Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Η ανάγκη για επιβεβαίωση και φλερτ είναι έντονη σήμερα. Αφήστε για λίγο τη λογική κατά μέρος και διασκεδάστε χωρίς να σκέφτεστε.

 

Κριός
Τα ερωτικά και σεξουαλικά σας συναισθήματα είναι πολύ δυνατά σήμερα. Αν είστε δεσμευμένοι με κάποιον, τότε αυτή ή σχέση σήμερα θα βαθύνει. Θα νιώσετε στ’ αλήθεια «συντονισμένοι» με τον σύντροφό σας και οι δεσμοί της αγάπης ανάμεσά σας θα γίνουν δυνατότεροι. Μπορείτε να μοιραστείτε τα πιο βαθιά σας αισθήματα, επιθυμίες, φόβους και ανάγκες πιο εύκολα απ’ ό,τι συνήθως σήμερα κι επιτυγχάνεται η επούλωση οποιουδήποτε συναισθηματικού τραύματος.

 

Ταύρος
Έχετε μια ακατανίκητη ανάγκη να επιβεβαιωθείτε. Φλερτάρετε πολύ κι αφήνετε όλες τις πόρτες ανοιχτές γιατί έχετε ανάγκη να νιώσετε ποθητοί. Στην πραγματικότητα μπορεί αυθαίρετα να κάνετε ενέργειες χωρίς να υπολογίσετε ή να ενδιαφερθείτε για τους άλλους. Μπορεί να γίνετε αδιάφοροι στον τρόπο που αντιδράτε στους άλλους, γιατί καθοδηγείστε περισσότερο απ’ το υποσυνείδητο και το ένστικτο και μερικές φορές από ακατανίκητα κίνητρα, παρά από την λογική.

Δίδυμοι
Η συνέχιση των συμβιβασμών στη ζωή σας γίνεται αυξανόμενα δύσκολη και τελικά σας προκαλεί να νιώθετε ανήσυχοι, να νιώθετε πλήξη, έλλειψη αυτοπεποίθησης και αίσθηση προσανατολισμού και σκοπού στη ζωή σας. Ονειρεύεστε καταστάσεις, αλλά δεν κάνετε τίποτα για να τις πραγματοποιήσετε. Καλά είναι τα όνειρα, αλλά χρειάζεται και κάποιος κόπος. Αν δεν υποτιμήσετε τις προκλήσεις που σας παρουσιάζονται και δεν επιτρέψετε στον εαυτό σας να αποθαρρυνθεί, μπορεί να κάνετε άλματα προς την πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Καρκίνος
Σήμερα σκέπτεστε μονόπλευρα και τείνετε να μιλάτε στους άλλους για τα ενδιαφέροντά σας, είτε αυτοί θέλουν, είτε όχι. Επίσης ίσως τείνετε να μετανιώνετε με πολλά πράγματα του παρελθόντος σήμερα και αυτή είναι οριστικά η ημέρα που μπορείτε να απελευθερωθείτε απ’τους περιορισμούς του τρέχοντος τρόπου ζωής σας, ο οποίος είναι άμεσο αποτέλεσμα αποφάσεων που είχατε πάρει νωρίτερα στη ζωή σας. Διαμάχες με τους άλλους και διαφορές απόψεων είναι σήμερα πολύ πιθανές. 

Λέων
Στο σύνολο, αυτή είναι μια πολύ θετική ημέρα. Οι αλλαγές στη συμπεριφορά σας, είναι το ίδιο σημαντικές όσο και οι εξωτερικές αλλαγές. Εγκαταλείπετε πολλές απ’ τις «δεν μπορώ» νοοτροπίες που πριν είχαν περιορίσει τις δυνατότητές σας για ανάπτυξη. Οι μόνες αρνητικές τάσεις για τις οποίες πρέπει να ανησυχείτε, είναι οι τάσεις να γίνετε πομπώδεις, εγωιστές απέναντι στους ανθρώπους, των οποίων οι ζωές είναι απλούστερες και των οποίων οι στόχοι είναι λιγότερο μεγάλοι ή λιγότερο λαμπεροί απ’ τους δικούς σας.

Παρθένος
Ηρεμία και αρμονία παρουσιάζει η σημερινή μέρα. Νιώθετε ισορροπημένοι και δεν έχετε καμία όρεξη για εντάσεις και διαμάχες. Είστε περισσότερο αισιόδοξοι και αντιμετωπίζετε καλύτερα καταστάσεις που σας προβλημάτιζαν για καιρό. Ακόμη κι αν κάποιοι σας κακολογήσουν, μη δώσετε σημασία, κακεντρεχείς άνθρωποι πάντα υπήρχαν. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας αναζητάτε κάτι σταθερό, κάτι που μπορεί να σας παρέχει ασφάλεια και μια όμορφη καθημερινότητα.

