Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Δώστε στους άλλους την ευκαιρία ν’ απολογηθούν, αν αυτό θέλουν και μη βιάζεστε να τους κρίνετε για τις πράξεις τους. Δείξτε περισσότερη κατανόηση και θα βγείτε κερδισμένοι.

 

Kριός
Aυτή είναι η ημέρα αυξημένης συναισθηματικής έντασης και δεσίματος. Είναι πιθανόν να θέσετε τις βάσεις για μια βαθιά ερωτική σχέση σήμερα. Ο καλύτερος τρόπος να προσελκύσετε μια σχέση, είναι απλώς να είστε ο εαυτός σας και να μη φοβάστε να εκφράσετε τα αισθήματά σας στους άλλους. Αν ψάχνετε για μια σχέση, αλλά δεν μπορείτε να ξεκινήσετε κάποια, τότε υπάρχει κάποιο ψυχολογικό εμπόδιο, που πρέπει να αναγνωριστεί και να ξεπεραστεί.

 

Ταύρος
Όλες σας οι σχέσεις, υφίστανται αλλαγές αυτό τον καιρό. Γίνεστε λιγότερο ικανοποιημένοι με οποιαδήποτε σχέση παραμένει ψεύτικη ή συνηθισμένη. Αναζητάτε τη στενή επαφή σ’ οποιαδήποτε σχέση, είτε αυτή είναι φιλία, σχέση ανάμεσα σε γονιό και παιδί ή ερωτική σχέση. Αν ο γάμος ή οι φιλίες σας φαίνονται προσποιητές, σήμερα θα μεταμορφωθούν. Σήμερα θα πρέπει να συμβεί μια ολική αλλαγή στην ποιότητα της σχέσης.

Δίδυμοι
Η αυξημένη διαίσθηση και συναισθηματική ευαισθησία είναι πιο σημαντικά. Η περισυλλογή και η όμορφη μουσική σας συγκινούν και σας βοηθούν να έρθετε σ’ επαφή με την εσωτερική ευαισθησία που ξυπνάει μέσα σας, κυρίως σε υποσυνείδητο επίπεδο. Αναλογίζεστε τους ανθρώπους που έχετε πληγώσει και τους ανθρώπους που σας πλήγωσαν, κάνετε ένα μικρό απολογισμό και προσπαθείτε να επανορθώσετε αν βρήκατε τον εαυτό σας λάθος σε διάφορους χειρισμούς.

Καρκίνος
Σήμερα μπορείτε να είστε πολύ πειστικοί, αλλά μην προσπαθείτε να επηρεάσετε τους άλλους, που δεν ενδιαφέρονται γι’ αυτά που λέτε και προσπαθείτε να αποφύγετε να είστε δογματικοί και άκαμπτοι στον τρόπο σκέψης σας. Γίνετε περισσότερο διαλλακτικοί, δώστε στους άλλους την ευκαιρία να εκφραστούν και να μοιραστούν μαζί σας τους προβληματισμούς τους. Μπορεί ο διάλογος να είναι όντως πολύ χρήσιμος, αλλά υπάρχουν και στιγμές που το μόνο που χρειάζονται οι αγαπημένοι σας είναι ένας καλός ακροατής.

 

Λέων
Είστε λιγότερο προσεκτικοί, περισσότερο ριψοκίνδυνοι, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πρόθυμοι να απλώσετε τα φτερά σας για να εξερευνήσετε νέες πιθανότητες. Αυτή η αλλαγή στην συμπεριφορά συνοδεύεται επίσης από την υιοθέτηση μιας προσέγγισης της ζωής που είναι πιο φιλελεύθερη, λιγότερο ηθική, ίσως υπερβολική. Καλά είναι τα ανοίγματα και οι προσπάθειες για κάτι διαφορετικό, αρκεί να είστε καλά προετοιμασμένοι και να έχετε στο μυαλό σας την πιθανότητα να μην έρθουν όλα όπως τα θέλατε.

Παρθένος
Δυστυχώς, τα εξωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε δεν πρόκειται μάλλον να γίνουν ευκολότερα, λόγω της εσωτερικής σύγχυσης και ταραχής που παρουσιάζεται. Βαθιά ριζωμένα άγχη και φόβοι βγαίνουν σήμερα στην επιφάνεια. Συναισθήματα ανεπάρκειας, ενοχής και μετάνοιας είναι πολύ πιθανά. Σήμερα δοκιμάζεται η πίστη στον εαυτό σας. Μην κρίνετε τις πράξεις σας τόσο αυστηρά και μην ξεχνάτε πως έχετε κι εσείς δικαίωμα στα λάθη.

