paul1045

Γεμάτη ρομαντισμό η ημέρα αλλά και ψέματα στον έρωτα, λόγω της Συνόδου Αφροδίτης-Ποσειδώνα! Επίσης, σκληρότητα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις αναμένεται, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου, ιδίως αν ανήκουμε σε Παρορμητικό Ζώδιο του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα χρειάζεται ψυχραιμία, λογική κι αυτοσυγκράτηση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βοηθηθείς από το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ώστε να περιορίσεις συναισθηματικά ξεσπάσματα και τάσεις εγωισμού, κι έτσι, με ώριμη σκέψη και συζήτηση, να βρείτε λύσεις με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδικείς με βάση τις προσδοκίες σου και σε τυχόν νέες γνωριμίες, αποφεύγεις το επιπόλαιο κι ίσως ανώριμο φλερτ! Βρίσκεις αυτό που πραγματικά θες!

Ταύρος
Σήμερα, με τη Σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αλλά και με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και πετυχαίνεις μεγάλους στόχους. Οι αστρολογικές όψεις σήμερα σε παρασύρουν σε απωθημένους έρωτες, που έχεις βάλει σκοπό να κατακτήσεις και να ξαναέρθεις σε επαφή μαζί τους! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, θα ασχοληθείς με έναν έρωτα του παρελθόντος ή με έναν έρωτα που για κάποιο λόγο πρέπει να παραμείνει κρυφός. Καλό θα ήταν να μην παρασυρθείς σε μοιραίους παθιασμένους λάθος έρωτες και να μην προκαλέσεις άσχημα σχόλια για το πρόσωπό σου!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα κάνει πραγματικότητα ορισμένες φιλοδοξίες σου, ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις να μην το παρακάνεις με προσδοκίες κι υπερβολές, ώστε να μη βλάψεις την κοινωνική σου εικόνα κι υπόσταση! Αν είσαι δεσμευμένος, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα επηρεάζει άμεσα τη σχέση σου και θέλει ιδιαίτερη προσοχή! Αν κινήθηκες όλον αυτόν τον καιρό έντιμα και με ειλικρίνεια απέναντι στον σύντροφο, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, διαφορετικά έρχονται αποκαλύψεις! Επιπλέον, καλύτερα να είσαι λίγο παραπάνω υποψιασμένος απ’ ό,τι συνήθως, ιδίως στις υποσχέσεις που δέχεσαι από τον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, μην ξεκινάς κάτι καινούργιο σήμερα και μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια, που ενδεχομένως να ακούσεις!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η σημερινή ημέρα θέλει λογική, υπομονή κι ωριμότητα! Το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου τρίζει τα θεμέλια σημαντικών για σένα διαπροσωπικών σχέσεων, γι’ αυτό καλύτερα να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και τα ξεσπάσματά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα αυξήσει την εμπιστοσύνη που έχεις στον σύντροφο και θα σε κάνει να σιγουρευτείς και να ηρεμήσεις για κάποια πράγματα που ανησυχούσες! Αν είσαι ελεύθερος, αλλάζεις πορεία στα αισθηματικά σου και να στρέφεσαι σε νέες πιο αξιόλογες επιλογές, που τώρα είναι σίγουρα πολλές! Δοκίμασε κάτι καινούργιο!

