Story time γιατί ποιος δεν αγαπά ένα καλό story time; Λίγο καιρό πριν με ρώτησε ένα φιλαράκι τι σημαίνουν κάποια emojis. Στην αρχή παραξενεύτηκα απ’ την ερώτηση και μετά μου έδειξε τη συνομιλία. Πρώτη αντίδραση να αναψοκοκκινίσω. Δεύτερη να γελάσω και τρίτη να αντιληφθώ ότι όντως τα emojis είναι γλώσσα πια. Γιατί η συνομιλία ήταν ένα αρκετά τυπικό σ3ξτινγκ με emojis. Χωρίς κάτι ιδιαίτερα σόκινγκ, αν δεν ξέρεις να διαβάζεις τα emojis, αρκετά ζουμερό όταν καταλαβαίνεις το κρυφό νόημα πίσω από τις αθώες -και καλά- εικονίτσες. Και πίστεψέ με τα περισσότερα emojis μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μια πιο βρώμικη χροιά.

Κι επειδή στις μέρες μας αν σου σκάσει μια μελιτζάνα απ’ το πουθενά, δε σε προσκαλούν να φτιάξετε μουσακά, καλό είναι να ξέρεις να διαβάζεις πίσω απ’ τα emojis. Έφτασε η μέρα να μιλήσουμε για τη χρήση των emojis ως ερωτικά υπονοούμενα με λίγα λόγια.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Μελιτζάνα 

Είναι από τα πιο διάσημα λαχανικά στον χώρο του s3xting. Όχι δεν είναι κάποιος φ3τιχισμός. Το emoji της μελιτζάνας θέλει να δείξει έναν καλό κι ευπαρουσίαστο φ@λλό -γιατί τα μιλάμε και κυριλάτα ρε φίλε τα ελληνικά.

 

Καρότο 

Ένα emoji που δε χρησιμοποιείται με την ίδια συχνότητα της μελιτζάνας, έχει όμως το ίδιο νόημα. Όχι για να δεις πόσο εφευρετικός μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος όταν θέλει να περιγράψει το αντρικό μόρι@. Συνήθως, δείχνει ένα πιο φυσιολογικό μόρι@ απ’ ό,τι εκείνο το στιβαρό της μελιτζάνας που μέχρι και η κουτσή Μαρία υποστηρίζει ότι το έχει.

 

Γαρίδα 

Πόσο αγαπημένο emoji και πόσο έξυπνο να το χρησιμοποιήσει κανείς ως ερωτικό υπονοούμενο. Ναι, δείχνει ένα σχετικά μικρού αναστήματος μόρι@, αλλά who cares; Καταρχάς το να χρησιμοποιήσει κανείς γαρίδα αντί για την πατροπαράδοτη μελιτζάνα του μουσακά σημαίνει ότι είναι ακομπλεξάριστο άτομο και φυσικά με χιούμορ. Marriage material με λίγα λόγια.

 

Facebook, Instagram ban 'sexual' use of eggplant, peach and water drips emojis - TODAY

 

Nigiri (σούσι) 

Εντάξει αρκετά ασχοληθήκαμε με τους φ@λλούς ας περάσουμε και στα αγαπημένα @ιδοία. Και ναι, ένας τρόπος να τα συμβολίσεις είναι αυτό το σούσι. Πότε δε θα ξανά αντικρίσω nigiri το ίδιο.

 

Tacos 

Θέλω κάποιος πραγματικά να μιλήσει ανοιχτά για τον συσχετισμό της έθνικ κουζίνας με το γυναικείο μόρι@. Φαντάζομαι μια αθώα μητέρα να στέλνει στα παιδιά της ότι έφτιαξε φρέσκα tacos και να τα συνοδεύει με τ’ ανάλογα emojis. Ναι, κακή εικόνα, αλλά τώρα την έκανες κι εσύ οπότε πάτσι.

 

Κουλουράκι της τύχης (fortune cookie) 

Το κουλουράκι της τύχης δεν ξεπετάγεται σε μια συζήτηση για να πάνε όλα καλά, είναι εκεί για να δείξει μ’ έναν διαφορετικό τρόπο τον κόλπ@.

 

Κερασάκια 

Αυτά τα γλυκούλικα αδελφάκια κερασάκια δεν υπάρχουν για να γίνουν το κερασάκι στην τούρτα, όπως λένε στο χωριό μου. Είναι εκεί για να δείξουν είτε το στήθ@ς, είτε τους @ρχεις.

 

Ροδάκινο

Το ροδάκινο είναι τόσο διάσημο όσο η μελιτζάνα. Ίσως κατέχει και την πρωτιά ως το πιο διαδεδομένο και γνωστό naughty emoji. Τι συμβολίζει; Μα φυσικά ένα σφριγηλό π@πουδάκι.

 

Slap Peach GIF - Slap Peach Emoji - Discover & Share GIFs

 

Σταγόνες 

Ναι, αν έχεις φτάσει μέχρι το 9, ξέρεις ότι η σταγόνες με τη βροχή δεν έχουν καμία σχέση. Οι πολλές σταγόνες όμως, όχι η μία που είναι μόνη της. Και τι συμβολίζουν; Με λίγα λόγια τα σωματικά υγρά. Με πολλά λόγια θα γίνω ακατάλληλος!

