Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Ρισκάρετε κι εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στα άτομα που θέλετε να έχετε στη ζωή σας. Προσπαθήστε για τις σχέσεις που έχετε ή που θέλετε να έχετε και μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε.

 

Κριός
Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας, θα δείτε πως μπορείτε πιο εύκολα να αποκαλύψετε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα, να διώξετε τα αρνητικά και να αγκαλιάσετε τα καλά. Αυτή η διαδικασία κάνει την ερωτική σας σχέση δυνατότερη και στενότερη. Αν έχετε κάποιο άγχος και φοβίες, τότε αυτά τα αισθηματικά προβλήματα θα λυθούν σήμερα.

 

Ταύρος
Θέλετε στενή επαφή, αλλά δε θέλετε να καταπιεστείτε από τους άλλους. Θέλετε δικαιοσύνη σε μια σχέση, αλλά πολλές φορές εσείς οι ίδιοι είστε άδικοι, εκμεταλλεύεστε και προσπαθείτε να επιβληθείτε στους άλλους. Προσπαθήστε να είστε τίμιοι με τον εαυτό σας. Mη ζητάτε όσα δεν μπορείτε να δώσετε και μην κάνετε στους άλλους όσα δε θέλετε να σας κάνουν.

Δίδυμοι
Υπάρχει μια σημαντική πιθανότητα να νιώσετε μεγάλες απογοητεύσεις από πρόσωπα του οικογενειακού και φιλικού σας περιβάλλοντος. Συνεχίστε να είστε τίμιοι, με κατανόηση και να συμπαραστέκεστε στους άλλους, αλλά προσέξτε την πιθανότητα να παγιδευτείτε σε μια κατάσταση, όπου θα προσπαθείτε να βοηθήσετε κάποιον, ο οποίος ούτε ενδιαφέρεται, ούτε είναι πρόθυμος να δεχτεί τη βοήθειά σας.

Καρκίνος
Τείνετε να παθιάζεστε με μια ιδέα και να την ακολουθείτε μέχρι το τέλος. Συναρπάζεστε με το ν’ανακαλύπτετε τα πραγματικά κίνητρα και τις κρυμμένες αιτίες πίσω από τα εξωτερικά γεγονότα. Ξεσκεπάζετε πολλά μυστικά. Προσέξτε μόνο, μήπως η ιδέα που σας συναρπάζει βρίσκεται μόνο στο κεφάλι σας. Έχετε την τάση να ονειροπολείτε και να μη βλέπετε τα πράγματα ρεαλιστικά.

Λέων
Νιώθετε πιεσμένοι σήμερα. Η κατάστασή σας φαίνεται περιορισμένη και θέλετε να απαλλαχθείτε απ’ τα εμπόδια και τις ευθύνες που σας κρατούν δέσμιους στον τρέχοντα τρόπο ζωής σας. Οπωσδήποτε χρειάζεται να ανοίξετε τα φτερά σας σήμερα, αλλά να προσέχετε να μην παίρνετε μεγάλα ρίσκα όταν πρόκειται για υποθέσεις που σας υπόσχονται ευημερία, ελευθερία και περιπέτεια.

Παρθένος
Ένας καλός τρόπος να προετοιμαστείτε αυτήν την ημέρα, είναι να κάνετε την ζωή σας όσο πιο σταθερή και σίγουρη γίνεται. Στηριχθείτε σε άτομα που έχουν αποδείξει ότι θα είναι εκεί για εσάς, στην οικογένειά σας, σε φίλους που δεν έλειψαν ποτέ στα δύσκολα. Μείνετε με τους ανθρώπους που σας παρέχουν ασφάλεια και δε θα χάσετε.

Ζυγός
Η διεύρυνση των κοινωνικών σας σχέσεων τονίζεται αυτόν τον καιρό και είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε καινούριους φίλους και ευεργέτες με την συμμετοχή σας σε ομάδες και κοινωνικές δραστηριότητες. Η αίσθηση της συντροφικότητας και του να ανήκετε σε μια ομάδα ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα είναι σημαντική για σας. Σας δίνει ώθηση να προσπαθήσετε περισσότερο και σας ανεβάζει ψυχολογικά.

Σκορπιός
Η φαντασία σας ερεθίζεται από ένα εξωτικό, ασυνήθιστο, φανταστικό όραμα που σας συνεπαίρνει. Η ακριβής φύση αυτής της έμπνευσης είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθεί και μπορεί να είναι οτιδήποτε. Ενθουσιάζεστε με προοπτικές και άτομα και αυτός ο ενθουσιασμός αποτελεί κίνητρο και σας αλλάζει την ψυχολογία, ωστόσο μην εναποθέτετε τόσο εύκολα τις ελπίδες σας στου ώμους τρίτων. Είτε είναι οράματα, είτε άνθρωποι.

Τοξότης
Αποφεύγετε την επίδειξη και την προσοχή. Αναζητάτε τη ζωή που έχει εσωτερικό νόημα και ομορφιά, ενώ η εξωτερική εμφάνιση δεν αποτελεί μείζον θέμα για σας. Φαίνεται πως αγαπάτε περισσότερο την απομόνωση ή μοναξιά με την καλή έννοια και τους ανθρώπους που υποστηρίζουν αυτόν τον τρόπο ζωής. Έχετε την ανάγκη να ηρεμήσετε και να μείνετε λίγο μόνοι.

Αιγόκερως
Τα προσωπικά σας αισθήματα, η συμπεριφορά και τα ιδανικά σας υφίστανται αλλαγές σήμερα. Αυτές οι αλλαγές θα είναι πολύ βαθιές και μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια εμπειρίες, που είχατε στην αρχή της ζωής σας και τις είχατε ξεχάσει από χρόνια. Είναι επίσης πιθανό να σας καταλάβουν περίεργα συναισθήματα και να μην έχετε ιδέα ή να μη γνωρίζετε τις βασικές αιτίες που δημιουργούνται.

Υδροχόος
Αυτήν την ημέρα σας διακρίνει μια διάθεση συνεργασίας και αποδοχής, που προωθεί τις αρμονικές σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Ίσως γίνετε ο μεσολαβητής ή ο διαιτητής για την επίλυση κάποιων διαφορών μεταξύ άλλων στην οικογένεια ή στο φιλικό σας περιβάλλον. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, ρισκάρετε και κυνηγάτε αυτό που εδώ και καιρό σας ενδιαφέρει.

Ιχθείς
Ευτυχώς, μπορείτε να πετύχετε τις ποθητές αλλαγές πολύ ευκολότερα σήμερα απ’ όσο συνήθως μπορείτε. Μπορείτε σήμερα να κάνετε φοβερά άλματα στο να καταφέρετε να βάλετε τη ζωή σας στο δρόμο που θέλετε να είναι. Επίσης, επειδή οδηγείστε περισσότερο από τα ένστικτα παρά από τη λογική, μπορεί να μην μπορέσετε να καταλάβετε γιατί θέλετε τόσο πολύ να επιδιώξετε κάποια ενδιαφέροντα με τόσο πάθος.

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.