Διάθεση για ευγένεια, προσαρμοστικότητα, αρμονία και συντροφικότητα, με τη Σελήνη στον Ζυγό να υπόσχεται μία ήρεμη και γλυκιά Τρίτη σε όλους!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς κάποια λάθη σου, που προκάλεσαν απομάκρυνση με κάποιες επαφές ή συναναστροφές! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες αλλά κι αρκετές ερωτικές επαφές, που θα σου δώσουν ελπίδα και χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και ενδυναμώνεις τη σχέση σου κι έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου! Για το λόγο αυτό και για να μην καταστρέψεις την τωρινή εύνοια, πες «όχι» στην τάση σου για εγωιστικές αντιδράσεις!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις νέα ξεκινήματα, που έχουν να κάνουν με ευεξία, έναρξη διατροφής αλλά κι άσκησης! Αν είσαι δεσμευμένος, μην γκρινιάζεις και παραπονιέσαι στον σύντροφό σου, για κάποια μικρά λάθη του, επειδή απλά προσκολλάσαι σε λεπτομέρειες! Αν συνεχίσεις έτσι και το παρακάνεις, θα τον φέρεις στα όριά του, χωρίς κανέναν απολύτως ουσιαστικό λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα έχει την εξέλιξη που θες!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, σήμερα θα καταφέρεις να απολαύσεις την ημέρα σου με πάθος, θάρρος, πολλά χαμόγελα και στιγμές καλοπέρασης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης! Αν είσαι ελεύθερος, θα περάσεις σίγουρα μία ημέρα πολύ θετική! Θα απολαύσεις ενθουσιασμό, κατακτήσεις, θαυμαστές κι άπλετη ερωτική τύχη, που θα σου δώσει την πολυαναμενόμενη ευκαιρία να βρεις το άλλο σου μισό! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου εμπλουτίζεται από συναίσθημα, πάθος, χαρά, καλοπέραση και στιγμές τρυφερότητας και ρομαντισμού!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, σήμερα ένα θέμα που εδώ και καιρό σε απασχολεί, κι έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια, θα έχει εξελίξεις και πιθανόν να βρεθούν λύσεις, αν κινηθείς με γνώμονα τη λογική! Αν είσαι ελεύθερος, οι αναμνήσεις κι η έντονη τωρινή σου νοσταλγία σε παρασύρουν σε έναν έρωτα του παρελθόντος! Σκέψου πολύ πριν κάνεις βήμα, γιατί μπορεί να απογοητευτείς από την ανταπόκριση που έχεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε εντάσεις, παράπονα και γκρίνια κι επιδίωξε μία όμορφη, ήρεμη και συναισθηματική συζήτηση με τον σύντροφό σου!

Λέων
Φίλε Λέοντα, μόλις έφτασε μία αισιόδοξη, ανανεωτική και χαρούμενη ημέρα για ‘σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να επιδιώξεις τη σοβαρή συζήτηση που εδώ και καιρό θες να πραγματοποιηθεί με τον σύντροφό σου και να βρείτε επιτέλους λύσεις στα προβλήματά σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις φλερτ, ερωτικά μηνύματα, νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές! Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, ένα καλό νέο για τα ερωτικά σου έρχεται!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα διεκδίκησε, αποφεύγοντας βιασύνες, τους στόχους σου και θα πάρεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει και σου ανήκει δικαιωματικά! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να εκτιμήσεις το γεγονός πως το ταίρι σου προσπαθεί, με όλες του τις δυνάμεις κι όλη του την ενέργεια, να ηρεμήσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ισορροπία και την αρμονία στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που δεν τον είχες υποψιαστεί καν, σου αποκαλύπτει και σου εξομολογείται το ερωτικό του ενδιαφέρον για ‘σένα!

Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα σε διακρίνουν τόλμη, θάρρος, ενθουσιασμός, δυναμικότητα, ενέργεια, καλή διάθεση κι είσαι σίγουρα στα καλύτερά σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή ακόμα και με νέα πρόσωπα, αφού αναμένονται και νέες γοητευτικές γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου εκτιμά την ευθύτητα κι αμεσότητα του λόγου σου, όπως και την ειλικρίνειά σου, ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην το παρακάνεις, λέγοντας λόγια που μπορεί να τον εκνευρίσουν, να τον προσβάλλουν ή να τον πληγώσουν!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα είναι μία ημέρα, όπου μέσα από συγκυρίες που θα προκύψουν, θα καταφέρεις επιτέλους να ανακαλύψεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις πραγματικές σου επιθυμίες! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες σήμερα, αφού η κρίση σου δεν είναι σωστή! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να υπάρξουν αποτυχίες ή απογοητεύσεις. Ίσως νιώσεις, μέσα από τη συμπεριφορά του, πως ο σύντροφός σου καταχράστηκε άθελα του τη συναισθηματική γενναιοδωρία σου και την τρυφερή δοτικότητά σου! Προσπάθησε να κάνεις μία συζήτηση μαζί του, χωρίς να προκαλέσεις καβγά!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, σήμερα οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, εκπλήξεις κι ενθουσιασμό! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και τα ξεσπάσματά σου, απέναντι στον σύντροφό σου, για να μη χαλάσεις το ανανεωτικό και χαρούμενο κλίμα της ημέρας για τη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί τελευταία να είχες συναισθήματα για κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο και σήμερα, ξαφνικά, το ενδιαφέρον σου να στραφεί σε ένα νέο άτομο!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, θα καταφέρεις σήμερα να έχεις το πάνω χέρι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να κινήσεις τα νήματα όπως επιθυμείς και να δείξεις με ποικίλους τρόπους τι αξίζεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απόδειξε στο άλλο σου μισό την υπευθυνότητα και την εντιμότητά σου! Μπορείς να του εκφράσεις το συναίσθημά σου, χωρίς περιττές υπερβολές και λόγια μεγάλα, αλλά μέσα από πράξεις σεβασμού προς το πρόσωπό του! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς σήμερα να αναμένεις μία γνωριμία που υπόσχεται μέλλον και σταθερότητα! Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα είσαι αισιόδοξος, κεφάτος και γεμάτος ενέργεια, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο κι αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους και σε όλες σου τις συναναστροφές! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε νεύρα, κόντρα κι ανούσιους καβγάδες με τον σύντροφο! Αντ’ αυτού, ανανέωσε τη σχέση σας, με δραστηριότητες διασκέδασης και ψυχαγωγικές εξόδους! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ανεμελιά κι ερωτική ανανέωση, πολλές ερωτικές επαφές και φλερτ, νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και θαυμαστές, που θα σε χαροποιήσουν!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, απόφυγε σήμερα συναισθηματικές εκδηλώσεις, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των ανθρώπων που θα συναναστραφείς τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τη σεξουαλική εύνοια της ημέρας με το άλλο σου μισό! Προσπάθησε μόνο να μην προκαλείς και καβγάδες για λόγους ζήλιας, απαιτητικότητας και κτητικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, η ισχυρή γοητεία σου, ο μαγνητισμός σου, το μυστήριο που αποπνέεις αλλά κι η σεξουαλικότητά σου, είναι αυτά που θα σου προσφέρουν αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις!

Πηγή