Δευτεριάτικη Σελήνη στον Αιγόκερω και τα κεφάλια μέσα! Μπορεί να μην ξεκινάει και πολύ συναισθηματικά αυτή η εβδομάδα, αλλά σίγουρα μας κάνει πιο δυναμικούς, εργατικούς και σοφούς! Οι πιο ευνοημένοι είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες!

Κριός
Πολλές συμβουλές θα σου δοθούν σήμερα, Κριέ, για τη ζωή σου. Εσύ όμως έχεις τις δικές σου απόψεις και δε θέλεις ν’ ακολουθήσεις το μοτίβο των γύρω σου. Εκείνο που πρέπει να τους δώσεις να καταλάβουν είναι, ότι παραμένεις έτοιμος να πληρώσεις το τίμημα. Ένα άτομο της οικογένειάς σου θα σταθεί δίπλα σου και θα σε υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο σε όποιες επιλογές κι αν κάνεις. Θέλεις να προσφέρεις πολλά στη σχέση σου και να κάνεις και το ταίρι σου ευτυχισμένο. Για να πετύχεις αυτά που επιθυμείς, φρόντισε ν’ αποφεύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, η δυναμικότητά σου θα είναι πάρα πολύ μεγάλη και θα νιώσεις την ανάγκη ν’ ασχοληθείς με καινούργιες καταστάσεις. Θα έχεις τη στήριξη ενός δικού σου ατόμου σε οτιδήποτε χρειαστείς. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργιες δραστηριότητες, που θα σε κάνουν να γεμίσεις περισσότερο ψυχικά και να νιώσεις πιο ήρεμος στις καθημερινές σου ασχολίες. Έχεις κάποιες απορίες για το πως αντιμετωπίζει το ταίρι σου ορισμένες καταστάσεις. Μίλα μαζί του και σε βεβαιώνω, ότι μετά τη συζήτηση θα λυθούν όλα τα ζητήματα με τον καλύτερο τρόπο.

Δίδυμος
Οι ιδέες που έχεις, Δίδυμε, παραμένουν πολλές, αλλά το να θέλεις ν’ αλλάξεις τους γύρω σου, δεν είναι εφικτό, αφού οι άλλοι δεν βρίσκονται σε θέση ν’ ασχοληθούν με υπαρξιακά θέματα που αφορούν τη ζωή τους. Φρόντισε να εστιάσεις σε δικά σου ζητήματα, πράγμα πιο εποικοδομητικό, ώστε να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις για το μέλλον σου. Κάποιες καινούργιες δραστηριότητες που θα ξεκινήσεις, θα στεφθούν με επιτυχία. Με τη στάση που έχεις απέναντι στο ταίρι σου και σε σκέψεις το βάζεις, αλλά και δυσκολεύεις την καλή πορεία της σχέσης σου.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, θα πρέπει να προσέξεις αρκετά στο οικογενειακό σου περιβάλλον, επειδή θα υπάρχει εριστικότητα κι εκνευρισμός. Προφύλαξε λίγο τον εαυτό σου, αλλιώς θα βρεθείς σε δύσκολη θέση, που μπορεί να σε στενοχωρήσει. Θα είναι μία πιεστική μέρα από πλευράς των δικών σου ατόμων και γι’ αυτό πρέπει να βρίσκεσαι σε απόλυτη ηρεμία και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Άκου τις συμβουλές ενός φιλικού σου ατόμου, που μπορεί να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Εξυπνάδα έχεις, οπότε μπορείς να ελιχθείς, να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει, και να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις.

