Ρομάντζο και συναίσθημα στην ατμόσφαιρα όσον αφορά τη σημερινή μέρα. Αποφύγετε τις εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο.

 

Κριός
Οι ερωτικές σας επιθυμίες και οι ρομαντικές σας ανάγκες είναι πολύ δυνατές σήμερα. Σ’ όλες τις σχέσεις σας, αισθηματικές ή όχι, αισθάνεστε θερμοί και στοργικοί, είστε λιγότερο ανταγωνιστικοί, ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ικανοποίηση των άλλων και τη δημιουργία κάποιου αρμονικού κλίματος. Νιώθετε επίσης την παρόρμηση να κάνετε κάτι δημιουργικό ή καλλιτεχνικό, κάτι για να εκφράσετε την επιθυμία σας για την ομορφιά και το ωραίο.

Ταύρος
Ο ρομαντισμός και η φαντασία σας είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα σήμερα. Όνειρα για την ιδανική ή πραγματική αγάπη, αισθήματα συμπάθειας ή κατανόησης για τα προβλήματα των άλλων γίνονται πιο έντονα σήμερα. Η αντίληψη, η άποψη σας για τους ανθρώπους θα είναι κάπως ασαφής ή θα έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα μέσα από μια ομιχλώδη ή εξωπραγματική σκοπιά. Είναι πολύ καλύτερα να μην κάνετε σοβαρές δεσμεύσεις σήμερα.

Δίδυμοι
Αισθάνεστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και θερμόαιμοι και αυτό σας οδηγεί σε προστριβές ή έντονες συναισθηματικές συγκρούσεις με τους άλλους και καθόλου απίθανο με τον εαυτό σας. Οι άνθρωποι που βρίσκονται πάρα πολύ κοντά σας φαίνεται πως σας προκαλούν με την στάση τους και εσείς δε διστάζετε να ανταποδώσετε. Ακόμα, άλυτα θέματα και συναισθήματα που έχουν τις ρίζες τους στο άμεσο παρελθόν είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια και να πυροδοτήσουν συναισθηματικά ξεσπάσματα και βίαιες πράξεις σήμερα.

Καρκίνος
Αυτή είναι μια ημέρα σκληρής δοκιμασίας ή αποθάρρυνσης για πολλά πράγματα στη ζωή σας. Είστε ή γίνεστε υπερβολικά ευαίσθητοι στην κριτική για τις προσπάθειές σας όταν αυτές περνάνε μέσα από δυσκολίες ή εμπόδια που την κύρια ευθύνη ίσως να μην την φέρνετε εσείς οι ίδιοι. Συχνά θα βρίσκεστε σε διαφωνία ή ολοκληρωτική σύγκρουση με ανθρώπους που έχουν κάποια εξουσία επάνω σας. Από το άμεσο περιβάλλον ή από τον χώρο της ενασχόλησής σας.

Λέων
Αυτή την ημέρα οι προσπάθειές σας, η προώθηση και βελτίωση των προσωπικών σας ενδιαφερόντων αντιμετωπίζονται με αντίδραση και πιθανά εχθρότητα. Νιώθετε υπερευέξαπτοι, πιεστικοί, αδιάφοροι για τους άλλους και πολύ συγκεντρωμένοι στους δικούς σας στόχους. Με αυτό τον τρόπο ίσως απομακρύνετε τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν. Προσπαθήστε να ενεργείτε από μόνοι σας χωρίς να πιέζετε τους άλλους να σας βοηθήσουν ή να συμφωνήσουν με σας.

Παρθένος
Ο ενθουσιασμός τόσο ο δικός σας όσο και των άλλων για κάποιο σχέδιο ή αθλητικό γεγονός, είναι έντονος σήμερα. Είναι η σωστή ημέρα να ενώσετε τις προσπάθειές σας με των άλλων και πραγματικά να ξεκινήσετε κάτι. Οι φίλοι και το άμεσο περιβάλλον σας φαίνεται πως θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σας. Υπάρχουν άτομα στο περιβάλλον σας που σταμάτησαν να σας βλέπουν μόνο φιλικά και θέλουν κάτι περισσότερο από εσάς.