 

Πυροτέχνημα 

Αχ αυτά τα πυροτεχνήματα! Είναι αυτά που βλέπεις εκεί, κάπου στην κορύφωση. Η σημερινή γενιά χρησιμοποιεί πολύ τη φαντασία της -συγγνώμη μαμά!

 

Γλώσσα 

Ναι, η γλώσσα υπόσχεται πολλά, κυρίως ένα αξέχαστο ή έστω πολύ έντονο με πολλές προσδοκίες στομ@τικό. Νομίζω έγινα αρκετά σαφής και περιγραφικός.

 

Hot Dog 

Πάμε τώρα και σε κάτι πιο naughty, από αυτά που μ’ αρέσουν. Ηοt Dog my friend! Εντάξει, τον συνειρμό με το λουκάνικο -όχι το σκύλο- όλοι λίγο πολύ τον έχουμε. Τώρα αυτά τα έρμα ψωμάκια -γύρω τριγύρω θάλασσα- τι να σημαίνουν; Σημαίνουν διείσδυση. Η επιστημονική κοινότητα είναι κάπως διχασμένη σε αυτό για το αν σημαίνει πρ@κτική ή κ@λπική. Όπως και να ‘χει μας αρέσει αυτό το emoji.

 

Dancing Hot Dog GIFs - Get the best GIF on GIPHY

 

OK 

To σύμβολο του ΟΚ είναι ένα χεράκι που κάνει την ανάλογη κίνηση. Είδαμε φαγητά, πυροτεχνήματα, σταγόνες, ε, να μη δούμε και τις χειρονομίες; Αυτό το και καλά αθώο emoji, παίρνει τη χροιά της τρύπας κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε!

 

Πύραυλος 

Εντάξει αυτό είναι και λίγο σλανγκ. Τύπου «Έχω γίνει πύραυλος, τούρμπο, με στέλνεις» κι όλα αυτά που λες και νομίζεις ότι έχεις πει μεγάλη ατάκα, αλλά καταλήγει με την παλάμη συντροφιά.

 

Μαϊμού που κλείνει τα μάτια 

Έχουμε το χαρούμενο μαϊμουδάκι που κρύβεται για να μη δει κάτι. Είναι το emoji που πέφτει μετά από κάποια πιθανά σόκινγκ φωτογραφία ή από ένα πολλά υποσχόμενο μήνυμα.

 

Διαβολάκος 

Όχι αυτός του λεκέ, ο άλλος ο πονηρούλης, που άμα τον έχεις μέσα σου ο Santa σου φέρνει κάρβουνο αντί για δώρο. Ε, στο sexting αυτό το emoji λέει ότι ο άλλος είναι πρόθυμος να κάνει όλα τα bad things στο κρεβάτι, που λέει και το τραγούδι του Jace Everett.

 

Πρόσωπο που του τρέχουν τα σάλια 

Πώς ζούσε ο κόσμος πριν τα emojis; Ένα emoji με δύο διαφορετικά υπονοούμενα. Το ένα λέει ότι μου έτρεξαν τα σάλια με την πάρτη σου, κοινώς σε θέλω χθες. Το άλλο το ακόμη πιο πονηρό είναι αυτό που τα υγρά που τρέχουν από το στόμα δεν είναι σάλια.

 

Φωτιά 

Το emoji της φωτιάς δεν είναι για να λιώσει τον πάγο, αυτός -δυστυχώς- να ‘ταν κι άλλος. Είναι το σύμβολο που λέει ότι τα πράγματα πάνε ανέλπιστα καλά, ότι αυτό που γίνεται είναι πολύ έντονο ή ακόμη και ότι μια πιθανή φαντασίωση έγινε πραγματικότητα.

 

Fire Emoji GIFs | Tenor

 

 

Red Hot Chily Pepper 

Believe me δεν πάμε σε καμία συναυλία αν και σκίζομαι για τους RHCP. Η καυτερή μας πιπεριά είναι άλλο ένα σύμβολο για να δείξει ότι έχουν ανάψει τα αίματα ή ότι το άτομο που τη λαμβάνει είναι ερωτικό. Καυτές πιπεριές στα dm σας, σας εύχομαι, από τα άτομα που θέλετε!

 

Το ζώδιο του Καρκίνου ♋️

Ζώδια είδαμε; Δεν είδαμε! Για να σε βάλω στο κλίμα το σύμβολο του καρκίνου μοιάζει με ένα ωραιότατο 69. Χρειάζονται κι άλλες λεπτομέρειες;

 

Κόκαλο 

Στο s3xting το κόκαλο δεν είναι καθόλου μακάβριο. Επίσης δε δηλώνει κανείς ότι είναι κόκαλο απ’ το ποτό. Το όχι και τόσο κρυφό μήνυμα είναι ότι υπάρχει στύσh.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα emojis που παίζουν ως ερωτικά υπονοούμενα. Κυριολεκτικά το μια εικόνα χίλιες λέξεις εφαρμοσμένο. Δες τα σαν ένα αρχικό γλωσσάρι· μπορούν να συνδυαστούν και ν’ αφήσουν υπονοούμενα χωρίς να υπάρχουν καθόλου λέξεις. Ένας άλλος κώδικας επικοινωνίας ερωτισμού, κατά κάποιο τρόπο. Συνδυαστικά, δε το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ακατάλληλο για ανηλίκους.

Άντε και καλά μηνύματα.

 

Θέλουμε και τη δική σου ιστορία!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Αντώνης Ανδρόνικος
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου