Article of the Day: Η Μαρία Μόρρου λέει όχι στις ερωτήσεις μετά την απιστία. Δες εδώ γιατί!

paul3722

Ώρα να μαζευτούμε! Το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Δία μας δημιουργεί την εντύπωση ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα, οδηγώντας μας σε λάθος συμπεριφορές και λάθος κινήσεις! Οι πιο προσεκτικοί οφείλουν να είναι τα Μεταβλητά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Με το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Δία έχεις αρκετή νευρικότητα και δεν ξέρεις πώς να προλάβεις όλες σου τις υποχρεώσεις, αγαπητέ Κριέ! Μάλλον δε σου μένει χρόνος για ερωτικά ζητήματα σήμερα, αλλά αν καταφέρεις και ξεκλέψεις έστω κι ελάχιστο, τα πράγματα θα είναι αρκετά θετικά! Ήρεμη ερωτική ημέρα, χωρίς να σε απασχολούν ιδιαίτερα εξελίξεις ή δυσάρεστες εκπλήξεις! Ένας συνάδελφος πιθανόν να σε προσεγγίσει ερωτικά αλλά με έμμεσους τρόπους!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, οι τελευταίες ημέρες σου έδωσαν εύνοια και τύχη, αλλά μάλλον εσύ κακόμαθες και ζητάς όλο και περισσότερα σήμερα, με το Τετράγωνο Άρη-Δία. Τα ερωτικά σου κρύβουν εντάσεις, καβγάδες και ρήξεις, λόγω της έπαρσης που πιθανόν να σε διακρίνει τώρα! Μην καταστρέφεις το καλό κλίμα, επειδή απλά έχεις απαιτήσεις και επειδή θες να είσαι το κέντρο του ενδιαφέροντος! Χρησιμοποίησε έξυπνα κι εποικοδομητικά για τον έρωτα, τη δυναμικότητα και την ενέργεια, που σε διακρίνουν!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Δία, θα πρέπει να παραμείνεις συγκρατημένος αλλά κι ώριμος στη συμπεριφορά σου! Πιθανόν να υπάρξει επικοινωνία με ένα άτομο του παρελθόντος, αλλά το αποτέλεσμα δε θα είναι το ιδανικό και θα σε απογοητεύσει! Καλύτερα μην επιδιώξεις κάτι τέτοιο, λοιπόν, και κάνε υπομονή μέχρι αύριο για να πάρεις αποφάσεις! Σήμερα μείνε μόνο στα λόγια και στα μηνύματα, χωρίς να δράσεις προς το παρόν!

Καρκίνος
Καλό θα ήταν σήμερα, φίλε Καρκίνε, να αποφύγεις κουτσομπολιά με το Τετράγωνο Άρη-Δία. Απόφυγε λόγια και συζητήσεις σοβαρές στα αισθηματικά σου, γιατί θα καταλήξουν πιθανόν σε εντάσεις! Αν παρατηρήσεις κάποια νεύρα στον σύντροφο, κάνε υπομονή και προσπάθησε να τον ηρεμήσεις! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες και μην κάνεις το πρώτο βήμα σήμερα, αν είσαι ελεύθερος!

Λέων
Με το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Δία, φίλε Λέοντα, θα νιώσεις ότι απειλούνται τα κεκτημένα σου! Ενώ η μέρα έχει όλα τα φόντα για ρομαντικές κι αισθησιακές στιγμές, η τάση σου για ζήλια και καταπίεση θα δημιουργήσει καβγάδες και τσακωμούς σήμερα! Μείνε ολιγαρκής και συγκρατημένος στον έρωτα! Η συμβουλή της ημέρας: Απόφυγε οποιαδήποτε πεισματική συμπεριφορά σε ερωτικές επικοινωνίες!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, είσαι ο άμεσα ενδιαφερόμενος, για το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Δία! Μπορεί σήμερα να παρατηρήσεις μία ασυνεννοησία στον ερωτικό τομέα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε βγάλει εκτός εαυτού και να πεις λόγια παρορμητικά και νευρικά, που θα μετανιώσεις! Σκέψου καλά πριν μιλήσεις, γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής στα λεκτικά λάθη! Ας αφήσουμε τις σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις στον έρωτα, για αύριο!

