Κριός

Μια καλή σχέση, ερωτικής φύσεως, θα σας φέρει σε μια πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση σήμερα. Οικογενειακές υποθέσεις θα αποκτήσουν μια σταθερότητα στην οποία η συμμετοχή η δική σας θα είναι μεγάλη. Οι σχέσεις με τους μεγαλύτερους σήμερα πολύ πιθανόν να αποτελέσουν πηγή συναισθηματικής ασφάλειας για σας.

Ταύρος

Μια ημέρα που οι επαγγελματικές ευκαιρίες θα κάνουν έντονη την παρουσία τους. Από σας θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα σήμερα, το αν θα πετύχετε ορισμένους στόχους σας ή όχι. Μια ευκαιρία για κάποια συνεργασία μην την αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτη σήμερα.

Δίδυμοι

Η δημιουργική σας ορμή είναι πολύ δυνατή Αυτή την μέρα και μπορεί να εκφραστεί είτε με την έντονη επιθυμία σας να κάνετε ένα συναισθηματικό βήμα ή μια δημιουργική επένδυση. Ευνοούνται τα νέα βήματα και καλό είναι να μην έχετε παρωπίδες γιατί οι άνθρωποι που θα βρεθούν στο δρόμο σας αυτές τις μέρες, έρχονται για να σας εκπλήξουν.

Καρκίνος

Ένας καινούργιος κύκλος ζωής αρχίζει για σας σήμερα. Αυξημένη διαίσθηση και συναισθηματική ευφορία θα σας βοηθήσουν στο να εκπληρώσετε ορισμένους στόχους που είχατε θέσει κατά το παρελθόν. Οι κοινωνικές σας δραστηριότητες θα βρεθούν στο υψηλότερο σημείο τους και η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα χειριστείτε το πολύτιμο ψυχολογικό υλικό που διαθέτετε σήμερα.

Λέων

Πολλά πράγματα στη ζωή σας φαίνεται πως δεν εξαρτώνται από σας απόλυτα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Οι ουσιαστικές αλλαγές που θα γίνουν θα σας παρασύρουν στο να αποδεχτείτε κάποια τετελεσμένα γεγονότα. Αποδεχτείτε όσα συμβαίνουν με ευελιξία και σκεφτείτε εναλλακτικούς τρόπους για να αφήσετε το στίγμα σας.

Παρθένος

Ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις με τους άλλους αλλά και ευκαιρίες παράλληλα για καινούργιες γνωριμίες. Μια ημέρα που εκ των πραγμάτων θα αναγκαστείτε να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας ή στον τρόπο που ζείτε. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν σήμερα, αλλά πολλά πράγματα θα είναι έξω από την επιρροή σας.

Ζυγός

Μην επιτρέψετε στην υπερβολική αισιοδοξία ή σιγουριά να δημιουργήσει προβλήματα σε ό,τι έχετε κατορθώσει με πολύ κόπο μέχρι σήμερα. Οι ευκαιρίες στην ενασχόλησή ή την καριέρα θα τείνουν να αποτύχουν εξαιτίας κάποιας κακής οικονομικής συμπεριφοράς σας. Αποφύγετε οποιεσδήποτε οικονομικές διαπραγματεύσεις ή ρισκαρίσματα σήμερα.

Σκορπιός

Μια ημέρα που η ευκαιρία για να δημιουργήσετε μια καινούργια βάση δραστηριοτήτων ή ενασχόλησης είναι πάρα πολύ κοντά. Οπωσδήποτε υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν μέχρι να καταλήξετε σε οριστικά σχέδια αλλά την ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί σήμερα δεν θα πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη. Οι οργανωτικές σας ικανότητες θα αποτελέσουν μια πηγή για δημιουργικές αλλαγές.

Τοξότης

Ευκαιρίες για πραγματικά πνευματική συνεργασία θα παρουσιαστούν πολλές σήμερα. Από το πόσο θα τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα εξαρτηθούν πολλά από τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Συντροφικότητα και συνεργασία θα δημιουργήσουν ένα ευχάριστο κλίμα στη ζωή σας. Νοσταλγείτε περασμένες σχέσεις. Κάτι σημαίνει αυτό.

Αιγόκερως

Αυτή την μέρα βλέπετε τον κόσμο μέσα από ένα φίλτρο ιδεαλισμού ή φαντασίας και ίσως έρθετε σε επαφή με άτομα ή σχέδια που δεν είναι αυτό που αρχικά έδειχναν. Πρέπει να προσέξετε μην εξαπατηθείτε ή ξεγελαστείτε γιατί αυτή την μέρα έχετε την τάση για κάτι τέτοιο και ίσως επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από κάτι που σε άλλη περίπτωση θα είχε την δύναμη να το αποφύγει.

Υδροχόος

Μια ανασφάλεια και αβεβαιότητα σήμερα για πολλά πράγματα και πολύ πιθανόν με την καριέρα σας ίσως να σας δημιουργήσουν μια δυσάρεστη ψυχολογική κατάσταση. Περιορίστε τις προσπάθειές σας σε αυτό τον τομέα και περιμένετε λίγο έως ότου αποκτήσετε πάλι την αυτοπεποίθησή σας. Περνάτε συχνά τον εαυτό σας και τις αποφάσεις από έναν αυτοέλεγχο και αποφύγετε τις οριστικές λύσεις σήμερα.

Ιχθείς

Πολλά θέματα σχέσεων θα αρχίσουν να διαγράφονται θετικά για σας σήμερα. Θα βρείτε τον εαυτό σας περισσότερο δημιουργικό αλλά και απαιτητικό παράλληλα ιδιαίτερα σε θέματα αισθηματικά. Οι ευκαιριακές αισθηματικές σχέσεις δεν θα λείψουν και στην περίπτωση κάποιου υπάρχοντος δεσμού τα αισθήματα θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα. Δεν αποκλείεται να προκύψει ένας έρωτας ουρανοκατέβατος.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.