Όχι και τόσο αντιπροσωπευτική πρωταπριλιά! Βλέπεις, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, πολλών τα τηλέφωνα θα χτυπήσουν επαναφέροντας πρόσωπα του παρελθόντος! Ιδίως για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Θα ήταν καλύτερα, απόψε το βράδυ να βγεις με φιλικά σου πρόσωπα, σε ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον, για να ξεδώσεις και να αποσπάσεις το νου σου από τις καθημερινές ευθύνες. Η περίοδος πλανητικά είναι πολύ καλή, Κριέ, ώστε να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου. Σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα.

 

Ταύρος

Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να σου δώσουν κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα, που ενδεχομένως σε προβληματίζουν. Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

 

Δίδυμος

Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Επιδίωξε να περάσεις το χρόνο σου ευχάριστα, με δικά σου άτομα, για να ξεχαστείς από κάποια θέματα που μπορεί να σε έχουν κουράσει. Η διάθεσή σου, Δίδυμε, σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και φρόντισε να έχεις μια όμορφη μέρα.

 

Καρκίνος
Στη σχέση σου, Καρκίνε, σήμερα θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου κι ο Άρης από τον Αιγόκερω θα ανεβάσει πολύ τον ερωτισμό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, έχε στο νου σου ότι η παρούσα περίοδος είναι κατάλληλη για να σου προκύψει μια καινούργια γνωριμία.

 

Λέων

Επιτέλους, θα σου μείνει λίγος χρόνος για να δεις και τα δικά σου άτομα, που παραπονιούνται συνέχεια ότι σε συναντούν σπάνια. Σήμερα, Λέων, φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να ξεχαστείς από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητά σου. Η διάθεση σου θα είναι ευχάριστη και θα κάνεις το ταίρι σου πραγματικά χαρούμενο.

 

Παρθένος

Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά ευχάριστη. Έχεις όλα τα φόντα για να επεξεργαστείς τις καλύτερες λύσεις σε προβλήματα που έχουν σχέση με άτομα της οικογένειας και σε αγχώνουν εδώ και καιρό. Σήμερα, Παρθένε, θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και είναι σίγουρο, ότι θα αλλάξουν πολλά στη σχέση σας, ικανοποιώντας σας και τους δύο.

 

Ζυγός

Πέρασε την μέρα σου όσο καλύτερα μπορείς, ώστε να ξεφύγεις από το άγχος που έχεις μέσα στην εβδομάδα. Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ, να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, ώστε να περάσεις όμορφα εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Μην κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα στη σχέση σας.

 

Σκορπιός

Είναι χρήσιμο, να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο. Σήμερα, Σκορπιέ, που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται με το ταίρι σου. Μην αναφερθείς καθόλου σε υποθέσεις που μπορεί να έχεις στην υπόλοιπη καθημερινότητά σου.

 

Τοξότης

Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις, ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Μπορείς σήμερα, Τοξότη, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε μαζί ένα πολύ καλό πρόγραμμα, ώστε να περάσεις όμορφα εσύ, αλλά κι εκείνο. Ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο.

 

Αιγόκερως
Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που σου προσφέρει η μέρα για να ξεκουραστείς, πράγμα που θα σου δώσει πολλά αποθέματα ενέργειας. Η γοητεία που θα έχεις σήμερα, Αιγόκερε, αλλά κι ο ερωτισμός σου θα κάνουν το ταίρι σου να περνάει πολύ όμορφα μαζί σου. Έχε ένα πλήρες πρόγραμμα που θα σε ευχαριστήσει ψυχικά.

 

Υδροχόος

Έχεις μεγάλο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, και δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να παρατήσεις μερικές καταστάσεις. Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και μη βάζεις το μυαλό σου στη διαδικασία να σκέφτεται καταστάσεις που έχουν υπάρξει στη σχέση σου κι έχουν περάσει.

 

Ιχθύς

Μην απογοητεύεσαι από τη στασιμότητα των ημερών. Η σχέση σου, Ιχθύ, πηγαίνει αρκετά καλά κι εσύ νιώθεις ικανοποίηση. Φρόντισε σήμερα να κάνεις κάτι πολύ ευχάριστο με το ταίρι σου, που θα σε αποφορτίσει από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητά σου.

 

Πηγή