Καλωσορίζουμε τον πρώτο μήνα της Άνοιξης, τον Μάρτη με χαμόγελο και ελπίδα! Η επιρροή από την Ηλιακή Έκλειψη συνεχίζεται για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα, γι’ αυτό συνεχίζουμε να αποφεύγουμε εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις!

 

Κριός

Τώρα μπορείς να ξεκουραστείς και να δείξεις σε όλους πως οι αντοχές σου δεν είναι δεδομένες, αλλά τελειώνουν. Μην νιώθεις ενοχές προσφέροντας ευχαρίστηση στον εαυτό σου. Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητά σου. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

 

Ταύρος

Η ανάγκη να πάρεις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον είναι πλέον επιτακτική. Σκέψου με σύνεση και κάνε τις επιλογές σου το συντομότερο, για να προλάβεις τον χαμένο χρόνο. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή.

 

Δίδυμος

Οι ισορροπίες που θα δημιουργηθούν θα οδηγήσουν σε μια καλύτερη καθημερινότητα και μελλοντικά σε ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές, οι οποίες θα φέρουν τις ικανοποιήσεις που σου αξίζουν. Καλό θα είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν πλέον περάσει και να δεις το μέλλον των αισθηματικών σου με μεγάλη αισιοδοξία.

 

Καρκίνος

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί, να ξεκουραστεί και να επαναπροσδιορίσει τους στόχους του. Μια δημιουργική απασχόληση θα σε γεμίσει χαρά και θα σε ανανεώσει. Σήμερα στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει.

 

Λέων

Ένα πρόβλημα του παρελθόντος, σχετικό με κάποιο φιλικό πρόσωπο, πρόκειται να επανέλθει στην επιφάνεια, αλλά δεν θα είναι σημαντικό. Φρόντισε να μην το αγνοήσεις όμως, ώστε να διορθωθεί το συντομότερο. Ένα ταξιδάκι σε κοντινό προορισμό θα σε ανανεώσει ευχάριστα. Αισθηματικά, σήμερα φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου ώστε να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.

 

Παρθένος

Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να δεις ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι και να πάψεις να ασχολείσαι με τους υπόλοιπους. Η ζωή σου έχει αλλάξει καθοριστικά πλέον και τίποτα δεν μπορεί να σε γυρίσει πίσω. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά για να πάνε ακόμη καλύτερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

 

Ζυγός

Ασχολήσου πιο βαθιά με την ψυχή σου και τις ανάγκες της και μην αναλώνεσαι με τους γύρω σου. Η λύση θα δοθεί πολύ σύντομα και με τρόπο εντελώς τυχαίο. Κάνε λίγη υπομονή ακόμα. Σήμερα θα δώσεις περισσότερη σημασία στα αισθηματικά σου και θα προσπαθήσεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Οργάνωσε τη ζωή σου με τρόπο που να σε ευχαριστεί και προσπάθησε να μην στερείσαι πράγματα χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος, ειδάλλως αργότερα θα το μετανιώσεις. Απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για αισθηματικά θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

 

Τοξότης

Μην υπερβάλεις όμως με όλα αυτά και ασχολήσου περισσότερο με την οικογένεια που χρειάζεται την παρουσία σου. Η φροντίδα της ευεξίας σου είναι πρωταρχικής σημασίας, επίσης. Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και απαλλαγείς από το τόσο πολύ άγχος που έχεις με τις άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.

 

Αιγόκερως

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να επανέλθει και μετά θα είναι πιο εύκολο να επιλέξεις σωστά. Η παρόρμηση και οι ανασφάλειες θα σε οδηγήσουν σε λάθη που μπορείς να αποφύγεις. Για άλλη μια φορά θα πνιγείς μέσα στις υποχρεώσεις και στις καθημερινές ευθύνες, με αποτέλεσμα να αγχώσεις το ταίρι σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα αισθηματικά σου.

 

Υδροχόος

Ο χρόνος που χάνεις και οι απογοητεύσεις που βιώνεις μπορούν να αποφευχθούν, με σοβαρότητα και ώριμη σκέψη. Ασχολήσου με τις πραγματικές σου ανάγκες. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου.

 

Ιχθύς

Σύντομα οι πλανήτες πρόκειται να ανταμείψουν το ζώδιό σου, χαρίζοντάς σου ικανοποιήσεις – ηθικές και υλικές. Οι εχθροί σου θα κατατροπωθούν. Στον αισθηματικό τομέα, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν. Είναι καιρός να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις σε μια σειρά τα θέματα.

 

Πηγή