Ζυγός
Η υπερευαισθησία ίσως σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να δείτε πτυχές των ανθρώπων που σας περιβάλλουν μέσα από μια διαφορετική σκοπιά. Θα μπείτε στη θέση των άλλων και θα κταλάβετε πολλά για τη στάση τους. Ακόμα, είναι πολύ πιθανό να αναπτύξετε μια ιδιαίτερη σχέση με κάποιο άτομο του αντιθέτου φύλου από το δικό σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε νέες γνωριμίες -ευκαιρία για φλερτ.

Σκορπιός
Αυτές τις ημέρες επιμένετε να βρίσκετε περισσότερο χρόνο για να απολαμβάνετε την συντροφιά φίλων και της οικογένειας. Μια οικογενειακή συγκέντρωση είναι πιθανή αυτές τις ημέρες. Η διάθεσή σας είναι χαρούμενη, εξωτερικεύεστε εύκολα και με ζεστασιά, περνάτε θαυμάσια μοιραζόμενοι ενδιαφέροντα και αισθήματα με άλλους. Είναι μια ημέρα που μπορεί να σπάσετε ένα φράγμα επικοινωνίας ή απόστασης με ένα άτομο που αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να το πλησιάσετε.

Τοξότης
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για τις προσωπικές σας σχέσεις και φιλίες. Το αντίθετο όμως είναι πιθανό να συμβεί. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που δεν αισθάνεστε άνετα μαζί του ή σας είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε μαζί του, αυτή είναι μια καλή ημέρα για να σπάσετε τον πάγο μεταξύ σας και να ξεκαθαρίσετε τις παρανοήσεις. Ακόμα και αν οι σχέσεις σας με τον σύντροφο, τους φίλους και την οικογένεια είναι πολύ καλές σήμερα θα ανακαλύψετε ότι μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερες.

Αιγόκερως
Σημαντικές αλλαγές και ευκαιρίες σας βρίσκουν αυτή την ημέρα, αλλά το να πάρετε τη σωστή απόφαση για το τι πρέπει να κάνετε δεν είναι εύκολο. Είναι μια ημέρα κρίσιμων αποφάσεων και μεταβατική. Μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας μπορεί να συμβεί σήμερα, καινούργια δουλειά, καινούργιος χώρος, το τέλος μιας μακροχρόνιας σχέσης ή η αρχή μιας καινούργιας κτλ. Στην πραγματικότητα δεν είναι ασυνήθιστο κάποιες σημαντικές αλλαγές τέτοιας φύσης να συμβούν.

Υδροχόος
Λάθη τα οποία προέρχονται από υπερβολική αισιοδοξία, υπερεμπιστοσύνη στον εαυτό σας ή υπερεκτίμηση των καταστάσεων μπορούν να γίνουν σήμερα. Οι σχέσεις με τους άλλους ίσως να περάσουν κάποια κρίση η οποία πιθανό να οφείλεται σε οικονομικές ή νομικές διαφορές. Στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις μια υπόθεση που σας απασχολεί ιδιαίτερα μπορεί να μην εξελιχθεί όπως εσείς θα θέλατε. Ανεξάρτητα όμως από τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι άλλοι εσείς θα πρέπει να μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις σήμερα. Περιμένετε λίγο.

Ιχθείς
Απογοητεύσεις, σκληρότητα ή ακόμα και η ανάγκη να πάρετε κάποιες κρίσιμες αποφάσεις παρουσιάζονται έντονες σήμερα στη ζωή σας. Οι άλλοι δεν είναι επιδεκτικοί στις ιδέες και πιθανό να μην εκφράζουν κανένα ενδιαφέρον για τις υποθέσεις σας. Αυτή ίσως είναι κατάλληλη στιγμή για να αυξήσετε την αυτάρκειά σας και να προσπαθήσετε να απομακρύνετε τα άχρηστα πράγματα και καταστάσεις από την ζωή σας.