Θετική η σημερινή ημέρα καθώς η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος μας, ιδιαίτερα για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς κι Ιχθείς. Αύρα αισιοδοξίας κι ι ισχυρή θέληση για την εκπλήρωση των ονείρων συναντάται σήμερα.

 

Κριός

Η αποφασιστικότητα και το θάρρος θα χαρακτηρίζουν πολλές από τις πράξεις και αποφάσεις σας σήμερα. Το ενεργητικό δυναμικό σας θα είναι πολύ ψηλότερα απ’ ότι συνήθως, πράγμα που θα σας βοηθήσει στο να αποδώσετε ή να δοθείτε πολύ περισσότερο στους στόχους σας που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με την ενασχόλησή σας.

 

Ταύρος

Ακόμα κι αν συνήθως  δεν έχετε μεγάλο ενδιαφέρον για αυτού του είδους τα ζητήματα, θα δείτε ότι έχετε περιέργεια για τα πνευματικά και μεταφυσικά θέματα. Ιδανική μέρα για να ξεκολλήσετε  απ’ όσα σας κρατάνε πίσω και να κάνετε μια νέα αρχή. Στην προσωπική σας ζωή κάτι καλό πλησιάζει και δε μοιάζει με μία απλή γνωριμία.

 

Δίδυμοι

Η διάθεσή σας είναι συντηρητική, απλοϊκή και κατά κάποιο τρόπο φιλοσοφική αυτές τις ημέρες. Μπορεί ακόμα να αποφασίσετε να θέσετε τέρμα σε μια μακρόχρονη σχέση πιστεύοντας πως έχει ολοκληρώσει το σκοπό της ή ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορεί να σας προσφέρει.

 

Καρκίνος

Οι καθημερινές συνήθειες, υποχρεώσεις και πολύ κοντινές σχέσεις θα βρεθούν κάτω από μια ημέρα έντασης. Θα βρείτε τον εαυτό σας να αναζητάει συναισθηματική ελευθερία από κάποια σχέση, ανεξάρτητα αν πρόκειται για το σύντροφο της ζωής σας, το συνεργάτη σας ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Αυτή είναι η ημέρα όπου θα επιχειρήσετε κάποια μορφή «επανάστασης»  εναντίον του κατεστημένου τρόπου ζωής σας. Αυτό, όμως, θα παρουσιάσει σε ορισμένες περιπτώσεις μια σειρά από δυσκολίες που όπως φαίνεται θα τις ξεπεράσετε έστω και αν υπάρξουν συνέπειες. Φαίνεται πως είστε αποφασισμένοι για όλα σήμερα.

 

Λέων

Ανεπτυγμένη φαντασία και αυξημένη φυσική ευαισθησία είναι θέματα κλειδιά κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Προχωρείτε σήμερα προς καθετί ασυνήθιστο, φανταστικό και οραματικό. Τα περίεργα και ασυνήθιστα σας έλκουν σήμερα και αποκτάτε μια παιδιάστικη αντίληψη για το δέος και το θαύμα. Σαν ένα μικρό παιδί, μπορεί να δείτε τον εαυτό σας να ενθουσιάζεστε από πράγματα και καταστάσεις που πριν δε σας απασχολούσαν καθόλου ή δεν τους δίνατε και πολύ σημασία.

 

Παρθένος

Γενικότερες αλλαγές στις σχέσεις και στη ζωή σας συμβαίνουν αυτήν την ημέρα. Σήμερα δε μένετε εύκολα ευχαριστημένοι από διάφορες καταστάσεις. Ακόμα κι αν όλα φαίνονται να πηγαίνουν πολύ καλά, εσείς νιώθετε την ανάγκη να φτιάξετε τα πράγματα. Θα προτιμούσατε να δημιουργήσετε κάποια αναστάτωση ή κρίση, μόνο και μόνο για την ένταση. Κάτω από αυτές τις αλλαγές που συμβαίνουν σήμερα, κρύβεται η ανάγκη σας να αποδεσμευτείτε από τα βαθιά ριζωμένα πρότυπα της ζωής σας. Ψάχνετε για περισσότερη ένταση και αλλαγή παρά για τη ρουτίνα. Οι σχέσεις και τα πρότυπα που έχουν πέσει σ ‘ένα βολικό τέλμα, δεν είναι πια αρκετά για σας. Ακόμα και αν δεν έχετε επίγνωση της ανάγκης σας για αλλαγές, θα συμβούν ούτως ή άλλως.