Ζυγός
Η αρμονία και η αυξημένη ικανοποίηση στις διαπροσωπικές σας επαφές γενικότερα βρίσκονται στο προσκήνιο ίσως επειδή είστε πιο υπομονετικοί, γενναιόδωροι και λιγότερο κτητικοί απ’ ό,τι συνήθως. Παρ’ όλα αυτά νιώθετε μια έντονη ανάγκη να μην περιορίζεστε ή να κατέχεστε από άλλους γιατί αισθάνεστε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν κάτι αξιόλογο να σας προσφέρουν και εσείς δεν είστε υποχρεωμένοι να περιοριστείτε σε κάποιους λίγους. 

Σκορπιός
Αυτή είναι μια θετική ημέρα χαλάρωσης, ανανέωσης και δημιουργικότητας. Μπορεί να ανακαλύψετε δημιουργικές δραστηριότητες, που μπορούν να γίνουν ένα μόνιμο μέρος της ζωής σας, ακόμα κι αν αυτή η χρονική ημέρα της ζωής σας έχει λήξει. Αυτό που σας τραβά αυτή την ημέρα περισσότερο από ποτέ είναι η διεύρυνση των κοινωνικών σας σχέσεων και οι συναντήσεις σας με νέους ανθρώπους.

Τοξότης
Συναισθηματικές επενδύσεις κι εμβάθυνση των υπάρχοντων σχέσεων είναι τα μείζονα θέματα αυτής της ημέρας. Η επιτυχία ή η αποτυχία αυτών των διαφόρων σχέσεών σας εξαρτάται κατά κύριο λόγο από σας. Αν είστε επιφυλακτικοί, ενημερωμένοι και λογικοί, οι δε θ’ απογοητευτείτε. Ακόμα, αν οι κατάλληλες προϋποθέσεις υπάρχουν, νέα πρόσωπα μπορεί να εμφανιστούν στο προσκήνιο, πρόσωπα που με τον καιρό ίσως αποδειχθούν σημαντικά για εσάς και την καθημερινότητά σας’

Αιγόκερως
Tα προσωπικά σας αισθήματα, η νοοτροπία και οι ιδέες υφίστανται αλλαγές σήμερα. Αυτές οι αλλαγές είναι πολύ βαθιές, είναι επίσης πιθανόν να νιώθετε συχνά ασυνήθιστα αισθήματα και να μην έχετε ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό. Μια μεγάλη γκάμα συναισθημάτων, όπως νοσταλγία, ευφορία, αισιοδοξία, θυμός ή ζήλια πιθανόν να βγει στην επιφάνεια. Ακόμα κι αν αυτός ο έντονος συναισθηματισμός σας τρομάζει, μην προσπαθείτε να τον κατευνάσετε, αλλά ζήστε την ένταση που ενέχει.

Υδροχόος
Θα μπείτε στον πειρασμό να ξοδεύετε ασύστολα σε πράγματα που θα κάνουν τη ζωή σας πιο άνετη και ευχάριστη και θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε ακριβές αγορές. Παρ’ όλ’αυτά θα είναι μια ημέρα εξαιρετική για να αγοράσετε αντικείμενα τέχνης, κοσμήματα ή άλλα όμορφα πράγματα των οποίων η αξία θα αυξηθεί και θα εκτιμηθεί με το πέρασμα του χρόνου. Η ημέρα είναι πολύ καλή για τη βελτίωση των επενδύσεων και των οικονομικών σας στόχων.

Ιχθείς
Είστε απρόθυμοι να ανεχτείτε τους συμβιβασμούς όπως στο παρελθόν, θέλετε να κάνετε θεμελιακές αλλαγές στη ζωή σας και δε θέλετε οι άλλοι να σας μεταχειρίζονται σύμφωνα με τα παλιά δεδομένα. Είστε πιο απορροφημένοι απ’τον εαυτό σας απ’όσο συνήθως και τείνετε να παραμελείτε τις ευθύνες σας προς τους άλλους, είστε συγκεντρωμένοι σε ιδιαίτερα προσωπικά ενδιαφέροντα και απρόθυμοι να ακούσετε για τα ενδιαφέροντα άλλων που δε σχετίζονται με τις προσωπικές σας έννοιες. 

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.