paul3165

Σήμερα, η Σελήνη στον Υδροχόο μας κοινωνικοποιεί κι ενισχύει την επιθυμία μας για χαρά, καλοπέραση και συνάντηση με φίλους! Νιώθουμε δυνατοί και κυνηγάμε με ισχύ τα όνειρά μας!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα, λόγω της κοινωνικότητάς σου, απολαμβάνεις δραστηριότητες με φίλους και, γενικά, ενδυνάμωση των φιλικών σου σχέσεων! Η σημερινή μέρα, θα φέρει νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους ή ακόμα και μία φιλία, που μετατρέπεται σε ένα μεγάλο έρωτα! Ωστόσο, πριν κάνεις κίνηση, φρόντισε να είσαι σίγουρος ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία! Αν είσαι δεσμευμένος, οι ιδέες κι οι σκέψεις που έχεις για την ανανέωση της σχέσης σου, φαίνεται να αποδίδουν καρπούς. Απόλαυσε την ημέρα, λοιπόν!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, επικεντρώνεσαι σήμερα στη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας, στην πρόοδό σου αλλά και γενικά στην προσωπική σου εξέλιξη κι ανέλιξη! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, φρόντισε σήμερα να μην ανακατέψεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην προσεγγίσεις ερωτικά κάποιον από το επαγγελματικό περιβάλλον, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να μην ξεσπάς τα νεύρα που έχεις από τη δουλειά στον σύντροφο!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα έχεις όρεξη για περιπέτεια και διαφορετικά πράγματα! Πολύ πιθανόν να λάβεις ένα ερωτικό νέο ή μήνυμα που θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Αν δεν έχεις σχέση, μία συναρπαστική γνωριμία, θα σε απογειώσει και θα σε γεμίσει ελπίδα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, πιθανόν να νιώσετε σήμερα την ανάγκη με τον σύντροφο, να βγείτε έξω, να συναναστραφείτε άλλους ανθρώπους ή απλά να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, προκειμένου να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας!

Καρκίνος
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, η αποφασιστικότητα, η εσωτερική δύναμη αλλά κι η ισχυρή διορατικότητά σου, σε ωθούν να ψάξεις και να μάθεις το βάθος των πραγμάτων. Απόλυτα ερωτική ημέρα η σημερινή! Ερωτισμός, πάθος και καυτές προσωπικές στιγμές είναι μέσα στο πρόγραμμα! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, σήμερα θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις μία βαθιά επιθυμία, αρκεί να φερθείς έξυπνα! Γενικά διεκδικείς και κατακτάς με ευκολία, σχέσεις ερωτικές με βάθος κι ουσία κι ανακαλύπτεις μία αλήθεια!

Λέων
Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα δώσεις έμφαση σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ερωτικές, κοινωνικές, οικογενειακές κι επαγγελματικές. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να δημιουργήσεις ρομαντική ατμόσφαιρα με τον σύντροφό σου ή να επιδιώξεις να ενδυναμώσεις με οποιοδήποτε τρόπο τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τη γοητευτική σου εμφάνιση και προσωπικότητα και να κερδίσεις το άτομο που θες! Ξέχνα τους εγωισμούς και κάνε το πρώτο βήμα, με διακριτικότητα και φινέτσα!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η σημερινή ημέρα είναι αδιαμφισβήτητα εποικοδομητική κι ωφέλιμη για τα συμφέροντά σου και τους στόχους σου! Πιθανόν σήμερα να αισθανθείς ότι δεν έχεις πολλή όρεξη για ερωτικές συναναστροφές ή δραστηριότητες! Ωστόσο, αν σήμερα περιμένεις ένα αποτέλεσμα σε μία σχέση ή κατάσταση του συναισθηματικού τομέα, θα έχεις την έκβαση που θες! Γενικά, ο ερωτικός τομέας βελτιώνεται ουσιαστικά, ακόμα κι αν υπάρξουν στιγμές ψυχρότητας ή ακινησίας. Για τους ελεύθερους, έρωτας μέσα σε περιβάλλον εργασίας είναι πολύ πιθανός!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα ετοιμάσου για την απόλυτη καλοπέραση! Καταφέρνεις και προβάλλεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου στον συναισθηματικό τομέα! Το αποτέλεσμα; Κατακτήσεις, θαυμαστές κι άπειρες ερωτικές επιτυχίες! Τραβάς πάνω σου όλα τα βλέμματα κι αν είσαι ελεύθερος, είναι πανεύκολο σήμερα, με τη βοήθεια της τύχης, να βρεις το άλλο σου μισό! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με τη συμπεριφορά σου να κάνεις τον σύντροφό σου να σε ερωτευτεί ξανά και πιο δυνατά από ποτέ!

