Ο Οκτώβριος ξεκινά με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, σκορπίζοντας παντού το κλίμα του ρομαντισμού, της τρυφερότητας και της συμπόνια! Η μέρα έχει ευχάριστο και συναισθηματικό χαρακτήρα!

 

Κριός

Μην αφήσεις, αγαπητέ Κριέ, στα άτομα του ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου λανθασμένες εντυπώσεις με την απόμακρη στάση σου. Σήμερα στα αισθηματικά σου, θα είναι πολύ σημαντικό να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας, ώστε κι εσύ να νιώσεις πιο ήρεμος.

 

Ταύρος

Το μέλλον επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις που δεν μπορούν να αποκλείσουν τίποτα. Μερικές φορές τα πείσματα στον αισθηματικό τομέα είναι καλά, αλλά όταν γίνονται συνέχεια, κουράζουν. Φρόντισε σήμερα να περάσεις τη μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να νιώσεις κι εσύ όμορφα.

 

Δίδυμος

Η δυνατότητα να ανανεώσεις τη ζωή σου, με καθοριστικό τρόπο, βρίσκεται μπροστά σου. Σήμερα θα προσπαθήσεις να επαναφέρεις την ισορροπία και την ηρεμία στη σχέση σου. Με τον ερωτισμό που θα έχεις, να ξέρεις ότι αυτό που θα ζητάς, στα αισθηματικά σου, θα γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα του παρελθόντος που αφορούν τη σχέση σου. Θα έχεις την εύνοια των πλανητών και με χαμηλούς τόνους, θα μπορέσεις να βρεις τη χρυσή τομή. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, καθώς ο Άρης από τον Αιγόκερω σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις.

 

Λέων

Εξήγησε τις συνθήκες που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου και μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου, ερωτική και άκρως ρομαντική. Πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και πες του αυτά που νιώθεις, για να νιώσεις καλύτερα κι εσύ.

 

Παρθένος

Τώρα οι καταστάσεις πρόκειται να αλλάξουν για το ζώδιό σου και θα σου είναι ευκολότερο να εντοπίσεις τα λάθη του παρελθόντος. Μπορείς να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σου και να ξεχάσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Η μέρα προσφέρεται, αισθηματικά, για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου.

 

Ζυγός

Μην φοβηθείς να τακτοποιήσεις όσα περιμένουν. Στον αισθηματικό τομέα, μερικές φορές κάνεις κάποια πράγματα στη σχέση σου που μπορούν να παρερμηνευτούν από το ταίρι σου. Ξεκαθάρισε τη θέση σου, ώστε να περάσεις τη μέρα σου ήρεμα και ρομαντικά.

 

Σκορπιός

Σκέψου τα λάθη αλλά ψάξε και μέσα σου να βρεις ποια είναι τα πραγματικά σου συναισθήματα. Σήμερα θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, θα τις δώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

 

Τοξότης

Ένα μεγάλο διάστημα απομάκρυνσης έφτασε στο τέλος του, για το ζώδιό σου. Τώρα μπορείς να τα αξιοποιήσεις και να βρεις τον δρόμο σου. Η σχέση σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα. Προσπάθησε να πάρεις μερικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου όπως έρθουν, χαλάρωσε και φρόντισε να περάσεις καλά.

 

Αιγόκερως

Η σιωπή και η λίγο απόμακρη στάση σου θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις παρεξηγήσεις και να γλυτώσεις από μπελάδες. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν άλλους τομείς της ζωής σου και εξωτερικεύσεις την τρυφερότητα και τον ερωτισμό σου.

 

Υδροχόος

Πολύ σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις αρκετά λάθη του παρελθόντος και θα ανανεωθείς ριζικά. Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Μίλα με το ταίρι σου, κάνε ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις τέλεια.

 

Ιχθύς

Βγάλε στην επιφάνεια την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου, ώστε να περάσεις πολύ όμορφα και ερωτικά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι, γιατί η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε ευνοεί αισθηματικά, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Πηγή