 

Ζυγός

Θετική ημέρα για τα οικονομικά σας καθώς είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεθούν τρόποι ώστε να αυξήσετε τα οικονομικά σας.  Αποστάσεις από ένα συγγενικό σας πρόσωπο, καθώς η εμπλοκή του, θα δημιουργήσει πρόβλημα. Στα προσωπικά σας το μόνο πρόβλημα είναι η αναποφασιστικότητά σας.

 

Σκορπιός

Μπορεί εύκολα να εξαπατηθείτε ή να οδηγηθείτε σε λάθη, ιδιαίτερα όταν ενεργείτε χωρίς να εξετάσετε πιο πριν τις λεπτομέρειες. Αυτές τις ημέρες, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε ή που σας προμηθεύουν πληροφορίες, γιατί υπάρχει μια τάση για μπερδέματα και απάτες.

 

Τοξότης

Αν είστε παντρεμένοι ή έχετε κάποιο δεσμό, πιθανότατα να δυσαρεστηθείτε πολύ απ’ τον σύντροφό σας. Οτιδήποτε που δεν περιέχει τη μαγεία και τη λάμψη των παραμυθιών, δε σας ευχαριστεί. Μερικοί άνθρωποι, όμως, θα έχουν ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος, κατ’ αυτή την ημέρα και θα ερωτευτούν για μια ακόμη φορά. Θέλετε κάποια μαγεία στην ερωτική σας ζωή σήμερα κι αν δεν μπορείτε να την έχετε, θα δυσαρεστηθείτε με τη σχέση σας.

 

Αιγόκερως

Είστε ικανοί να επικοινωνείτε μεθοδικά, με ακρίβεια και εξαιρετική καθαρότητα σήμερα. Κάτι που θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στο να πάρετε αποφάσεις ζωτικής σημασίας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν σήμερα από τον τρόπο που θα σταθεροποιήσετε τις αποφάσεις σας. Οι επαφές και σχέσεις σας με τους άλλους θα παρουσιάσουν κάποια βελτίωση, αλλά αποφύγετε την υπερβολική εκμυστήρευση στις διαπραγματεύσεις σας. Πιθανή αναγνώριση για κάποια πνευματική εργασία σας ή κάποια ιδιαίτερη συμφωνία.

 

Υδροχόος

Η τύχη σας είναι πράγματι μεγαλύτερη απ’ ό,τι συνήθως σήμερα, αλλά μάλλον θα καταλήξετε να πέσετε έξω στους υπολογισμούς σας, επειδή η αισιοδοξία και η έλλειψη αυτοελέγχου ξεπερνάει την καλή σας τύχη. Επίσης έχετε μικρή αυτοσυγκράτηση, όταν πρόκειται να κάνετε διάφορα πράγματα. Μπορεί να ξεκινήσετε για ψώνια, με την πρόθεση ν’ αγοράσετε λίγα βασικά προϊόντα και να γυρίσετε πίσω ώρες αργότερα, έχοντας ξοδέψει όλο σας το μισθό. Επίσης αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα να επισκεφθείτε εξωτικά μέρη και να εξερευνήσετε πνευματικές και θρησκευτικές περιοχές.

 

Ιχθείς

Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, σοβαρές καταστάσεις και αποφάσεις πιθανόν να αλλάξουν ριζικά τη ζωή σας ή τον τρόπο ζωής σας. Την ένταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε σήμερα ίσως να την είχατε προαισθανθεί και να την περιμένατε. Ίσως εξαιτίας των περιστάσεων να γίνετε λίγο αντικοινωνικοί ή να νιώσετε την επιθυμία να μένετε μόνοι ή απομονωμένοι από τους άλλους. Ακόμα μπορεί να αισθάνεστε ότι λίγοι άνθρωποι μπορούν να σας καταλάβουν. Στην πραγματικότητα δεν είστε διαφορετικοί απ ό,τι ήσασταν, απλά οι διαθέσεις και τα ενδιαφέροντα σας αλλάζουν και γίνονται διαφορετικά απ’ αυτά που οι άλλοι που σας περιβάλλουν επιθυμούν.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.