Λέων
Αγαπητό Λιοντάρι, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ίσως πάρεις κάποια πράγματα πιο σοβαρά απ’ ό,τι συνήθως κι αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, φέρνει ρομαντικές αλλά κι αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο, ωστόσο σε προειδοποιεί να μην μπλεχτείς σε παράνομες ερωτικές ιστορίες εκτός σχέσης ή γάμου! Αν είσαι ελεύθερος, κάποιες προσδοκίες σου στον έρωτα θα ναυαγήσουν και το άτομο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να σε απογοητεύσει λόγω ψεμάτων ή υποσχέσεων που δεν κράτησε!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, μπορείς σήμερα να ανακαλύψεις κρυφά λόγια ή κουτσομπολιά, τα οποία σε ωφελούν πολύ όσον αφορά τις αποφάσεις και τις κινήσεις που θα κάνεις μετέπειτα κι αφορούν διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές. Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις σήμερα παρασκηνιακές σχέσεις ή καταστάσεις, γιατί υπάρχει έντονα η πιθανότητα να βγουν όλα στη φόρα και να εκτεθείς στον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος κι ακόμα ενδιαφέρεσαι για έναν έρωτα του παρελθόντος, απόφυγε οποιαδήποτε επαφή σήμερα, διότι αναμένονται απογοητεύσεις και ρήξεις, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, οι πλανητικές όψεις και διελεύσεις σήμερα εφιστούν την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις που έχεις! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις σήμερα να αποφύγεις καβγάδες, ρήξεις κι εγωιστικές συμπεριφορές στη σχέση σου, λόγω της επιρροής του Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να προσέξεις και να μην παρασυρθείς σε έρωτες που δεν υπόσχονται μέλλον και σταθερότητα, απλά λόγω πάθους και παρορμητισμού που σε διακρίνουν τώρα!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, το σύμπαν κι οι πλανήτες σε συγχαίρουν για τη συνετή συμπεριφορά κι επιστράτευση της λογικής, των τελευταίων ημερών! Σήμερα, με τη Σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η σχέση μεταξύ εσένα και του συντρόφου, βελτιώνεται αρκετά, κυρίως λόγω συναισθηματικής έξαρσης! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια γεγονότα που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σε προσγειώσουν και θα αλλάξεις στρατηγική, που θα είναι σαφώς καλύτερη!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με τη σημερινή Σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πρέπει να αποφύγεις την τάση σου για ψευδαισθήσεις, ουτοπίες κι εξαπατήσεις, σε κάθε σημαντική για σένα διαπροσωπική σχέση κι επαφή. Ο ερωτικός τομέας επηρεάζεται άμεσα από τη Σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα αλλά και το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, σήμερα! Κάποιες υποθέσεις του μυαλού σου, συμπεράσματα και καταστάσεις που νόμιζες ότι θα είχαν μέλλον, τώρα διαψεύδονται με ποικίλους τρόπους, γεγονός που σου δημιουργεί ανασφάλεια! Επίσης, η τάση σου για έπαρση κι υπερβολή, προκαλεί επιπλέον εντάσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η προσοχή σου στρέφεται σήμερα στη διατήρηση μίας ευνοϊκής κατάστασης σε σπίτι και οικογένεια, τομέας που για σένα είναι ιδιαίτερα σημαντικός κι ευαίσθητος! Το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα αλλά κι η Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, φέρνει κάποιες θετικές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές για τις μετέπειτα κινήσεις σου! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις νέες γοητευτικές γνωριμίες κι αν είσαι δεσμευμένος, μία έκπληξη θα αλλάξει όλα σου τα δεδομένα!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα επηρεάζονται σημαντικοί για σένα τομείς, από τις πλανητικές όψεις! Τομείς που αφορούν τη φιλία, την κοινωνική σου ζωή, τους μεγαλεπήβολους στόχους σου και γενικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σε ωθήσει να αναθεωρήσεις ό,τι μέχρι τώρα είχες δεδομένο στη συντροφική ζωή! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, κάποιες καταστάσεις ανατρέπονται κι η σχέση φτάνει στο σημείο που εσύ επιθυμούσες, αφού χρησιμοποιείς αυτές τις αλλαγές υπέρ της σχέσης αυτής! Αν είσαι ελεύθερος, μη φερθείς παρορμητικά σε μία πιθανή νέα γνωριμία, τώρα!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, οι πλανήτες κι οι όψεις τους σήμερα, σε συμβουλεύουν να ωριμάσεις. Με το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σήμερα, αρκετές θα είναι οι εντάσεις με τον σύντροφο, αλλά θα φέρεις τα πράγματα με το μέρος σου, χάρη στο Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες καταστάσεις που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, τις οποίες χωρίς λόγο θα τις πάρεις πιο βαριά από όσο πρέπει! Μην είσαι υπερβολικός!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!