asdsfd

Δεν είναι κι εύκολο να τα έχεις με έναν Υδροχόο. Είναι μια σχέση που από τη στιγμή που αυτό το μυστηριώδες ζώδιο τελικά θα σου ανοιχτεί, η ζωή σου θα γεμίσει με ενθουσιασμό και νέες εμπειρίες. Φυσικά πριν προχωρήσεις στο πιο συναρπαστικό κομμάτι της σχέσης, θα πρέπει να είσαι υπομονετικός με τον Υδροχόο μέχρι να σου ανοιχτεί. Bέβαια, δεν υπάρχουν και πολλοί που θα κάνουν υπομονή μ’ ένα ζώδιο που ποτέ δε δείχνει ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα, αλλά υπάρχουν κάποιες μέρες που σίγουρα θα είναι πιο ειλικρινής με τα συναισθήματά του απέναντί σου, αντί να προσποιείται ότι δε σε είχε προσέξει.

 

 

Υδροχόος – Κριός

Είστε και οι δύο πολύ συμβατοί μεταξύ σας, γιατί μοιράζεστε σχεδόν παρόμοια πράγματα: την ανεξαρτησία,τη συγκίνηση και μια βαθιά αγάπη για την ελευθερία. Καθώς και οι δύο έχετε εξαιρετικά δυναμική και προοδευτική σκέψη, μπορείτε να λύσετε εύκολα οποιοδήποτε είδος προβλημάτων, με τις αμοιβαίες συζητήσεις. Ένας Υδροχόος είναι πάντα υποστηρικτικός προς τον Κριό. Από την άλλη πλευρά, ένας Κριός θα ήθελε να υποστηρίξει τη νέα και πρωτότυπη ιδέα του Υδροχόου. Η σχέση σας έχει πάντα συγκίνηση, ενθουσιασμό και χαρά. Στη σχέση σας κυριαρχεί η αγάπη, το πάθος και τα κοινά όνειρα στη ζωή και δε θα υπάρξει οποιαδήποτε στιγμή μεγάλης έντασης, καθώς γνωρίζετε πώς να αντεπεξέλθετε στις στιγμές της κρίσης.

 

Υδροχόος – Ταύρος

Εσείς οι δύο, θα μπορούσατε να είστε τρελά ερωτευμένοι. Έχετε όμως κάποιες διαφορές. Ο Ταύρος συνήθως είναι πρακτικός, προσγειωμένος κι έχει απλή προσέγγιση στη ζωή. Ο Υδροχόος έχει σύγχρονη, προοδευτική και ασυνήθιστη προσέγγιση στη ζωή. Ο Ταύρος θα έχει κλασικό γούστο, αν πρόκειται για ντύσιμο, διακόσμηση ή τη μουσική, ενώ ο Υδροχόος είναι πιο μοντέρνος. Αυτή η διαφορά δεν μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη σχέση, αλλά μπορεί να είναι μια πηγή ενόχλησης. Ο Υδροχόος είναι επιρρεπής σε συχνές αλλαγές, στην προσπάθειά του για ικανοποίηση. Ο Ταύρος από την άλλη πλευρά, ενδιαφέρεται για την απόκτηση υλικού πλούτου, που είναι η πηγή της ασφάλειάς του. Έχετε και οι δύο ισχυρές απόψεις. Αν και οι δυο σας δεν είστε πρόθυμοι να είστε ευέλικτοι, τα επιχειρήματά σας, θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε τεράστιες μάχες.

