Το κάθε ζευγάρι είναι ξεχωριστό και μοναδικό. Αποτελείται από δύο οντότητες μοναδικές.Τα χάδια και οι αγκαλιές του κάθε ζευγαριού είναι ο ανεπανάληπτος τρόπος επικοινωνίας του ενός να καλέσει ερωτικά τον άλλο. Αυτό το ιδιαίτερο κάλεσμα μεταξύ τους οδηγεί στην απόλυτη ένωση. Τον έρωτα.

Ο ένας είναι η απάντηση στην ερώτηση του άλλου. Και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν. Για σκέψου, είσαι τυλιγμένος με κουβέρτα πάνω στον καναπέ, το τζάκι σιγοκαίει. Χαλί, απαλή μουσική. Δύο ποτήρια κρασί και το πρόσωπο δίπλα σου.

Νιώθεις ασφαλής και ποθητός μόνο μ’ ένα πέρασμα των δακτύλων από τα μαλλιά σου. Μόνο μ’ ένα άγγιγμα ξέρεις ότι είσαι ακριβώς εκεί που ανήκεις. Σε παίρνει από το χέρι και σε οδηγεί σε σεξουαλικά μονοπάτια. Ξεκλειδώνει τα σημεία του κορμιού σου, εκείνα που σε κάνουν να δίνεσαι. Τα χάδια είναι ξεχωριστές πράξεις που δεικνύουν τις προθέσεις του ενός για τον άλλο.

Αφέσου, μην κάνεις δεύτερες σκέψεις.  Αυτά που εσύ απολαμβάνεις κάνε τα στο σύντροφό σου. Θα βρεις το σωστό μονοπάτι για να πετύχεις θετικά αποτελέσματα μεταξύ σας. Αν όχι με τη συγκεκριμένη συνταγή με μία παραλλαγή αυτής. Για παράδειγμα περισσότερη αγριάδα, λιγότερη γλύκα ή το αντίθετο. Θα δείξει. Εσύ απλά πρόσφερε χάδια. Όλων των ειδών.

Μην τα υποτιμάτε, είναι ανεκτίμητα. Δώστε τα απλόχερα. Δε φορολογούνται, είναι εντελώς δωρεάν και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι καλό. Αν δεν πετύχουν αυξήστε τη δόση, αυτό χρειάζεται. Το σώμα έχει τη δική του μνήμη, ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένα καλέσματα και χάδια. Πρέπει απλά να τα βρείτε και να τα επικαλεστείτε.

Αποδεδειγμένα οι αγκαλιές είναι το καλύτερο ελιξήριο για όλους.
Τα ερωτικά καλέσματα είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο από μόνα τους για κάθε ζεύγος. Όμως δεν αρκούν στην ύπαρξη μιας υγιούς σχέσης.

Πόσες φορές ξεκινώντας για τη δουλειά ένα φιλί και μία αγκαλιά ήταν αρκετά για να αντέξεις όλη την πίεση που θα υποστείς ολόκληρη τη μέρα; Σαν την μπαταρία του κινητού. Όταν βρίσκεσαι με το σύντροφό σου επαναφορτίζεσαι με θετική ενέργεια από τα χάδια.

Γι ‘ αυτό φροντίστε με κάθε ευκαιρία να δείχνετε ο καθένας μ’ ένα φιλί στο λαιμό, μια αγκαλιά, ένα χάδι στο μάγουλο αυτά που νιώθετε. Αυτά τα μικρά απλά και τσαχπίνικα συντηρούν τη σπίθα ζωντανή. Τον πόθο του ενός για τον άλλο. Είναι εξίσου σημαντικά όσο η επικοινωνία, η κατανόηση, ο έρωτας και ο σεβασμός μεταξύ σας. Βγες με το πρόσωπο και στη διαδρομή άσε ένα άγγιγμά σου στο χέρι του και ψιθύρισε κάτι γλυκό στ’ αυτί. Αυτά αναθερμαίνουν και αναζωογονούν τη σχέση και τη διατηρούν ζωντανή.

Μπορείς να πετύχεις υπέροχα πράγματα με το σύντροφό σου μόνο με το να αφήνεις τη φαντασία σου ελεύθερη και να εκδηλώνεσαι.

Επιμέλεια Κειμένου Μέλανης Ανθίμου: Σοφία Καλπαζίδου

 

Συντάκτης: Μέλανη Ανθίμου