Σκορπιός
Πιθανόν σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, να αισθανθείς υπερευαίσθητος, κυκλοθυμικός και κάπως παραμελημένος από τους άλλους! Το χαρακτηριστικό της ημέρας, για τα αισθηματικά σου ζητήματα είναι η νοσταλγία! Ιδίως αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος κι ίσως παρασυρθείς κι επιδιώξεις επικοινωνία μαζί του, λόγω αναμνήσεων που τώρα αναβιώνουν! Καλό θα ήταν να μην κάνεις σήμερα κάποια παρορμητική κίνηση, που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, σήμερα αλλάζεις πρόσωπο! Είσαι σε εγρήγορση, γεμάτος ενέργεια κι όρεξη για κοινωνική ζωή και συναντήσεις! Μία όμορφη ημέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου ζητήματα αλλά κυρίως για ανέμελα και ξέγνοιαστα θέματα! Οι ελεύθεροι, απολαμβάνουν φλερτ, νέες γνωριμίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα και ραντεβού, γεγονός που τους ανανεώνει! Οι δεσμευμένοι, στρώνουν την επικοινωνία με τον σύντροφο κι εύκολα βρίσκουν τη χρυσή τομή για τη μετέπειτα επίλυση των προβλημάτων στη σχέση!

Αιγόκερως
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, έχεις την ισχυρή ανάγκη να βρεθείς μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, σε οικεία μέρη και γνώριμες καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα κάποιες ερωτικές επαφές, που θα επαναφέρουν την αυτοεκτίμησή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να προσέξεις την τάση σου να γίνεσαι καταπιεστικός κι αμυντικός χωρίς λόγο με τον σύντροφο! Εκμεταλλεύσου τον αισθησιασμό και τον συναισθηματισμό της ημέρας, χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις, που ενδεχομένως να κουράσουν!

Υδροχόος
Η Σελήνη που βρίσκεται σήμερα στο δικό σου ζώδιο, Υδροχόε, θα σε κάνει σίγουρα τον πρωταγωνιστή της ημέρας! Ισχυρός συναισθηματισμός, πάθος, ομορφιά και γοητεία σε χαρακτηρίζουν, γεγονός που θα φέρει πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου! Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται λίγη προσοχή. Ίσως δε σκέφτεσαι αντικειμενικά κάποια θέματα που αφορούν τη σχέση σου και δεν μπαίνεις στη θέση του συντρόφου σου, πριν αντιδράσεις! Φρόντισε, λοιπόν, να είσαι ολιγαρκής!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα κλείνεσαι στον εαυτό σου κι απομακρύνεσαι για λίγο από τις κοινωνικές σου συναναστροφές και δραστηριότητες! Αν είσαι δεσμευμένος, βγάζεις ένα παράπονο κι αποζητάς τη συναισθηματική επιβεβαίωση από τον σύντροφο, με κάθε τρόπο! Η τρυφερότητα κι η γλυκύτητά σου, σε βοηθούν ώστε να πετύχεις αυτό που διεκδικείς από εκείνον! Τους ελεύθερους, θα τους απασχολήσει ένας απαγορευμένος ή παλαιός έρωτας, μέσα από μία είδηση ή παρασκηνιακή επικοινωνία! Νιώθεις ανανεωμένος ψυχικά κι ενδυναμωμένος συναισθηματικά!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!