 

Υδροχόος – Δίδυμοι

Ο Ουρανός,ο κυβερνήτης πλανήτης του Υδροχόου, είναι γεμάτος εκπλήξεις και ξαφνικές αλλαγές. Αυτό ταιριάζει στη φύση των Διδύμων τέλεια. Θα υπάρξουν πολλά ευχάριστα πράγματα στο κρεβάτι και το πάθος θα είναι επίσης δυνατό. Και οι δύο σας αγαπάτε να επικοινωνείτε, να έχετε ένα ευρύ φάσμα εξωτερικών δραστηριοτήτων και δεν είστε καθόλου ζηλιάρηδες ή κτητικοί. Η σεξουαλική έλξη μεταξύ σας είναι πολύ έντονη, καθώς ο Υδροχόος βρίσκει τον Δίδυμο πολύ ελκυστικό. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα σχέση, που μπορεί να μετατραπεί ως και σε γάμο. Έχετε μια σχέση αγάπης κι είστε και οι δύο σεξουαλικά ικανοποιημένοι. Μερικές φορές όμως, η επιφυλακτικότητα του Υδροχόου μπορεί να είναι ενοχλητική για τον Δίδυμο και από την άλλη, η αδιαλλαξία των Διδύμων μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σας.

 

Υδροχόος – Καρκίνος

Καρκίνος και Υδροχόος; Είστε τόσο διαφορετικοί, που μόνο με μεγάλη προσπάθεια, ειδικά από την πλευρά του Καρκίνου, θα μπορέσει να δουλέψει η σχέση. Ο Υδροχόος είναι ο «άνθρωπος της επιστήμης», έχει κλίση προς την έρευνα και την τεχνολογία και καθοδηγείται από το μυαλό του σε ό,τι κάνει. Η αγάπη είναι η ίδια λογική σ’ έναν Υδροχόο. Ο Καρκίνος εμπνέεται από τη διαίσθηση και τα συναισθήματα και ως εκ τούτου, οι αντιδράσεις σας μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές σε παρόμοιες καταστάσεις. Ο Υδροχόος μπορεί να φαίνεται λίγο απόμακρος και ψυχρός και προσελκύει τον Καρκίνο με το μυστηριώδες βλέμμα του, αλλά σύντομα φαίνεται ότι είναι απλώς ένας τρόπος για να αποπλανεί.

 

Υδροχόος – Λέων

Η φυσική έλξη μεταξύ σας είναι φανταστική. Είναι ίσως ο έρωτας με την πρώτη ματιά. Αλλά η τάση του Υδροχόου να είναι συχνά απόμακρος και να φαίνεται ότι δεν έχει συναισθήματα θα βλάψουν το εγώ του Λέοντα. Ο Υδροχόος ζει στον αέρα κι αυτό για τον αξιοπρεπή Λέοντα μοιάζει με απόρριψη! Ο Υδροχόος είναι αντισυμβατικός κι αντιλαμβάνεται την αγάπη και τις σχέσεις με διαφορετικό τρόπο από ό,τι ο Λέων. Γίνεται συχνά ανήσυχος και εκνευρισμένος όταν ο Λέων γίνεται δραματικός και δε δέχεται να είναι το κέντρο του κόσμου. Η επιφυλακτικότητα του Υδροχόου θα αποδειχθεί μια πρόκληση για τον Λέοντα κι ενδεχομένως να σας φέρει για πρώτη φορά μαζί. Κι οι δύο είστε γεμάτοι υπερηφάνεια και με σταθερές απόψεις που θα σας προκαλέσουν πολλές συγκρούσεις.

 

 

Υδροχόος – Παρθένος

Ο Υδροχόος δίνει στην Παρθένο την εντύπωση ότι ζει μία εξαιρετικά συναρπαστική ζωή κι αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχική έλξη για την Παρθένο. Η αυτοπεποίθηση της Παρθένου δίνει στον Υδροχόο μια αίσθηση ανακούφισης ότι βρήκε κάποιον που δε θα στηρίζεται υπερβολικά πάνω του, καθιστώντας έτσι την έλξη μεταξύ σας αρκετά ισχυρή για να ξεκινήσει μια σχέση από τις πρώτες εντυπώσεις και μόνο. Και οι δύο σας θα έχετε κίνητρα από διανοητικά ερεθίσματα κι ενθάρρυνση μέσα από τη σχέση. Η ενασχόληση του Υδροχόου με άλλα θέματα δεν αφήνει αρκετό χρόνο για να ασχοληθεί με την Παρθένο και δε θα αργήσει ο Υδροχόος να δει τις επιπτώσεις,της απότομης γλώσσας της Παρθένου.

