kakouri72

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Η ευαισθησία είναι η πρωταγωνίστρια της σημερινής μέρας, με κάποιους μικρούς φόβους κι ανασφάλειες να τη σκιάζοουν.

 

Κριός

Οι φιλοδοξίες και τα κίνητρά σας εξασθενούν σήμερα. Είστε σε μια επιδεκτική, διαλλακτική διάθεση και δεν επιβάλλεστε στον εαυτό σας, τόσο επιθετικά όσο συνήθως. Είστε αρκετά καλοπροαίρετοι και μπορείτε εύκολα να πειστείτε να κάνετε κάτι που κανονικά δε θα κάνατε. Μπορείτε επίσης εύκολα να εξαπατηθείτε και να κατευθυνθείτε απ’ τους άλλους. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να πιεστεί απ’ τις καταστάσεις. Να ‘στε επιφυλακτικοί και πολύ προσεκτικοί σ’ όλες σας τις συναλλαγές.

 

Ταύρος

Η φαντασία σας αυτήν τη μέρα είναι λίγο ανεξέλεγκτη. Παρασύρεστε από πράγματα φανταστικά και μεταφυσικά. Κάνετε υποθέσεις για τα πάντα, αν υπάρχει ζωή σ’ άλλους πλανήτες, γιατί αυτοί οι γνωστοί μαλώνουν, ποια είναι η αιτία για την τρέχουσα οικονομική κρίση και τη ζωή μετά τον θάνατο.

 

Δίδυμοι

Βρίσκεστε σε μια διάθεση γενναιοδωρίας, αγάπης και συμπαράστασης, αυτήν την ημέρα. Οι αξίες σας έχουν αλτρουιστικό χαρακτήρα και σας απασχολεί λιγότερο το προσωπικό κέρδος απ’ το να κάνετε σημαντικές συνεισφορές στη ζωή και να βοηθάτε τους άλλους. Έχετε επίσης την ικανότητα να βρίσκετε διεξόδους για την καλή σας διάθεση. Έρχεστε σ’ επαφή με τους ανθρώπους και βρίσκετε ευκαιρίες που σας παρέχουν μέσα για να βοηθήσετε τους άλλους.

 

Καρκίνος

Αυτή οπωσδήποτε είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να επεκτείνετε τα οράματά σας, να ταξιδέψετε και ν’ ανακαλύψετε πιο σίγουρες λύσεις. Αποφύγετε δελεαστικές προσφορές, που σας υπόσχονται μη ρεαλιστικά κι υπερβολικά οφέλη. Μπορεί επίσης να μπείτε στον πειρασμό να υπερβάλλετε, να πείτε ψέματα ή να οδηγήσετε το δρόμο σας προς την επιτυχία με όχι και πολύ τίμια μέσα. Η φαντασία σας είναι σε έξαρση κι αντιμετωπίζετε τη ζωή σας με πιο πλατιά αντίληψη.

 

Λέων

Αυτή είναι μια μέρα πνευματικής ανάτασης κι ωρίμανσης, όπου γίνεστε πιο συνειδητοποιημένοι προς τα βαθύτερα ιδανικά, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που σας οδηγούσαν και που οδηγούν τους ανθρώπους που γνωρίζετε. Είστε λιγότερο συντηρητικοί και προσεκτικοί στον τρόπο που σκέφτεστε και συνεπώς εφευρίσκετε νέες ιδέες και παρορμήσεις. Επίσης, σας συναρπάζουν οι επιστημονικές μελέτες και οι τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας.

 

Παρθένος

Ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων, όπως η νοσταλγία, η ευφορία, η αισιοδοξία, ο θυμός ή η ζήλια μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Μπορεί επίσης να φοβηθείτε απ’ την ένταση και το παράλογο των ιδίων σας των συναισθημάτων. Πρέπει να ‘χετε ή ν’ αποκτήσετε το κουράγιο ν’ αναγνωρίσετε τα συναισθήματά σας και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να τα’ απελευθερώσει μ’ έναν θετικό τρόπο και να προσπαθήσετε να ανακατευθύνετε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα με θετικά μέσα. Αποφύγετε ακραίες και φανατικές μεθόδους, που ίσως σας καταβάλουν.

