Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Η ένταση και ανησυχία που θα χαρακτηρίσει τη νέα χρονιά, είναι στο χέρι σας να γίνει αφορμή για να την ανακάλυψη δημιουργικών λύσεων.

 

Κριός

Η πρώτη μέρα του νέου χρόνου σας φέρνει μια μελαγχολία. Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αποφεύγοντας την υπερβολική αδυναμία. Οι δυσκολίες υπάρχουν στη ζωή μας για να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε κάποιες ανώτερες αξίες. Γι’ αυτό ό,τι κι αν γίνει στηριχθείτε στους ανθρώπους που σας αγαπούν και όλα θα ξεπεραστούν.

Ταύρος

Σιγά-σιγά αλλά σταθερά οι αλλαγές φαίνεται πως αρχίζουν να επηρεάζουν άμεσα την καριέρα σας με τη νέα χρονιά. Ίσως τα πράγματα δεν εξελίσσονται έτσι όπως εσείς περιμένατε, αλλά ίσως να είναι νωρίς για να βγάλετε κάποια συμπεράσματα. Εκμεταλλευτείτε και προσαρμοστείτε σωστά στις ευκαιρίες σήμερα. Πολύ σύντομα ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να ακολουθήσετε το δικό σας ανεξάρτητο τρόπο λειτουργίας.

Δίδυμοι

Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα το 2016 είναι οι συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει μια ολοκληρωτική αλλαγή στις οικονομικές συνθήκες της ζωής σας. Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας σκέφτεστε με μεγαλύτερο βάθος και οξύτητα οτιδήποτε έχετε κάνει κατά το παρελθόν και αρχίζετε να αμφισβητείτε πράγματα που είχατε σαν δεδομένα. 

Καρκίνος

Ο δρόμος προς την καριέρα σας σήμερα είναι ανοικτός αν και πολύ πιθανόν να έρχεται σε σύγκρουση με κάποια όνειρα ή ιδιαίτερες επιθυμίες σας. Προσπαθήστε με το νέο έτος να συμβιβάσετε την πραγματικότητα με τα πιο εσωτερικά πιστεύω σας. Μην παρασύρεστε από ενθουσιασμούς και να θυμάστε πως ό,τι είναι αληθινό και αξίζει, τελικά μένει.

Λέων

Η επιθυμία σας να σπάσετε την καθημερινή ρουτίνα και να στραφείτε σε καινούργια ενδιαφέροντα θα γίνει πολύ πιο έντονη σήμερα. Ψάχνεστε και μεταξύ άλλων, ανακαλύπτετε και τον εαυτό σας. Πολλά πράγματα όπως φαίνεται θα αλλάξουν στη ζωή σας με την νέα χρονιά χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Οι άλλοι θα φροντίσουν ιδιαίτερα γι’ αυτό.

Παρθένος

Ένταση και εσωτερική ανησυχία θα σας οδηγήσουν σε μία επιθυμία για αλλαγές φέτος. Αλλαγές στην επαγγελματική ζωή πρώτα και αμέσως μετά στις συνθήκες ζωής. Θα έχετε την εντύπωση ότι πολλά πράγματα σήμερα γίνονται με μεγάλη ταχύτητα. Η επιθυμία σας να σταθεροποιήσετε κάτι για το μέλλον θα σας οδηγήσει σε μία πιο πρακτική συμπεριφορά.

Ζυγός

Θα βρείτε τον εαυτό σας  να είναι αντιμέτωπος με απαιτητικές καταστάσεις την πρώτη μέρα του χρόνου. Οι δραστηριότητές σας θα κατέχονται από μία ιδιαίτερη ένταση με αποτέλεσμα πολύ συχνά να βρίσκεστε σε μια συνεχή σύγκρουση με τους άλλους. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας με αρνητικό τρόπο καταφεύγοντας σε παράλογες πράξεις, έστω και αν σας προκαλέσουνε.

Σκορπιός

Από τη μία πλευρά θα νιώθετε την επιθυμία να κάνετε κάτι ιδιαίτερα δημιουργικό και από την άλλη θα πρέπει να ξεπεράσετε τα εμπόδια της καθημερινής πραγματικότητας σήμερα. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, τη νέα χρονιά δώστε σημασία σ’ αυτούς που πραγματικά σας εκτιμούν. Προσέξτε ιδιαίτερα τις επαφές σας στο χώρο της ενασχόλησης, μια νέα γνωριμία είναι πιθανή.

Τοξότης

Πολλές από τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας φαίνεται πως θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται με το 2016. Ίσως να πρόκειται για μια περίοδο στη ζωή σας που θα την χαρακτηρίζει ο ιδεαλισμός και η συνεργασία πάνω στους περισσότερους τομείς της ζωής. Μια προσεκτική εκτίμηση των καταστάσεων ίσως σας βγάλει από ορισμένους μπελάδες ή κάποια απογοήτευση.

Αιγόκερως

Νιώθετε ανυπόμονοι και επαναστατικοί απέναντι στην εξουσία σε κάποιες αρχές ή στις υποχρεώσεις και καθήκοντά σας. Έχετε την τάση φέτος να κάνετε κάποια ανόητα παρορμητικά πράγματα, απλά και μόνο επειδή βρίσκεστε σε σύγχυση σε σχέση με τους περιορισμούς και τα όρια που έχουν μπει στη ζωή σας. Νέα πρόσωπα που σας κινούν το ενδιαφέρον εμφανίζονται.

Υδροχόος

Η ένταση τη νέα χρονιά πολλές φορές θα είναι αναπόφευκτη, αλλά υπό πίεση πάντα λειτουργούσατε καλύτερα. Μπερδεμένες σχέσεις με τους άλλους είναι πολύ πιθανόν να σας προβληματίσουν, αλλά θα τελικά θα βγείτε κερδισμένοι. Ίσως να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε όλη την ενεργητικότητά σας ώστε να αποφύγετε τις δυσάρεστες συνέπειες αυτή την περίοδο.

Ιχθείς

Ιδέες, πιστεύω και σχέδια ίσως χρειαστεί να τα μεταβάλλετε με τη νέα χρονιά. Αποφύγετε να μπαίνετε σε πολλές λεπτομέρειες στις συναλλαγές σας με τους άλλους ίσως δεν αποδειχτεί και πολύ χρήσιμο. Εύκολες λύσεις που θα σας προτείνουν, θα πρέπει να τις αποφύγετε σήμερα έστω και προσωρινά. Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν σας ίσως να ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα σήμερα.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.