Μία Κυριακή γεμάτη αισιοδοξία, επικοινωνιακή διάθεση και χαμόγελα! Η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα και ευνοεί κυρίως Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα! Από το βράδυ περνά στον Αιγόκερω και τα κεφάλια μέσα! Αύριο ξημερώνει εργάσιμη Δευτέρα!

Κριός
Μεγάλη η αισιοδοξία σου σήμερα, Κριέ, και θέλεις να αλλάξεις όλα όσα σε πιέζανε ως τώρα. Θα νιώθεις ηρεμία και ισορροπία, ενώ θα δώσεις μεγάλη βάση στη διαίσθησή σου. Η σχέση σου έχει αρχίσει να ισορροπεί κι αισθάνεσαι καλά γι’ αυτό. Κάνε σήμερα τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, ώστε να περάσεις ευχάριστα την ημέρα σου. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και σταδιακά θα τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες.

Ταύρος
Μια από τις πιο θετικές ημέρες είναι αυτή, Ταύρε, γεμάτη πληρότητα και ικανοποίηση. Σήμερα, τα προβλήματα δείχνουν να λύνονται ξαφνικά, ενώ ό,τι ζητάς φαίνεται ότι γρήγορα θα γίνει κτήμα σου. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή σήμερα και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα με το ταίρι σου. Ρίξε στο τραπέζι τις προτάσεις σου και δε θα εισπράξεις άρνηση σε οτιδήποτε πεις.

Δίδυμος
Το ότι σε βλέπουν με θετικό μάτι, Δίδυμε, και εισπράττεις τις καλύτερες κριτικές, σου δίνει ελπίδα για να προχωρήσεις σήμερα με πιο σταθερά βήματα και να καθιερωθείς στον κύκλο σου. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να προσεγγίσεις μερικά πράγματα στη σχέση σου με διαφορετικό μάτι. Θα δεις μετά, ότι θα ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις.

Καρκίνος
Αισθάνεσαι σωματικά και ψυχικά πιο δυνατός, Καρκίνε, νιώθοντας πως έχεις μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Επιπλέον, σήμερα θέλεις να βοηθήσεις τους γύρω σου και θα προσφέρεις απλόχερα μαζί με τη στήριξη και την αγάπη σου, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το να αισθάνεσαι γεμάτος. Σήμερα μπορείς να βγάλεις το ρομαντισμό και τον έντονο ερωτισμό σου, για να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο.

Λέων
Ακροβατείς σ’ ένα τεντωμένο σχοινί, Λέων μου, προσπαθώντας να βρεις λύση στο πρόβλημα ενός φιλικού σου προσώπου. Η δυναμικότητα, το θάρρος και η αποφασιστικότητά σου θα το βοηθήσουν καθοριστικά. Φρόντισε σήμερα να δεις τα θετικά πράγματα που παίρνεις από τη σχέση σου και να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις. Αν δεν μπορείς να το κάνεις, ξεκαθάρισε τις καταστάσεις με το ταίρι σου, πάντα με ήρεμο τρόπο.

Παρθένος
Η χαρά σου θα είναι σήμερα απερίγραπτη, Παρθένε, εξαιτίας των ατόμων γύρω σου. Θα σε προτρέψουν να κάνετε ευχάριστα πράγματα, περνώντας χαλαρωτικές στιγμές. Στη σχέση σου θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα. Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά. Για σένα που δεν έχεις ταίρι, θα ξεκινήσει η περίοδος που θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Ζυγός
Η μέρα είναι δική σου, Ζυγέ, για να τη χαρίσεις στα κοντινά σου άτομα, που θέλουν να σε νιώσουν κοντά τους και να μοιραστούν μαζί σου όσο περισσότερο χρόνο μπορούν. Η εκδήλωση της αγάπης τους προς το πρόσωπό σου θα σε γεμίσει χαρά. Μπορείς να εμπιστευτείς το ταίρι σου που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή πλανητική περίοδο, ώστε κάνεις νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Σκορπιός
Η καλή σου διάθεση, Σκορπιέ, θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και ν’ ασχοληθείς με ό,τι σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Καινούργιες ιδέες που θα υλοποιήσεις αργότερα, θα έχουν πρωταρχικό ρόλο στην ημέρα σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος. Σήμερα, θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα θέσουν πολύ γερές βάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

Τοξότης
Ανεβαίνεις ψυχολογικά σήμερα, Τοξότη, κι αισθάνεσαι δικαιωμένος για τις αποφάσεις σου, αφού θα δεις τα αποτελέσματα των επιλογών που είχες κάνει νωρίτερα. Προσπάθησε ν’ αποφύγεις σήμερα τις αντιπαραθέσεις και τους καβγάδες με το ταίρι σου. Σε χαμηλούς τόνους, φρόντισε μέσα από τη συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως
Πετάς από πάνω σου σήμερα, Αιγόκερε, το μανδύα, στον οποίο είχες κλείσει τον εαυτό σου, αισθάνεσαι πιο ελεύθερος και κοινωνικοποιείσαι περισσότερο, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα το να γυρίσει το χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί.

Υδροχόος
Οι αλλαγές στη ζωή σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι ευχάριστες, ενώ θα υπάρχει πληρότητα κι ικανοποίηση από τους γύρω σου, μαζί με θαλπωρή από την οικογένειά σου, που θα σε κάνει να περάσεις υπέροχα. Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου και ν’ αποφύγεις λογομαχίες με το ταίρι σου. Μην πεις όχι σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνει.

Ιχθύς
Πρωταρχικό ρόλο για σένα, Ιχθύ, σήμερα παίζουν οι φίλοι, ενώ προβλήματα που υπήρχαν μέχρι τώρα, δείχνουν να βρίσκουν την λύση τους. Αυτό σε ανακουφίζει και βρίσκεις κοντά τους στιγμές χαλάρωσης. Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου αρκεί να διώξεις από το μυαλό σου κάποιες αρνητικές σκέψεις που έχεις.

Πηγή