Ζυγός
Εσωτερική αναστάτωση κι ίσως νεύρα, χαρακτηρίζουν τη μέρα σου, αγαπητέ Ζυγέ, με το Τετράγωνο Άρη-Δία! Προσοχή πολλή χρειάζεται όσον αφορά έναν παρασκηνιακό έρωτα ή ένα κρυφό φλερτ που υπάρχει στη ζωή σου αυτήν την περίοδο, γιατί έρχονται αποκαλύψεις! Αν δεν προσέξεις, γίνεται γνωστό ένα ερωτικό μυστικό σου, που δε θες με τίποτα να βγει στην επιφάνεια!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, με το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Δία, καλό θα ήταν να κατευνάσεις τα πνεύματα στο φιλικό σου περιβάλλον, ώστε να μη βάλεις σε κίνδυνο σημαντικές για ‘σένα φιλίες. Μην μπερδεύεις φιλία με έρωτα! Αν είσαι ελεύθερος, σκέψου πολύ πριν προσεγγίσεις έναν φίλο σου ερωτικά κι αν είσαι δεσμευμένος, μην εμπλέκεις φίλους στη σχέση σου! Θα προκαλέσεις μπερδέματα και παρεξηγήσεις, τα οποία δε θα ξέρεις πώς να τα διορθώσεις ύστερα!

Τοξότης
Τη σημερινή ημέρα, φίλε Τοξότη, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη συμπεριφορά σου! Μία ημέρα που θα φέρει φλερτ και νέα πρόσωπα στην ζωή σου, αν είσαι ελεύθερος! Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεσαι στα τυφλά γνωριμίες, λόγω υπερβολικού ενθουσιασμού! Αν είσαι ήδη με κάποιον, πρέπει να είσαι λίγο παραπάνω προσεκτικός, αφού η οξυθυμία σου μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ρήξεις σε σταθερές σχέσεις! Μείνε ψύχραιμος κι ήρεμος!

Αιγόκερως
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, οφείλεις να προσέξεις τις μετακινήσεις σου με το Τετράγωνο Άρη-Δία! Όχι η καλύτερη ημέρα για σοβαρές συζητήσεις στα αισθηματικά σου, αφού άλλα λες κι άλλα εννοείς, με αποτέλεσμα παρεξηγήσεις κι εντάσεις! Αν είσαι σε γάμο, μην κοντράρεσαι με πεθερικά σήμερα! Πέρασε μία ήσυχη ημέρα κι άσε αποφάσεις, λόγια και μηνύματα για άλλη φορά!

Υδροχόος
Σήμερα, με το Τετράγωνο Άρη-Δία, Υδροχόε, καλύτερα να κάνεις υπομονή και να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα βγάλεις μία συμπεριφορά που δε θες και δε σε αντιπροσωπεύει! Εντάσεις θα παρουσιάσει σήμερα ο ερωτικός τομέας, λόγω καβγάδων που ξεκίνησαν από ζήλια, κτητικότητα, καχυποψία και καταπίεση! Μην τραβάς καταστάσεις στα άκρα και θα δεις ότι όλα θα ηρεμήσουν ξανά, κάποια στιγμή! Την ένταση που έχεις μέσα σου, καλύτερα να την εκμεταλλευτείς σε προσωπικές ερωτικές στιγμές!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο Άρη-Δία, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα πιθανούς καβγάδες κι εριστικότητα σε διαπροσωπικές σχέσεις! Πολλά τα προβλήματα σήμερα στη συντροφική ζωή. Λεκτικές γκάφες, ασυνεννοησία και νεύρα, θα πλήξουν την ερωτική σου ζωή, αν δεν κάνεις υποχωρήσεις κι αν δε γίνεις πιο διαλλακτικός! Αν είσαι ελεύθερος, γίνε λίγο πιο καχύποπτος απέναντι σε νέες γνωριμίες!

Πηγή