Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Αισιοδοξία και θετική διάθεση κυριαρχούν σήμερα. Ξεκινήστε την εβδομάδα σας δυναμικά και αφήστε πίσω σας γκρίνιες και δυσαρέσκειες.

 

Κριός
Μια πραγματικά δύσκολη ημέρα για τη ζωή σας σήμερα. Η αύξηση των ευθυνών σας, η προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, και ο περιορισμός κατά κάποιο τρόπο, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της. Συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας, αλλά στο τέλος της ημέρας βρείτε έναν τρόπο να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε από την ένταση των ημερών.

 

Ταύρος
Μια ευχάριστη ημέρα για σας πλησιάζει σήμερα. Νιώθετε την ανάγκη να δραπετεύσετε από αυτό που ονομάζουμε καθημερινότητα και να ασχοληθείτε με πράγματα πιο ευχάριστα ή τουλάχιστον που σας προκαλούν προσωρινή ικανοποίηση. Τα αισθήματά σας, οι οικονομικές σας υποθέσεις και κάποιες ιδιαίτερες επιθυμίες θα βρεθούν σε ανοδική πορεία. Η αισιοδοξία σας και διάθεσή σας για πολλά πράγματα θα βρίσκεται ψηλά πράγμα που θα σας βοηθήσει να βάλετε μια καλή τάξη σε πράγματα και υποθέσεις που εκκρεμούσαν για αρκετό χρονικό διάστημα.

Δίδυμοι
Απρόσμενες διασκεδάσεις, καινούργιοι φίλοι ή μια περιπετειώδη διάθεση για καινούργιες σχέσεις θα κάνουν αυτήν την ημέρα πολύ ενδιαφέρουσα για σας. Θέλετε ή επιθυμείτε ένα διάλειμμα από την συνηθισμένη και καθημερινή ρουτίνα και επειδή έχετε μια τάση να πειραματίζεστε σήμερα θα επιχειρήσετε μια ανανεωτική αλλαγή. Ακόμα ένας καινούργιος δεσμός ή αναζωογόνηση του παρόντος είναι πολύ πιθανά.

Καρκίνος
Μια αίσθηση ότι πολλά πράγματα στην ζωή σας τραβάνε λάθος κατεύθυνση ή νιώθετε έντονη την ανικανότητά σας για να μπορέσετε να βάλετε τις υποθέσεις σας να δουλέψουν με τον τρόπο που εσείς θέλετε. Επιπρόσθετα κάποια μορφή επιθετικότητας ή δυσαρέσκειας από μέρους σας μπλοκάρει περισσότερο τα πράγματα και τις καταστάσεις.

Λέων
Οι ανταγωνιστικές, επιθετικές και σεξουαλικές ορμές σας διεγείρονται ενώ η ψυχραιμία δεν είναι χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας. Δεν φαίνεται να είστε υπομονετικοί, ιδιαίτερα με τα μέλη της οικογενείας σας. Αποφύγετε τις γρήγορες αντιδράσεις όταν βλέπετε ότι οι άλλοι δεν είναι με το μέρος σας ή ότι δεν μπορούν να καταλάβουν σε βάθος το πρόβλημά σας.

Παρθένος
Αναζητάτε συναισθηματικά βάθη π.χ. ένα κομμάτι μουσικής που θα σας συγκινήσει, μια από καρδιάς σχέση με ένα φίλο ή αγαπημένο πρόσωπο ή μια συναισθηματική υποστήριξη από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν καθημερινά. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι πιο έντονος και θα επηρεάζει με τον τρόπο του την λογική ή τις αποφάσεις σας. Ισως μια καλή ημέρα για να ξεκαθαρίσετε το τι θέλετε πραγματικά από το τι είναι σωστό να γίνει. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για σχέση, ενασχόληση ή τακτική με τους άλλους.