 

Υδροχόος – Ζυγός

Και οι δύο έλκεστε από τους ασυνήθιστους ανθρώπους, τον ενθουσιασμό και τη δράση, γι’ αυτό και ερωτεύεστε μεταξύ σας. Αν και υπάρχουν ορισμένες διαφορές στην προσωπικότητά σας που θα ερεθίσουν ο ένας τον άλλο, θα έχετε την καλή διάθεση και οι δύο για συμβιβασμό. Ο Υδροχόος μπορεί να κατανοήσει στον Ζυγό το πώς μπορεί να πληγωθεί από μια σκληρή παρατήρηση και πιθανώς ότι είναι ευαίσθητος. Είστε και οι δύο τόσο καλοί ακροατές και μπορείτε και επικοινωνείτε μεταξύ σας υπέροχα. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Ζυγός νομίζει ότι ο καθένας θα πρέπει να δώσει και να πάρει, ενώ ο Υδροχόος χάνεται με τις τρελές ιδέες του, τις αφηρημένες έννοιες και τις συζητήσεις.

 

Υδροχόος – Σκορπιός

Ο ιδιαίτερα συναισθηματικός Σκορπιός,θα θελήσει να έχει αποκλειστική ιδιοκτησία του τον Υδροχόο κι όταν αυτό δεν επιτευχθεί, θα ξεκινήσει από την οργή και τη ζήλια του σκηνές. Ο Υδροχόος έχει μια ισχυρή απέχθεια για τέτοια πράγματα και ο Σκορπιός θα αρχίζει να πιστεύει ότι δεν τον νοιάζεται και να αναρωτιέται γιατί έκανε αυτή τη σχέση. Ο Σκορπιός μπορεί ελαφρώς να ησυχάσει μόνο όταν αντιλαμβάνεται ότι ο Υδροχόος είναι και φίλος κι όχι μόνο σύντροφος. Αν είναι να είστε μαζί, η σχέση σας θα πρέπει να καθοριστεί σ’ αυτή τη βάση. Διαφορετικά, ο Σκορπιός είναι πιθανό να βγει να ψάξει για κάποιον άλλο σύντροφο. Η σεξουαλική ορμή του Σκορπιού είναι πολύ ισχυρότερη από εκείνη του Υδροχόου και τα αιτήματά του είναι πολλά. Εάν δεν πληρούνται αυτά τα αιτήματα, ο Σκορπιός θα αισθανθεί παραμελημένος.

 

Υδροχόος – Τοξότης

Δεδομένου ότι ο Υδροχόος δεν είναι και τόσο δυναμικός, βρίσκει στον Τοξότη αυτή την εσωτερική δύναμη και την ανεμελιά. Πιστεύει ότι αυτός είναι ο τέλειος σύντροφος γι’ αυτόν. Από την άλλη πλευρά ο Τοξότης ψάχνει για κάποιον που θα είναι σε θέση να του δώσει την ελευθερία του κι έτσι ερωτεύεται τον Υδροχόο. Ο Τοξότης εγκρίνει τις κοινωνικές επαφές του Υδροχόου κι αυτό δημιουργεί μια ταύτιση μεταξύ σας. Ο Τοξότης είναι πολύ πιο ζεστός από τον Υδροχόο κι ελεύθερος από σεξουαλικές αναστολές, αλλά παρακινεί τον Υδροχόο σε τρελές περιπέτειες. Αν δεν μπορέσει να ανταποκριθεί, τότε ο Τοξότης θα επιδιώξει την ικανοποίηση αλλού.

