει επιπρόσθετα προβλήματα στη δουλειά σας. Αποφύγετε συστηματικά να ανακατέψετε τα αισθηματικά σας με τη δουλειά σας ή τους φίλους σας. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις, οι οποίες δε θα επηρεάζουν τρίτους.

 

Ταύρος

Άτομα μέσα από το άμεσο περιβάλλον σας τα οποία φαίνεται πως η γνώμη και η βοήθειά τους είναι πολύτιμη, θα πάρουν το μέρος σας σήμερα. Εσείς από την πλευρά σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείξετε ότι έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, έστω και αν δεν εξελιχθούν ακριβώς όπως είχατε αρχικά υπολογίσει.

 

Δίδυμοι

Μια σημαντική απόφαση, όσον αφορά τα αισθηματικά σας, θα χρειαστεί να πάρετε σήμερα. Γίνεται ξεκάθαρο για σας ότι ορισμένες υποθέσεις οδηγούνται προς το τέλος τους και γι’ αυτόν το λόγο εκ των πραγμάτων χρειάζεται να βιαστείτε να τις εγκαταλείψετε πριν να είναι αργά. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν σήμερα και στις σχέσεις σας με τους άλλους.

 

Καρκίνος

Δε σας έλκουν και τόσο πολύ τα τετριμμένα σχέδια ή οι ξεπερασμένες ιδέες και βρίσκεστε σε μια ημέρα αναζήτησης νέων μεθόδων για να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας. Η ένταση θα είναι μέσα στο πρόγραμμα σήμερα και θα προέρχεται από κάποια σχέση ή συνεργασία σας που θέλετε να μεταβάλετε οριστικά σήμερα. Δεν έχει νόημα να κρατάτε μια σχέση, αν δε σας προσφέρει αυτό που ζητάτε. Αφήστε τα σίγουρα και τολμήστε αυτό που κατά βάθος θέλετε πραγματικά.

 

Λέων

Από τη μία πλευρά θα νιώθετε την επιθυμία να κάνετε κάτι ιδιαίτερα δημιουργικό και από την άλλη θα πρέπει να ξεπεράσετε τα εμπόδια της καθημερινής πραγματικότητας σήμερα. Ασταμάτητες εσωτερικές συγκρούσεις με δυσάρεστα αποτελέσματα για τον αισθηματικό σας κόσμο, αλλά και τους ανθρώπους που πραγματικά σας εκτιμούν. Ίσως να πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σας στο χώρο της δουλειάς ή ακόμα και στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις.

 

Παρθένος

Βρίσκεστε σε μια διάθεση που είστε απρόθυμοι να παίξετε το παιχνίδι κάποιων άλλων για να πάτε μπροστά. Είστε έτοιμοι να τα πείτε απ’ την καλή σε όλους, ακόμα και στον εαυτό σας. Μην αφήνετε τους άλλους ν’ αποφασίζουν για εσάς και διεκδικείστε όσα σας αξίζουν. Σήμερα στοχεύετε απευθείας στο κέντρο κάθε θέματος, γιατί απλά δεν έχετε το χρόνο να μιλάτε με υπονοούμενα. Η ανυπομονησία κι ο ζήλος μπορεί να είναι εκρηκτικά.

 

Ζυγός

Ένα αίσθημα ανυπομονησίας και θέλησης μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε τολμηρές, επικίνδυνες αλλαγές, μπορεί να σας προκαλέσει να αλλάξετε την όλη πορεία της ζωής σας σήμερα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας νιώθετε την ανάγκη να φτιάξετε τα πράγματα και να εισάγετε νέα ερεθίσματα στη ζωή σας. Η διάθεση που έχετε για φλερτ είναι έντονη και γίνεται αισθητή και από τους γύρω.

 

Σκορπιός

Αυτή επίσης, είναι μια εξαιρετική ημέρα για να δουλέψετε ή να θυμηθείτε τα όνειρά σας. Ζωντανά, δυναμικά όνειρα εμφανίζονται σήμερα και μπορείτε να επωφεληθείτε σημαντικά, με το να θυμάστε να επεξεργάζεστε αυτά τα όνειρα. Επίσης πολύ ευχάριστο σήμερα, είναι που ξαναβρίσκετε και αναπτύσσετε τα ενδιαφέροντά σας. Μια νοσταλγία για τους παλιούς έρωτες σας πιάνει, αλλά ευτυχώς δε διαρκεί πολύ.

 

Τοξότης

Το ένστικτό σας είναι πολύ αναπτυγμένο, αυτόν τον καιρό. Η ψυχολογική σας διορατικότητα είναι σε άριστη κατάσταση και μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα, τι παρακινεί τους άλλους και ποιες είναι οι ανάγκες τους. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο καταλαβαίνετε και ποια είναι τα σήματα που σας εκπέμπουν τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και να παρατηρείτε τις κινήσεις των άλλων και να είστε σίγουροι πως θα επωφεληθείτε.

 

Αιγόκερως

Η μεγάλη σας φαντασία σας κάνει να σκέφτεστε πως όλα είναι πιθανά και να την προβάλλετε στον κόσμο, παραβλέποντας τα πολύ πραγματικά εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο σας. Κι ενώ είναι αλήθεια πως όλα είναι πιθανά, είναι επίσης αλήθεια πως τα όνειρα θα καρποφορήσουν μόνο αν έχετε υποτάξει όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεται για να εκπληρωθούν.

 

Υδροχόος

Αυτή είναι η στιγμή για να αξιολογήσετε τη θέση σας στη ζωή, τις δεσμεύσεις, τις αποφάσεις και τις αξίες σας. Κάποιες παλιές συνήθειες που υπονομεύουν την επίτευξη των ιδανικών σας, πρέπει να κοπούν. Δεσμοί που δε σας ωφελούν πλέον σε κάτι πρέπει επίσης να κοπούν και να δώσουν τη θέση τους σε νέους που θα σας ανανεώσουν και θα σας χαρίσουν έναν τόνο αισιοδοξίας. Προσοχή ωστόσο στις γρήγορες αποφάσεις, γιατί ό,τι απόφαση παίρνετε εν βρασμώ ψυχής δε θα σας ικανοποιήσει τελικά.

 

Ιχθείς

Η δημιουργική σας φαντασία και η αίσθηση του νέου είναι πολύ ανεπτυγμένα σήμερα. Αυτή είναι μια θετική ημέρα για εσάς, όπου η καρδιά και το μυαλό σας είναι ανοιχτά σε λύσεις με φαντασία για παλιά προβλήματα. Ο δυναμισμός και η αισιοδοξία δε σας εγκαταλείπουν ούτε στον αισθηματικό τομέα, αφού νιώθετε ήδη τον αέρα της αλλαγής και είστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους κάτι φαίνεται να διαφοροποιείται.

 

Πηγή: MyAstro