Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Ημέρα αλλαγών η σημερινή, με εντάσεις και διαμάχες παρά το γιορτινό κλίμα. Όλα σας φαίνονται ρευστά και νιώθετε ότι τα πάντα μπορούν ν’ αλλάξουν ανα πάσα ώρα και στιγμή. Χαλαρώστε και μην αφήσετε την αβεβαιότητα να σας καταβάλλει.

 

Κριός
Ημέρα άγχους και τρεξίματος η σημερινή. Υποχρεώσεις που σας πιέζουν δε σας αφήνουν να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια ή το ταίρι σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δώσετε στον εαυτό σας το δικαίωμα στην ξεκούραση και την καλοπέραση. Άλλωστε η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη.

 

Ταύρος
Είναι μια ευνοϊκή ημέρα για καινούργιες επαφές και η έντονη επιθυμία σας για πιο ανοικτή συμπεριφορά απέναντι στους άλλους θα εκδηλώνεται πιο εύκολα. Αποφύγετε όμως την υπερβολική αισιοδοξία ή την δεσποτική συμπεριφορά. Πολλά πράγματα θα χρειαστεί να τα αναθεωρήσετε σύντομα. Στη καριέρα σας αποφάσεις που στοχεύουν στην επιτυχία θα βρεθούν σε σύγκρουση με την σημερινή πραγματικότητα. 

Δίδυμοι
O ερωτισμός σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Παράλληλα αισθάνεστε να σας κυριεύει συχνά μια έντονη ανησυχία ή και επιθυμία για αλλαγή για μια πολύ προσωπική σχέση σας. Αποφεύγετε ή ακόμα και προκαλείτε μόνοι σας την αστάθεια σε οικογενειακές ή προσωπικές σχέσεις, αποτέλεσμα προηγουμένων διενέξεων ή διαφωνιών.

Καρκίνος
Αυτή είναι μια ημέρα που θα πρέπει να στηριχτείτε επάνω στις δυνατότητες και ικανότητές σας μόνο. Να συγκεντρωθείτε αποκλειστικά στην ενασχόλησή σας και να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές ή επιπρόσθετες δυσκολίες που παρουσιάζονται με σύνεση και υπομονή. Ο δρόμος που ακολουθεί η ζωή σήμερα φαίνεται πως αγνοεί ορισμένα πράγματα για σας.

Λέων
Iσχυρή εσωτερική ένταση, εύκολη διέγερση, διακύμανση και σκόρπισμα σε πολλές κατευθύνσεις της ενεργητικότητάς σας χαρακτηρίζουν αυτή την ημέρα. Η σεξουαλική και επιθετική σας ενέργεια διεγείρεται επικίνδυνα σήμερα. Είναι πολύ πιθανά επίσης τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και η ανυπομονησία. Έχετε μια διάθεση ανταγωνιστική ή υπερβολικά ενεργητική που πολλές φορές θα έρχεται σε σύγκρουση με τις διαθέσεις και στόχους των άλλων.

Παρθένος
Αισθάνεστε πολύ έντονα για κάποιο πρόσωπο και είστε αναμφίβολα έτοιμοι να επηρεαστείτε ή να επηρεάσετε κάποιους άλλους για κάτι πολύ προσωπικό. Ο συναισθηματικός σας κόσμος βρίσκεται σε μια συνεχή ένταση ή διέγερση και αισθάνεστε έντονα ότι σήμερα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις οριστικής σημασίας για την ζωή σας.

Ζυγός
Αυξημένες υποχρεώσεις, υπευθυνότητες, υπομονή, αλλά και σκληρή δουλειά θα χαρακτηρίζουν ένα μεγάλο μέρος αυτής της ημέρας. Μια ημέρα όπου οι πιέσεις και ευθύνες μπορεί να σας οδηγήσουν εύκολα σε υπερβολικό στρες. Προσπαθήστε να μην αποφεύγετε ή παραμελείτε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις ή τις δουλειές που πρέπει να γίνουν απαραίτητα. Επίσης ίσως να γίνετε κάπως περισσότερο ανυπόμονοι και να έχετε την τάση να φέρεστε με εριστικό τρόπο, πράγμα που σας κάνει επιρρεπείς σε ατυχήματα αυτή την ημέρα. 

Σκορπιός
Αναμνήσεις από το παρελθόν σας βασανίζουν σήμερα και αρχίζετε να ξανασκέφτεστε αποφάσεις που πήρατε στο παρελθόν. Κάτι η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, κάτι το κρύο και η διάθεση για δυο σας πιάνει μια μελαγχολία και δεν ξέρετε πώς να τη διαχειριστείτε. Αφεθείτε για λίγο στη μελαγχολική διάθεση, αλλά φροντίστε να μη σας πάρει από κάτω.

Τοξότης
Οι αλλαγές που γίνονται στη ζωή σας και οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, είναι αλλαγή στις αξίες και στις τοποθετήσεις απέναντι στη ζωή. Μπορείτε σήμερα να δείτε τη ζωή από ευρύτερη προοπτική και να αναζητήσετε ένα βαθύτερο νόημα ή σημασία στη ζωή σας.

Αιγόκερως
Η ανάγκη σας για αγάπη, συναδελφικότητα, και φιλία είναι πολύ μεγάλη σήμερα και δε θα θέλετε να είστε μόνοι ή να κάνετε μοναχική δουλειά. Στην πραγματικότητα, θέλετε περισσότερο να ηρεμήσετε και να απολαύσετε την όμορφη πλευρά της ζωής, παρά να εργαστείτε και να συγκεντρωθείτε σε δύσκολες ασχολίες. Μια σημαντική εξέλιξη σε στενή σας σχέση ή δυνατά αισθήματα έλξης για κάποιον/α που συναντάτε, είναι πολύ πιθανά σήμερα.

Υδροχόος
ίστε ικανοί να μοιράζεστε ιδέες και πνευματικές αντιλήψεις με τους άλλους σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο σήμερα. Αν αισθάνεστε ότι κάποιοι δεν μπορούν να σας καταλάβουν ή δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις είναι προτιμότερο να μην επιχειρήσετε να τους πείσετε σήμερα.

Ιχθείς
Έχετε την τάση να γίνεστε πιο επιθετικοί και ευερέθιστοι σήμερα ιδιαίτερα αν κάποιος προσπαθήσει να εμποδίσει την θέληση και τα σχέδιά σας. Η πιεστικότητα και η ανταγωνιστική σας διάθεση πολύ πιθανό να σας δημιουργήσει αντιπαράθεση, εχθρικότητα και γενικά κάποια μορφή αντίστασης από μέρους των άλλων. Ακόμα ίσως είναι προτιμότερο αυτήν την ημέρα να δουλεύετε μόνοι σας από το να προσπαθείτε να συνεργαστείτε με κάποιους άλλους, ανεξάρτητα σε ποιον τομέα. 

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.