Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του Ιουνίου, ενός μήνα με μεγάλο πλανητικό ενδιαφέρον! Μείνετε… συντονισμένοι και ενημερωθείτε καθημερινά για τις αστρολογικές εξελίξεις! Έρχονται μεγάλες αλλαγές… παρακάτω!

 

Κριός

Τα αισθηματικά σου θα βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε τώρα να είσαι πραγματικά σε ετοιμότητα, γιατί έρχεται η γνωριμία που περίμενες.

 

Ταύρος

Για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Αν δεν έχεις ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου και σε ευνοεί αισθηματικά, έφτασε ο καιρός για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

 

Δίδυμος

Σήμερα θα πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή, γιατί θα πεις λόγια που θα φέρουν φασαρίες με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά ώστε να κινηθείς άμεσα, γιατί σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

 

Καρκίνος

Μην συνεχίσεις να παραμελείς το ταίρι σου λόγω των ευθυνών που έχεις σε άλλους τομείς, γιατί μετά τα μικρά προβλήματα στον αισθηματικό τομέα θα γίνουν μεγάλα.

 

Λέων

Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου. Κάποια στιγμή θα πρέπει και να πάρεις – πάψε να δίνεις τόσα πολλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Ταύρο, θα σε ευνοήσει αισθηματικά, και θα έρθει μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Παρθένος

Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλα με το ταίρι σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου.

 

Ζυγός

Αισθηματικά, έχεις μπει σε μια περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά μαζί με το ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Στον αισθηματικό τομέα, έχεις κάποια παράπονα που θα πρέπει να τα εκφράσεις στο ταίρι σου, ώστε να απαλλαγείς από ανασφάλειες και αμφιβολίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην κάθεσαι καθόλου, γιατί με τον ερωτισμό που έχεις σίγουρα θα προκύψει κάποια νέα γνωριμία.

 

Τοξότης

Η παρουσία σου θα είναι καθοριστική προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα. Πρόσεξε λοιπόν τα λόγια, καθώς και τις μελλοντικές σου κινήσεις. Στα αισθηματικά σου, μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις και πάνω από όλα που δεν θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.

 

Αιγόκερως

Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις σχετικά με κάποια μετακίνηση ή μια αλλαγή ζωής. Είναι ακατάλληλο διάστημα για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά τέτοια ζητήματα, και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος λανθασμένων εκτιμήσεων. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου, θα ξεπεραστούν. Δείξε περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου.

 

Υδροχόος

Ο έρωτας αλλά και ο ρομαντισμός θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο σήμερα. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες της καθημερινότητάς σου. Αν η μοναξιά έχει γίνει η μόνιμη συντροφιά σου, είναι καιρός να εξωτερικευτείς λίγο και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ταύρο στα αισθηματικά σου, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Ιχθύς

Όλα αλλάζουν με μαγικό τρόπο για το ζώδιό σου και σε οδηγούν σε σειρά επιτυχιών, σε πολλούς τομείς. Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, δώσε περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και απόφυγε συζητήσεις για το παρελθόν.

 

Πηγή