 

Ζυγός

Οι αλλαγές στη συμπεριφορά σας κι οι αμφιβολίες σχετικά με την καριέρα σας και την όλη σας κατάσταση στη ζωή μπορεί να σας ταλαιπωρούν σήμερα. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να γίνει σοβαρό, αν δεν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Τα πιο κρυφά σας όνειρα και φιλοδοξίες έρχονται στην επιφάνεια και πιθανότατα να βρεθείτε να ονειροπολείτε να κερδίσετε το λαχείο ή το λόττο, έτσι ώστε να μπορέσετε ελεύθερα να επιδιώξετε τα όνειρά σας, ή ν’ αποκτήσετε ένα ευρύ κοινό για το ταλέντο σας.

 

Σκορπιός

Επικοινωνίες, συζητήσεις ή ανταλλαγή μηνυμάτων, καθώς επίσης κι η τακτοποίηση πραγμάτων καθημερινής ρουτίνας, που απαιτούν διαύγεια, θα γίνουν απαραίτητες δραστηριότητες για σας σήμερα. Είναι καλή στιγμή να παρουσιάσετε τις ιδέες και τα σχέδιά σας για το μέλλον στους άλλους. Αγοραπωλησίες και διαπραγματεύσεις πιθανόν να πετύχουν σήμερα. Ίσως αυτήν την ημέρα να δώσετε κάποια διάλεξη, να εκδώσετε κάποια γραπτή εργασία ή μια σοβαρή διαπραγμάτευση να σημειώσει επιτυχία.

 

Τοξότης

Προσπαθήστε να ‘στε «φρόνιμοι». Μην πετάξετε απ’ το παράθυρο μια καλή σχέση ή μια καλή ενασχόληση. Από την άλλη, όμως, αποφύγετε να κρύψετε την επιθυμία σας για ζωή, δημιουργία, ανανέωση και τον ενθουσιασμό που δείχνετε σήμερα. Ίσως είναι κατάλληλη ημέρα ν’ απελευθερωθείτε και να γίνετε περισσότερο ζωντανοί.

 

Αιγόκερως

Ξεκαθαρίζετε τον εαυτό σας μ’ έναν πολύ άμεσο και πρακτικό τρόπο. Η τιμιότητα κι η προθυμία σας να επικοινωνήσετε ανοικτά ξαφνιάζει τους άλλους. Είναι πολύ καλή στιγμή για ν’ αναλάβετε υποθέσεις που απαιτούν ικανότητα στον λόγο, να προβάλλετε δημόσια τις ιδέες σας ή απλά να εκφράσετε την άποψή σας στ’ άτομα που παίζουν κάποιον ουσιαστικό ρόλο στη ζωή σας. Αν το επάγγελμά σας είναι άμεσα συνδεδεμένο με προτάσεις, ιδέες κι επικοινωνία, είναι πολύ θετική και καρποφόρα αυτή η μέρα για σας.

 

Υδροχόος

Πνευματική ανησυχία κι ανικανότητα να συγκεντρωθείτε στις άμεσες οικογενειακές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις σας. Δε σκοπεύετε να πειθαρχήσετε διανοητικά ή να συγκεντρώσετε το ενδιαφέρον σας πάνω σε πρακτικά θέματα, εκτός κι αν υπάρχει κάποιο στοιχείο τυχερού παιχνιδιού ή η ανάληψη ρίσκου με μπερδεμένες καταστάσεις. 

 

Ιχθύς

Βρίσκεστε σ’ επαγρύπνηση κι ετοιμότητα σήμερα. Οι κινήσεις σας κι οι αποφάσεις σας θα ‘ναι πιο γρήγορες απ’ ό,τι συνήθως. Είστε ανήσυχοι κι αγωνιάτε ν’ ανταλλάξετε πληροφορίες, να γνωρίσετε άλλους ανθρώπους, να συνομιλήσετε, να δημιουργήσετε συνδέσμους κι επαφές μ’ ανθρώπους. Απ’ την άλλη ο εκνευρισμός ή η ευερεθιστικότητα οφείλονται σε κάποια πίεση ή στρες, απ’ τις αυξημένες υποχρεώσεις ή απαιτήσεις των καθημερινών αναγκών σας.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.