 

Υδροχόος – Αιγόκερως

Μήπως τα αντίθετα έλκονται μεταξύ τους; Ναι, το κάνουν αρκετά συχνά, αλλά στην περίπτωση Αιγόκερως-Υδροχόος, οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες. Το αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού εξαρτάται από τη διαφορά μεταξύ των προσδοκιών σας και το αποτέλεσμα. Οι αντισυμβατικές ιδέες του Υδροχόου είναι πρόκληση για τον Αιγόκερω, αλλά μόνο στην αρχή. Ο Αιγόκερως είναι παραδοσιακός, ενώ ο Υδροχόος είναι επαναστάτης. Μερικές φορές, ο Υδροχόος μπορεί να είναι τόσο πολύ μοντέρνος κι ευέλικτος που ο Αιγόκερως λαχταρά μια πιο σταθερή αγάπη. Κατά κύριο λόγο η κακή διάθεση του Αιγόκερου θα κάνει τον Υδροχόο να προσπαθεί να τον βοηθήσει. Βλέπει τη θλιψη ως είδος πρόκλησης. Αλλά σύντομα διαπιστώνει ότι όλες οι προσπάθειες πήγαν χαμένες.

 

Υδροχόος – Υδροχόος

Είστε και οι δύο εγκεφαλικοί και καταλαβαίνετε με ευκολία ο ένας τον άλλο. Βοηθάτε τους άλλους στα προβλήματά τους. Και οι δύο προστατεύετε την ιδιωτική σας ζωή αλλά όταν είστε μόνοι, οι δυο σας στο σπίτι, αφήνετε να εκδηλωθούν τα συναισθήματά σας. Οικονομικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν μεταξύ σας εξουδετερώνονται, γιατί και οι δύο ανησυχείτε γι’ αυτό το θέμα. Και οι δύο μαζί εμψυχώνετε ο ένας τον άλλο σε θέματα καριέρας, γιατί σέβεστε ο ένας την ελευθερία του άλλου. Δεν αφήνετε τις διαμάχες να επισκιάσουν τη μεταξύ σας σχέση. Είστε και οι δύο πνευματικοί και προοδευτικοί και τα πάτε τόσο καλά ψυχικά, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είστε οι καλύτεροι φίλοι, αν δε γίνετε εραστές. Το μόνο πρόβλημα μεταξύ σας, είναι ότι και οι δύο είστε συναισθηματικά υπεροπτικοί κι απρόσωποι, πράγμα που μερικές φορές δημιουργεί συναισθηματική απόσταση και νομίζετε ότι ο σύντροφός σας δε σας αγαπάει ή δε φροντίζει για σας.

 

Υδροχόος – Ιχθύς

Είστε και οι δύο πνευματικοί και συχνά συναισθηματικά διαισθητικοί. Εσείς οι δύο μπορείτε να έχετε ενδιαφέρον για το απόκρυφο ή τη μεταφυσική. Αρχικά αυτή η σχέση μπορεί να φαίνεται τέλεια. Έχετε βρει μια θαυμάσια φροντίδα κι υποστήριξη. Καθώς περνά ο καιρός όμως ο Υδροχόος μπορεί να ανακαλύψει ότι ο Ιχθύς, είναι πολύ εύθραυστος. Όμως η αρχική γοητεία μπορεί βαθμιαία να στραφεί σε αμηχανία κι ενίοτε σε απογοήτευση γιατί αντιλαμβάνεται ότι ο Ιχθύς είναι πραγματικά από άλλο πλανήτη! Ο Υδροχόος έχει την τάση να έχει πάντα μια λογική βάση για μια ιδέα ή επιχείρημα και τείνει να βλέπει τα πάντα αντικειμενικά. Έτσι, βρίσκει ότι οι Ιχθείς είναι παράλογοι, ότι δρουν κυρίως με το συναίσθημα και κοιτάζουν τα περισσότερα πράγματα υποκειμενικά.

 

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου ιστορία!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!