Κριός

Μια αρκετά δύσκολη ημέρα για το σπίτι και τα συναισθήματα σας σήμερα. Πολλά από τα σχέδια σας θα χρειαστεί να τα αλλάξετε ή να τα διαγράψετε εντελώς σήμερα. Αλλιώς τα υπολογίζατε στην αρχή και διαφορετικά διαμορφώθηκαν σήμερα.  Ίσως είναι προτιμότερο να επιδιώξετε να βρεθείτε μόνοι σας για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ώστε να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά.

Ταύρος

Ένταση και πολύ πιθανές αλλαγές μέσα στο σπίτι σας θα έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις για την καριέρα σας. Αποφύγετε οποιεσδήποτε μεταρρυθμίσεις σήμερα. Αποφύγετε να ζητάτε μεγαλύτερη ανεξαρτησία σε βάρος της ενασχόλησής σας προτιμώντας τα προσωπικά σας θέματα σήμερα. Οι άνθρωποι δεν είναι πάντα αυτό που δείχνουν, μην το ξεχνάτε.

Δίδυμοι

Σημέρα αλλάζει η ποιότητα του τρόπου επικοινωνίας σας με τους άλλους. Στις συζητήσεις σας δεν αποφεύγετε να καταπιάνεστε με θέματα που οι άλλοι θα προτιμούσαν να μην είχαν αναφερθεί καν. Καθώς τείνετε να αναφέρεστε κατευθείαν στην “καρδιά” των πραγμάτων και καταστάσεων και δεν υιοθετείτε τις συνηθισμένες κοινωνικές συζητήσεις και κανόνες πολλές φορές θα κάνετε τους άλλους να νιώθουν κάπως άβολα μαζί σας.

Καρκίνος

Όπως φαίνεται έχετε θυσιάσει πάρα πολλά πράγματα από την προσωπική σας ζωή για την οικογένεια ή ακόμα και για τους άλλους χωρίς όμως να σκεφτείτε τις συνέπειες. Όπως και να έχουν τα πράγματα σήμερα δεχτείτε τις αλλαγές στην ζωή σας προσπαθώντας να βελτιώσετε τα πράγματα μέσα από αυτές τις εμπειρίες.

Λέων

Η ενασχόλησή σας ή οι καταστάσεις πολύ πιθανόν να περιορίσουν την ανεξαρτησία σας σήμερα. Οι αποφάσεις που πήρατε γύρω από ένα θέμα ίσως να μην εξελιχθούν όπως εσείς θα θέλατε. Θέματα κατοικίας θα σας δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη ένταση και πολύ πιθανόν να σας κουράσουν ψυχολογικά. Αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα χωρίς λόγο ειδικά στις περιπτώσεις που δημιουργείτε επάνω σε κάτι που δεν σας ανήκει ολοκληρωτικά.

Παρθένος

Υπερευαισθησία, ένταση, δυσαρέσκεια, θα είναι αποτελέσματα όλων αυτών των αλλαγών που θα γίνουν στη ζωή σας σήμερα και με αντίκτυπο στη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Πολλά πράγματα θα ξεφύγουν οριστικά από τον έλεγχό σας και θα περάσουν στα χέρια των άλλων. Η υπομονή σας επάνω σε πολλά θέματα θα εξαντληθεί με δυσάρεστες συνέπειες απέναντι στους άλλους ή και στον εαυτό σας. Ισχυρή συναισθηματική ένταση και ξαφνικές εναλλαγές διαθέσεων πολύ πιθανόν εξαιτίας κάποιας σχέσης σας.

Ζυγός

Μια καλή ημέρα για να δραστηριοποιηθείτε σε θέματα καριέρας ή ακόμα και ενασχόλησης που απαιτεί ιδιαίτερο δυναμισμό. Η φυσική σας κατάσταση θα είναι πάρα πολύ καλή σήμερα και η πιθανότητα να πετύχετε ένα σημαντικό κατόρθωμα σε σχέση με τα ενδιαφέροντά σας μεγάλη. Χρησιμοποιήστε αυτό τον δυναμισμό για να καλυτερεύσετε την θέση σας αποφεύγοντας όμως την υπερβολική σωματική εξάντληση.

Σκορπιός

Πολύ πιθανόν να περνάτε μια σημαντική περίοδο συναισθηματικής έντασης ακόμα και ισορροπίας σήμερα. Τα πάντα θα εξαρτηθούν σήμερα από το πόσο θα σας βοηθήσουν οι εμπειρίες σας ώστε να αποφύγετε τα ίδια λάθη. Εκτιμώντας σωστά την κατάσταση θα δείτε πως μια υποχωρητικότητα από μέρους σας έστω και προσωρινή ίσως να είναι η καλύτερη λύση.

Τοξότης

Μια ημέρα που θα πρέπει να προσέξετε τις αποφάσεις σας. Ο κίνδυνος να παρασυρθείτε σε μεγαλόσχημες ιδέες ή εξωπραγματικές καταστάσεις στενά συνδεδεμένες με την ενασχόλησή σας είναι μεγάλος. Οι άλλοι φαίνεται πως θα προσπαθήσουν να σας παρασύρουν σε επικίνδυνες ενέργειες ή αποφάσεις σήμερα. Προσπαθήστε να κρατάτε μια επαφή με την πραγματικότητα και αποφύγετε οποιεσδήποτε αποφάσεις όσο δελεαστικές και να είναι.

Αιγόκερως 

Καλή μέρα για να ωθήσετε όλες τις φιλοδοξίες και σχέδιά σας στην κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε. Μη διστάσετε να τις διεκδικήσετε ακόμη κι αν συνθήκες γύρω σας είναι κάπως αντίξοες.
Το βράδυ είναι μια καλή ευκαιρία για να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε. Δεν αποκλείεται καθόλου να κάνετε και μια άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Υδροχόος

Ο ιδεαλισμός, η έμπνευση ή ακόμα και ο μυστικισμός φαίνεται πως σας ευνοούν ιδιαίτερα σήμερα. Πολλά όνειρά σας ίσως αρχίσουν να πραγματοποιούνται έστω και με εντελώς διαφορετικές συνθήκες από αυτές που εσείς υπολογίζατε. Επιστροφές ατόμων απ’το παρελθόν και κύκλοι που δεν είχαν κλείσει τελείως, υπάρχει η πιθανότητα να ανοίξουν ξανά. Υπολογίστε καλά τις καταστάσεις.

Ιχθείς

Ιδέες και επικοινωνία θα τρέχουν πολύ γρήγορα για σας σήμερα κάτι που εγκυμονεί κινδύνους στο να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Προσπαθήστε να μιλάτε λιγότερο για τα σχέδιά σας στους άλλους και τηρείστε κάποια προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σας. Μια ημέρα που θα αισθάνεστε ότι οι ιδέες σας δεν αντιμετωπίζονται με τον σωστό τρόπο από τους άλλους κάτι για το οποίο ευθύνεστε και εσείς.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.