Article of the day: Η Δήμητρα Παπακωνσταντίνου μοιράζεται μαζί μας πού πρέπει να φάμε, σε μια επίσκεψη στην Ιταλία. Δες εδώ!

polinaki211

Μέσα Μαρτίου και η Σελήνη από το Ζυγό μας θυμίζει ότι η Άνοιξη είναι εδώ, παρά τα «νερά» που μας κάνει ο καιρός κατά καιρούς! Εμείς απολαμβάνουμε την συντροφικότητα και τον συναισθηματισμό, που μας προσφέρει η Σελήνη από αυτή τη θέση!

 

Κριός

Εκεί όμως που θα περιμένεις με λαχτάρα να τελειώσουν όλα, μία ξαφνική παρέμβαση θα απειλήσει να σε φέρει πίσω στην αρχική κατάσταση. Ευτυχώς τα πράγματα δεν θα είναι όπως φαίνονται και όλα θα τακτοποιηθούν. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά και ήρεμα.

 

Ταύρος

Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, η επικοινωνία του ζωδίου σου σε κοινωνικό επίπεδο θα βελτιωθεί πολύ. Αισθηματικά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που μπορεί να έχεις και σε κάνουν να κρατάς αρνητική στάση απέναντι σε ό,τι λέει το ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Τίποτα δεν θα ξαναγίνει όπως πριν – χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κινήσου με τον δικό σου τρόπο και να είσαι βέβαιος ότι θα κάνεις πολλές καρδιές να ραγίσουν.

 

Καρκίνος

Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να προχωρήσει, τώρα που οι πλανήτες ενισχύουν θετικά τις υποθέσεις του ζωδίου σου. Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις και δεν έχεις τόσο απόλυτες απόψεις.

 

Λέων

Ο χρόνος που θα έχεις στη διάθεσή σου για να εναρμονιστείς με τις νέες καταστάσεις θα είναι ελάχιστος και το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την προσαρμοστικότητά σου. Με τις θετικές επιρροές του Άρη από τον Ταύρο, οι καταστάσεις στα αισθηματικά σου θα είναι πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου για να μπορέσει να εκφράσει τα αισθήματά του.

Παρθένος

Η άφιξη ενός σημαντικού ατόμου από μακριά θα φέρει αλλαγές, αγαπητέ Παρθένε, που δεν περιμένεις. Τώρα είναι η στιγμή που μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν στον αισθηματικό τομέα.

 

Ζυγός

Θα πάρεις όσα σου αξίζουν και όλοι θα μπουν στη θέση που έχουν φτιάξει για τον εαυτό τους, χωρίς ακόμα να το γνωρίζουν. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου θα σε βάλει σε έντονες συζητήσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια νέα σχέση με πολύ καλές προοπτικές.

 

Σκορπιός

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήνεις την κακία κάποιων να σε στενοχωρεί. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη ζωή του. Απόφυγε να τραβάς πολύ το σχοινί στα αισθηματικά σου, γιατί κάποια στιγμή οι καταστάσεις θα φτάσουν στα άκρα και δεν θα σου αρέσει.

 

Τοξότης

Από σήμερα ο Ερμής μπαίνει στον Κριό και σηματοδοτεί καθοριστικές αλλαγές για το ζώδιό σου, μετά από μία ξαφνική πρόταση που θα δεχτείς. Μην φοβηθείς να την επεξεργαστείς και μην βιαστείς να την ανακοινώσεις σε κανέναν. Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα θέματα που σε προβληματίζουν.

 

Αιγόκερως

Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Κριό, η δικαίωση έρχεται για το ζώδιό σου και θα είναι καθοριστικής σημασίας. Προχώρα μπροστά και άσε πίσω σου όσα πέρασες. Τα αισθηματικά σου μπορούν να βελτιωθούν, αλλά για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει κι εσύ να καταβάλεις αρκετές προσπάθειες.

 

Υδροχόος

Μην ασχολείσαι με όσους θέλουν τα πάντα δικά τους και το έχουν αποδείξει στο παρελθόν. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, η επικοινωνία του ζωδίου σου βελτιώνεται και όλα θα αποκατασταθούν πλήρως. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μην διστάσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στη σχέση σου, προκειμένου να διορθωθούν μερικά πράγματα.

 

Ιχθύς

Οι καταστάσεις θα βελτιωθούν και θα μπορέσεις να κινηθείς πιο εύκολα προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Άσε τον εαυτό σου να ακολουθήσει το ένστικτό του. Στα αισθηματικά σου, θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου και θα θέλεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας.

Πηγή