kat948379823

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες! Οι Παρορμητικοί των τελευταίων ημερών αυτήν την Κυριακή, μπορούν να περιμένουν μία ξαφνική χαρά μέσα από ένα μήνυμα, μέσα από μία είδηση, μέσα από μία τυχαία συνάντηση! Έτσι απλά για να αρχίσει η εβδομάδα τους με χαμόγελο!

Κριός
Σήμερα, Κριέ, θα έχεις θετικές εξελίξεις και υπόσχεση μεγάλων προοπτικών. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να οργανώσεις το σωστό τρόπο για την επίτευξή τους. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις τα πάντα στο ταίρι σου, αρκεί να το δεις χαρούμενο. Κινήσου όπως ξέρεις και θα περάσετε πολύ καλά.

Ταύρος
Είναι πιθανόν, Ταύρε μου, να χρειαστεί να κουραστείς περισσότερο απ’ όσο περιμένεις. Μία καλύτερη διαχείριση του χρόνου σου θα βοηθήσει, αρκεί να παραμείνεις σταθερός στο πρόγραμμά σου. Σήμερα, Ταύρε, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της σχέσης σας.

Δίδυμος
Θα έχεις έντονο ερωτισμό, Δίδυμε, και σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σας έφερνε ακόμη περισσότερο κοντά. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί και θα φέρει μια πολύ καλή γνωριμία!

Καρκίνος
Η ταλαιπωρία του προηγούμενου διαστήματος, Καρκίνε, υποχωρεί σταδιακά και οι δυσάρεστες εξελίξεις δίνουν τη θέση τους σ’ ένα πιο ευχάριστο κλίμα. Σήμερα, Καρκίνε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να του κάνεις τις προτάσεις σου, που θα βοηθήσουν να χαρεί κι εκείνο.

Λέων
Να είσαι προσεκτικός σε ευκαιρίες που πιθανόν να θέλουν παραπάνω σκέψη, για να μπορέσεις να τις υλοποιήσεις. Τα πράγματα, Λέων, αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα στη σχέση σου κι εσύ σήμερα θα κάνεις πολλές προσπάθειες, για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

Παρθένος
Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα κάνεις συζητήσεις μαζί του για να γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη και να δοθούν λύσεις που θα σας ικανοποιήσουν.

Ζυγός
Η έκβαση των σχεδίων σου, Ζυγέ, εξαρτάται μόνο από σένα. Απόφυγε τις κουραστικές και ανιαρές επαναλήψεις, αφήνοντας στο περιθώριο το φόβο της απόρριψης. Η καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα, Ζυγέ, αλλά και ο ερωτισμός σου, θα σε κάνουν να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Σκορπιός
Είσαι σε εξαιρετική φάση, Σκορπιέ, για να ολοκληρώσεις ό,τι σχεδίαζες εδώ και καιρό. Νέες ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σου και καλείσαι να τις ακολουθήσεις. Σήμερα, Σκορπιέ, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου, να περάσεις όμορφα και να του αφιερώσεις το χρόνο που του αξίζει.

Τοξότης
Κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου, Τοξότη μου, και σε στεναχωρεί, επειδή η λύση του δε βρίσκεται στα δικά σου χέρια. Πρέπει να σκεφτείς τον τρόπο που θα ελιχθείς, ώστε να αρπάξεις τα κλειδιά της επιτυχίας από εκείνους που τα παρακρατούν με ανήθικο τρόπο. Μπορείς σήμερα, Τοξότη, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις λίγο στην άκρη το άγχος που έχεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην υπόλοιπη καθημερινότητά σου.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις τα προσόντα και τις δεξιότητές σου. Η μέρα σου, Αιγόκερε, θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Κάνε σήμερα τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου και θα ζήσεις μαζί του υπέροχες στιγμές.

Υδροχόος
Κάποια νέα πρόσωπα θα ενταχθούν στον κοινωνικό σου κύκλο και θα ενισχύσουν τις προσπάθειές σου, ηθικά και υλικά. Αν σήμερα εξωτερικευτείς, Υδροχόε μου, και δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου, θα πας πολύ καλά στη σχέση σου.

Ιχθύς
Το πλανητικό σκηνικό, Ιχθύ, σου επιφυλάσσει εναλλαγή μεταξύ διασκέδασης και αυστηρής συνέπειας, απέναντι σε πλήθος υποχρεώσεων στις οποίες ανταποκρίνεσαι επάξια. Πολλά πράγματα στη σχέση σου αλλάζουν προς το καλύτερο. Σήμερα, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου.

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!