Λέων
Σήμερα, Λέων, η μέρα σου θα είναι πάρα πολύ καλή, αφού το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μια και κατάφερες να βρεις διέξοδο σε κάποια κατάσταση, που σε ταλαιπωρούσε εδώ και πάρα πολλές ημέρες. Μπορείς ν’ αρχίσεις να υλοποιείς τις ιδέες σου, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη της και κοντά σου θα βρίσκονται άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, που θα χαρούν με τη δική σου επιτυχία. Μπορείς σήμερα να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου αν συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν πεις λόγια που θα στενοχωρήσουν το ταίρι σου.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι η στιγμή για να πάρεις οριστικές αποφάσεις, σχετικές με την αλλαγή που θέλεις να κάνεις στον κοινωνικό σου περίγυρο. Δε χρειάζεται βιασύνη και μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Περίμενε λίγο και στην πορεία θα δεις, ότι η εγκράτειά σου θα σε οδηγήσει στις σωστές κινήσεις κι αυτό θα είναι προς όφελος σου. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις για τις ανησυχίες που έχεις. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, θα βιάζεσαι να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις που σου έχουν ανατεθεί. Πρόσεξε λιγάκι, καθώς μπορεί να γίνουν βιαστικές κινήσεις. Δε θέλεις κάτι τέτοιο, αφού επιθυμείς όλα να βρίσκονται σε τάξη. Για να τελειώνεις ακόμη πιο γρήγορα, μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια ενός φιλικού σου ατόμου, που θα είναι πολύ χρήσιμη και θα σου προσφέρει ό,τι ζητήσεις. Καλό είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις στη σχέση σου μερικές καταστάσεις, που σε φέρνουν συνέχεια σε συγκρούσεις με το ταίρι σου.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και θέματα που σε απασχολούν από παλιά. Η κινητικότητά σου θα βρίσκεται στο ανώτερό της σημείο. Δικά σου άτομα σε πλησιάζουν για να σε βοηθήσουν, παρόλο που εσύ δεν μπορείς να το αντιληφθείς. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και πάρε τις ευκαιρίες που σου δίνονται, για να βγεις από τις δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες σε ταλαιπωρούν ψυχικά. Μη δίνεις σημασία σε ασήμαντες λεπτομέρειες που σ’ εκνευρίζουν και σε κάνουν να ξεσπάς στο ταίρι σου, χωρίς πραγματικά να υπάρχει λόγος. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι έρχεται μια καινούργια γνωριμία και μάλιστα πολύ σύντομα.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, θα προσπαθήσει κάποιο άτομο με τη γλυκύτητα, την τρυφερότητα και τη δοτικότητά του να εισβάλει στη ζωή σου, αλλά καλό είναι να μην παρασυρθείς. Θα διαπιστώσεις αργότερα, ότι τα κίνητρά του δεν ήταν τόσο ευγενικά. Αυτό βέβαια, δε σε πτοεί, αφού τα σχέδιά σου για το μέλλον είναι πάρα πολύ καλά και το μυαλό σου δε σε αφήνει να ασχολείσαι με μικρολεπτομέρειες. Προχώρησε όπως ακριβώς ξέρεις και η επιτυχία σε περιμένει. Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου και σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της.

Αιγόκερως
Μερικές φορές, Αιγόκερέ μου, αφήνεις το μυαλό σου να σε παρασύρει σε ενέργειες, που δεν είναι οι καλύτερες για τρίτα πρόσωπα. Η συναισθηματικότητά σου, αλλά κι οι απελευθερωμένες ιδέες σου, σε κάνουν να βλέπεις μερικά πράγματα πιο χαλαρά. Φρόντισε να προσγειωθείς και να θυμάσαι, ότι έχεις πραγματικούς φίλους δίπλα σου, που μπορούν να σε συμβουλέψουν. Θ’ αρχίσεις σήμερα να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Μπορείς να βοηθήσεις το ταίρι σου σε ενδεχόμενα προβλήματά του.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, θα μπορέσεις να κάνεις τα πλάνα σου για τις επόμενες μέρες, απέναντι στις υποχρεώσεις και τις δουλειές που έχεις. Φρόντισε πάντως να ξεκουραστείς, αφού την τελευταία περίοδο έχεις πάρα πολλά στο κεφάλι σου και μερικά από αυτά πρέπει να τα ξεφορτωθείς. Έχεις καταφέρει πάρα πολλά και στα περισσότερα πεδία η επιτυχία σε συνοδεύει. Προσπάθησε σήμερα να αφιερωθείς στα άτομα της οικογένειάς σου, που σε έχουν πραγματικά ανάγκη. Σήμερα θα έχεις παράπονα για κάποια πράγματα που δε σου αρέσουν στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου και θα δεις, ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ιχθύς
Η πρώτη μέρα της εβδομάδας, Ιχθύ, θα σε βρει με πάρα πολλές υποχρεώσεις, αλλά εσύ έχεις πλήρες πρόγραμμα, ώστε να τις τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια δικών σου ατόμων, καθώς θα δεχτείς κι άλλες προτάσεις που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της και θα τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, αλλά εσύ συνεχίζεις να έχεις κάποιες αγωνίες για το μέλλον της. Φρόντισε να ηρεμήσεις, κι η μέρα σου θα εξελιχθεί μια χαρά.

Πηγή