Φιλίες που δυναμώνουν και δημιουργικές επαγγελματικές συνεργασίες περιλαμβάνει η σημερινή μέρα. Το νου μας σε θέματα υγείας.

Κριός
Αν επιθυμείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας ή είστε ικανοποιημένος με τα πράγματα όπως είναι και απλά θέλετε να επιβεβαιώσετε περισσότερο την προσωπικότητά σας, τότε είναι η κατάλληλη ημέρα για να το επιχειρήσετε. Το ενδιαφέρον που δείχνετε για τον εαυτό σας θα είναι έντονο και οι προσωπικές σας ανάγκες και πράξεις θα γίνουν περισσότερο ισχυρές από τις ανάγκες των άλλων.

Ταύρος
Είστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και δεν ασχολείστε με μηδαμινές και ανόητες δραστηριότητες σήμερα. Αρκετά καλή ημέρα για να δουλέψετε μόνοι, πιθανόν κάτω από δύσκολες και σιωπηλές συνθήκες και να οργανώσετε την ζωή σας κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Καθόλου απίθανο να νιώσετε ότι απομακρύνεστε από τους ανθρώπους ή ότι οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν δεν σας στηρίζουν όπως εσείς θα θέλατε. 

Δίδυμοι
Αισθητή αύξηση της περιέργειά σας, αλλά και της ικανότητας για να κατανοείτε τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν θα σας βοηθήσει στο να ξεπεράσετε τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί σήμερα τελευταία. Στο προσκήνιο θα βρεθούν σκέψεις για τον εαυτό σας και τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους. Προσοχή σε θέματα τελικών αποφάσεων όσον αφορά την δουλειά σας ή την ενασχόλησή σας.

Καρκίνος
Αλλαγές σε σχέση με τους συνεργάτες και ειδικά με τους συντρόφους της ζωής είναι πάρα πολύ πιθανές. Πιθανόν να οφείλονται σε κάποια ασυμβίβαστη συμπεριφορά εκ μέρους σας αλλά όπως και να έχουν τα πράγματα η ένταση θα είναι αναπόφευκτη με συνέπειες και για τις δύο πλευρές. Οι τάσεις ανεξαρτησίας που έχετε θα σας οδηγήσουν σε μία κατάσταση σχεδόν αδιέξοδη. Στη περίπτωση που σας γίνει κάποια σοβαρή πρόταση για δεσμό ή ακόμα και γάμου καλά θα είναι να την αποφύγετε σήμερα.

Λέων
Οι άλλοι θα παρατηρήσουν ότι είστε περισσότερο όμορφος. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην επιθυμία σας να βελτιώσετε την προσωπική σας εμφάνιση. Ίσως να κάνετε κάποιες αλλαγές στο ντύσιμό σας και γενικά, να αλλάξετε το στιλ της εμφάνισής σας. Υπάρχει η έντονη τάση να εξευγενίσετε την προσωπικότητά σας και να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στο φυσικό σας σώμα.

Παρθένος
Μη διασκορπίζετε την ενέργειά σας, ταυτόχρονα, σε πολλούς στόχους γιατί μετά δεν θα έχετε την ικανότητα να ξεχωρίσετε αυτό που θέλετε πραγματικά, και θα αφήνετε τα πάντα ημιτελή. Συμβιβάστε την αγωνιστικότητά σας με την πλήξη σας και την άρνησή σας για την καθημερινότητα με θετικό τρόπο, ώστε να αποφύγετε να θίξετε την μελλοντική σας ανάπτυξη.

Ζυγός
Έχετε δημιουργική, καλλιτεχνική και πνευματική έμπνευση σήμερα. Η φαντασία σας, η προαίσθησή σας και η ψυχική σας διάθεση είναι μεγάλες και βρίσκετε τον εαυτό σας να θέλει να κάνει πράγματα που απλά τα φανταζόταν κάποτε. Προτιμάτε το εξωπραγματικό, το φανταστικό από το δημιουργικό και πραγματικό.

Σκορπιός
Εμπιστοσύνη και εσωτερική αρμονία σας κυριαρχεί. Σήμερα μπορείτε να κινηθείτε μπροστά, αναζητώντας δημιουργικά σχέδια και να εκφραστείτε πιο απλά και με κάποια άνεση. Φιλίες και προσπάθειες για συνεργασία καρποφορούν σήμερα. Κατορθώνετε μία αρμονική ισορροπία με το να δίνετε και να παίρνετε. Οι κοινωνικές σας δραστηριότητες είναι ευχάριστες και διασκεδαστικές, όπως επίσης είναι σίγουρη και η επιτυχία των μελλοντικών σχεδίων.

Τοξότης
Βρίσκεστε σε αρμονία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Υπάρχει μια αίσθηση ευκολίας και σύμπνοιας παρά διαμάχης και αντίστασης σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Επιπρόσθετα θα αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια και περισσότερο κέφι για τις υποθέσεις σας σήμερα.

Αιγόκερως
Μια ημέρα που οι αλλαγές που θα γίνουν στο άμεσο περιβάλλον σας θα σας αναστατώσουν τις πιο βαθιές ψυχικές λειτουργίες σας με έναν ριζοσπαστικό τρόπο. Πολλά πράγματα που θα συμβαίνουν σήμερα γύρω σας θα νομίζετε ότι τα ονειρεύεστε ή ότι δεν μπορεί να είναι έτσι. Από την άλλη πλευρά θα βρείτε τον εαυτό σας να επιθυμεί πολύ έντονα και με υπερβολικό πάθος την αναγνώριση για κάτι πολύ το ιδιαίτερο ή ακόμα και το παράδοξο για τους άλλους. 

Υδροχόος
Υπάρχει ένας φιλικός, αρμονικός τόνος, στις συνεργασίες και αντιδράσεις σας σήμερα. Είναι πολύ καλή ημέρα για κοινωνικές δραστηριότητες ή αρχή κάποιας φιλικής σχέσης. Οι σχέσεις σας είναι θετικές και αρμονικές. Οι φιλίες σας γίνονται ιδιαίτερα βαθύτερες και με περισσότερο νόημα.

Ιχθείς
Ίσως να περνάτε μία περίοδο δυσκολιών σε θέματα υγείας ή ικανότητας για εργασία. Αυτό όμως θα είναι κάτι προσωρινό. Πιο κατάλληλη ημέρα για να λύσετε τις διαφορές σας με κάποιους αποκτώντας μία διάθεση με περισσότερη κατανόηση παραμερίζοντας τις μικροδιαφορές σας μαζί τους. Φαίνεται πως υπάρχει η διάθεση από μέρους σας για κάτι τέτοιο ίσως και για λίγη αυτοθυσία. Χρησιμοποιήστε την ενεργητικότητά σας για να εκπληρώσετε τις ανάγκες κάποιων άλλων και δε θα μετανιώσετε.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.