Ζυγός
Είναι μια ημέρα όπου τα μεγάλα ερωτηματικά της ζωής καταλαμβάνουν την προσοχή σας. Σκέφτεστε ξανά την πορεία της ζωής σας μέχρι σήμερα και αμφιβάλλετε για το αν τα έχετε καταφέρει κι αν έχετε φτάσει εκεί όπου επιθυμούσατε. Μην αγχώνεστε τόσο πολύ, γιατί δεν μπορείτε να τα έχετε όλα υπολογισμένα. Αφήστε και λίγο τη ζωή να πάρει το τιμόνι κι αφεθείτε. Θα δείτε ότι θα σας οδηγήσει σε μονοπάτια που θα σας αρέσουν.

 

Σκορπιός
Σήμερα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε, να δείξετε όσα νιώθετε και να πάψετε να καταπιέζεστε. Απευθύνεστε επιτέλους σε όσους σας δημιουργούν προβλήματα και τους δίνετε να καταλάβουν πώς αισθάνεστε. Ακόμη, είναι η κατάλληλη μέρα να δείξετε τον ενθουσιασμό σας σε άτομα που σας αρέσουν και να κάνετε το πρώτο βήμα. Μη φοβάστε, ακόμα κι αν τα πράγματα δεν έρθουν όπως θα θέλατε, εσείς θα έχετε προσπαθήσει και δε θα καταπιέζεστε πια.

Τοξότης
Βιάζεστε να κρίνετε τους ανθρώπους κι αυτό προκαλεί εκνευρισμό στα άτομα του στενού φιλικού και συγγενικού σας περιβάλλοντος. Μπορεί για εσάς να είναι τρόπος άμυνας, οι άλλοι όμως βρίσκονται μονίμως υπό πίεση και ίσως νιώθουν ότι πρέπει να περνάνε καθημερινά κάποιου είδους τεστ για να μπορείτε να τους εμπιστευθείτε. Χαλαρώστε λίγο τις άμυνές σας, δείξτε λίγη περισσότερη κατανόηση στα σφάλματα των άλλων και οι εντάσεις θ’ αποφευχθούν.

Αιγόκερως
Η εντατική εσωτερική διεργασία σας ωφελεί σήμερα, αρκεί να γίνεται μ’ έναν ολοκληρωμένο, ευαίσθητο, τρόπο με τη βοήθεια έμπειρων και ισορροπημένων ανθρώπων. Ο λόγος για τον οποίο αυτές οι δραστηριότητες σας ωφελούν τόσο σήμερα, είναι γιατί έχετε περισσότερα προβλήματα απ’ ότι συνήθως και γιατί βρίσκεστε σε μια ημέρα εσωτερικής φυσικής μετάταξης και μετάλλαξης, όπου είστε έτοιμοι να κάνετε σημαντικές αλλαγές.

Υδροχόος
Μια ευκαιρία για περισσότερη ευτυχία στην οικογενειακή σας ζωή παρουσιάζεται από μόνη της σήμερα. Με λίγη αφοσίωση, η ευτυχία και η αγάπη οι σχέσεις θα αποκτήσουν περισσότερο δέσιμο κι εσείς θα έχετε πια κάποιες σταθερές στη ζωή σας, οι οποίες σας έλειπαν εδώ και καιρό. Αν έχετε κάποιες βαθιά ριζωμένες κακές συνήθειες ή καταστάσεις τις οποίες έχετε συνηθίσει, σήμερα θα εξορίσετε αυτά τα «ζιζάνια» από τη ζωή σας.

Ιχθείς
Γρήγορα βλέπετε τους συμβιβασμούς και τα μέτρια επίπεδα ικανοποίησης και ευχαρίστησης που είχατε αποδεχτεί στη ζωή σας. Σήμερα νιώθετε πιο ζωντανοί και πιο αποφασισμένοι να κάνετε πραγματική πρόοδο στη ζωή σας. Συγκεκριμένα, δεν παραβλέπετε θέματα που ήσασταν πρόθυμοι να παραβλέψετε σε άλλες εποχές. 

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.