Ζυγός
Μια ημέρα που πολύ πιθανόν να χρειαστεί να θυσιάσετε πάρα πολλά πράγματα από την ζωή σας ώστε να μπορέσετε να φέρετε κάποια ισορροπία στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε. Από την άλλη πλευρά, αυτήν την ημέρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσετε σε κάποιο ανώτερο επίπεδο ολοκλήρωσης και αυτοκαθορισμού της προσωπικότητάς σας. Επίσης, αν δεν προσέξετε σήμερα και αναλώνετε όλη την ζωτικότητά σας στα προβλήματα που υπάρχουν, θα αναπτύξετε επικίνδυνα την ένταση και το στρες σε βαθμό που θα επηρεάζεται ανεπανόρθωτα η υγεία σας ή θα γίνετε πιο ευάλωτοι στις ασθένειες.

Σκορπιός
Εκφράζεστε πολύ καλά αυτές τις ημέρες. Είστε πρόθυμοι να δώσετε ένα χέρι βοήθειας και είστε πολύ γενναιόδωροι. Πολύ πιθανόν να κάνετε δωρεές και να καταναλώσετε χρόνο βοηθώντας κάποιον που σας χρειάζεται. Το βρίσκετε πολύ εύκολο να παραβλέψετε μικροπράγματα στους άλλους που σας ερέθιζαν άλλες φορές. Η αλτρουιστική και χαρωπή διάθεση σας βρίσκεται σε αρμονία με τους άλλους και ανακαλύπτετε ότι οι φίλοι και οι γνωστοί δείχνουν αμοιβαία βοήθεια. Αυτή είναι η ημέρα που είστε ικανοί να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά γιατί είστε ικανοί να εκφράσετε θετικά αισθήματα και να μπείτε στο πνεύμα των άλλων.

Τοξότης
Βέβαια πρέπει να προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε και τις υπευθυνότητές σας και τις βλέψεις σας. Εάν σφάλετε στο ένα άκρο ή στο άλλο είναι πιθανόν να κάνετε το λάθος να περιορίσετε και να συγκρατήσετε άσκοπα τον εαυτό σας. Εάν είστε πρόθυμοι να είστε ολοκληρωτικά ανοιχτοί και τίμιοι σχετικά με την φύση των υποχρεώσεών σας, μπορείτε να βρείτε έναν παραγωγικό τρόπο που θα συναντά αυτές τις ευθύνες ενώ δεν θα περιορίζετε αυστηρά τις ευκαιρίες σας για ανάπτυξη και προώθηση.

Αιγόκερως
Ικανοποίηση, αισθηματική ευημερία και αρμονία επικρατούν στις προσωπικές σας σχέσεις. Αυτή τη στιγμή ηρεμείτε και παραδίνεστε στην ευχάριστη και αγαπητή πλευρά του εαυτού σας. Εκτός αν άλλες αστρολογικές ενδείξεις υπερισχύουν σ’ αυτήν την επιρροή, δε θα είστε ισχυροί και θα προσπαθήσετε να κάνετε πράγματα από καθαρή αδυναμία και θα έχετε μια τάση να αφήνετε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους να σας παρασύρουν.

Υδροχόος
Η ανάγκη σας για αναγνώριση και επιτυχία φαίνεται πως βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο να εκπληρωθεί. Αισθάνεστε μια εσωτερική ανάγκη και ισχυρή επιθυμία να αλλάξετε ριζικά ορισμένα πράγματα στη ζωή σας να απελευθερωθείτε από το παρελθόν και να κινηθείτε μέσα σε χώρους οι οποίοι εξασφαλίζουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας των σχεδίων σας στο άμεσο μέλλον.

Ιχθείς
Η φυσική σας πορεία και ενέργεια είναι καλές σήμερα και μπορείτε να επιτύχετε μια σπουδαία συμφωνία αρκετά εύκολα. Έχετε την τάση να παίρνετε πρωτοβουλίες ή να ενεργείτε από μόνοι σας με αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα να πετύχετε τους στόχους σας σε ότι επιχειρήσετε σήμερα. Επειδή επιβεβαιώνετε τον εαυτό σας με θετικό τρόπο κάποιος αρχηγικός ρόλος ή μια ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε κάτι που θέλατε πάρα πολύ σήμερα, πολύ πιθανό να επιτευχθεί.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.