Κι επιτέλους Παρασκευή! Και με μία Λιονταρίσια Σελήνη σίγουρα θα θέλουμε να περάσουμε όμορφα, να στολιστούμε και να διασκεδάσουμε! Ωστόσο θα υπάρχουν και εκείνοι που θα μείνουν σπίτι να χαρούν με πάθος και ρομαντισμό τον έρωτά τους! Μειώνουμε εγωισμό, αυξάνουμε δημιουργικότητα!

 

Κριός

Ο Ερμής που σε ευνοεί από τον Τοξότη, σου στέλνει ευκαιρίες για βελτίωση σε όλους τους τομείς το ερχόμενο διάστημα.  Απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες. Με χαμηλούς τόνους προσπάθησε μέσα από την συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έχεις με τον σύντροφό σου.

 

Ταύρος

Αποφάσισε ότι θέλεις να το πεις τώρα στον σύντροφο σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σου χαρίζει περισσότερο πάθος. Χρησιμοποίησε το για να βρεις την αδελφή ψυχή.

 

Δίδυμος

Προνοητικότητα θα χρειαστεί τώρα για πολλά ζητήματα που απαιτούν άμεσα τι θέση πρέπει να πάρεις Μην κάνεις συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτε. Μπορείς να πάτε ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου, το έχεις ανάγκη.

 

Καρκίνος

Έχεις αρκετή πίεση λόγω τεράστιων υποχρεώσεων και πολλών άλυτων προβλημάτων που απαιτούν την προσωπική σου παρέμβαση. Μπορεί η σχέση σου να πάρει μία τροπή που δεν την περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και τι ζητάει.

 

Λέων

Επιστράτευσε τις ικανότητες και τη διπλωματία σου και πάρε την σωστή πρωτοβουλία που με ηρεμία και ειλικρίνεια θα ξεδιαλύνει το τοπίο και θα προστατεύσεις την ψυχολογία σου. Απόφυγε να φορτίζεις τον σύντροφό σου με ζητήματα της δουλειάς. Πέρασε περισσότερο χρόνο μαζί του, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

 

Παρθένος

Κάποιοι μη αναμενόμενοι παράγοντες, σου δημιουργούν ευκαιρίες να ανανεώσεις τις συνθήκες της ζωής σου σε πολλά επίπεδα. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, τις δίνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

 

Ζυγός

Θα χρειαστεί να κινηθείς πολύ προσεκτικά για να ανταποκριθείς με επιτυχία στις καταστάσεις που πρόκειται να δημιουργηθούν σήμερα Ο ερωτισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Φροντίστε να τον εκμεταλλευτείς κατάλληλα και να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου μην κάθεσαι. Ακόμη προλαβαίνεις τα πάντα.

 

Τοξότης

Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου και σε ευνοεί σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς περισσότερο με αποκλειστικά δικά σου ζητήματα τώρα που μπορούν να δοθούν ευνοϊκές λύσεις. Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και ο σύντροφός σου.
Αιγόκερως
Κάποια σκαμπανεβάσματα θα σε ενοχλήσουν αλλά θα είναι πολύ μικρά και χωρίς διάρκεια. Μην αφήσεις την ψυχραιμία σου να χαθεί και όλα θα πάνε καλά. Απόφυγε σήμερα να λύσεις παρεξηγήσεις ή προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου από το παρελθόν.
Υδροχόος
 Η αναγνώριση έρχεται να σε γεμίσει χαρά, αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα καλύτερα επίπεδα και η διάθεσή σου επίσης. Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Καινούργιες γνωριμίες έρχονται, που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.
Ιχθύς
Ο Ερμής που σε ευνοεί από τον Τοξότη, σου προσφέρει ουσιαστική βελτίωση και σου ανοίγει νέους ορίζοντες. Θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πειρασμοί είναι πολλοί. Προβλέπω ότι θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.