Όλα αλλάζουν κι όσοι τολμήσουν, θα είναι οι νικητές! Εξάγωνο Άρη-Ουρανού σήμερα και διεκδικούμε ανανέωση, βελτίωση και θετική αλλαγή με επιτυχία! Είμαστε εύστροφοι, έχουμε ιδέες κι είμαστε ατρόμητοι! Οι πιο τυχεροί είναι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι των τελευταίων ημερών!

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, η διάθεσή σου θα έχει σκαμπανεβάσματα. Θα θέλεις ν’ ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα, αλλά θα σε βρίσκουν και στιγμές αδράνειας. Στη διάρκεια της ημέρας θα καταλάβεις, ότι αυτό δε θα σε οδηγήσει κάπου και θα προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς το υπόλοιπό της, προχωρώντας σε πολλές δραστηριότητες. Μπορείς ν’ ασχοληθείς με δικά σου άτομα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και ν’ αποκτήσεις δυνάμεις για αργότερα. Βάλε σήμερα καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν δεν έχεις ταίρι, απρόοπτα γεγονότα θα σε ξαφνιάσουν και θα φέρουν στο δρόμο σου ένα νέο έρωτα.

Ταύρος
Αυτή τη μέρα, Ταύρε μου, θα δεις να μην προχωρούν κάποια σχέδιά σου. Μην απογοητεύεσαι και μην ξεσπάς τον εκνευρισμό σου σε άτομα που δεν πρέπει. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, αφού αυτές οι καθυστερήσεις είναι πολύ προσωρινές. Οι κινήσεις που έχεις κάνει, είναι θετικές και σε βεβαιώνω ότι στο μέλλον τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Η σχέση σου είναι σε σωστό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

Δίδυμος
Σήμερα, Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό σ’ ευνοεί και ξεπερνάς με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία κάποια εμπόδια που παρουσιάζονται. Η θετική σου σκέψη σε βοηθά κι αισθάνεσαι μεγάλη σιγουριά για τις κινήσεις σου. Σε καινούργια μονοπάτια σε βάζει ένα φιλικό σου πρόσωπο κι αυτό οφείλεται στην αναγνώριση των ικανοτήτων σου, αφού είσαι άτομο που επικοινωνεί εύκολα με τον περίγυρό του και τακτοποιεί δύσκολες καταστάσεις με πολύ απλό τρόπο. Φρόντισε σήμερα να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Το έχει ανάγκη και το ταίρι σου.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, το άγχος σου θα είναι πάρα πολύ μεγάλο για να προλάβεις αμέτρητες υποθέσεις. Επιπλέον, ο προσωπικός σου χώρος χρειάζεται φροντίδα, ενώ και τα φιλικά σου πρόσωπα αναζητούν τη συμβουλή σου. Φρόντισε να μη σε πιάσει πανικός, αφού είσαι ικανότατο άτομο. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, είναι να διαχειριστείς σωστά το χρόνο σου, για να τα βάλεις όλα σε μία σειρά. Μπορεί το τέλος της ημέρας να σε βρει με αρκετή κούραση, αλλά εσύ θα έχεις την ψυχική ικανοποίηση ότι τα έκανες όλα όπως έπρεπε. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου και η πορεία της θα γίνει ευκολότερη.

Λέων
Σήμερα, Λέων, θα συζητήσεις με κάποια συγκεκριμένα άτομα για υλικά θέματα, τα οποία σε αφορούν. Θέλεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που φέρνουν δυσκολία στην καθημερινότητά σου. Φρόντισε με πάρα πολύ μεγάλο προγραμματισμό, οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Μπορείς να κάνεις την έρευνά σου για όλα αυτά που σε αφορούν και να κάνεις την επιλογή σου λίγο αργότερα. Μην έχεις άγχος πέρνα τη μέρα χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις ερωτισμό κι ευτυχία στη σχέση σου.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, θα προσπαθήσεις να βρεις την ιδανικότερη λύση, για να βοηθήσεις ένα οικογενειακό σου άτομο. Διερεύνησε όλα τα δεδομένα και προσπάθησε να κρατήσεις για το πρόσωπο αυτό σ’ ένα ήρεμο περιβάλλον. Το συναισθηματικό σου κομμάτι δε σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα όλες τις παραμέτρους, αλλά με τη λογική που έχεις, θα βρεις την σωστότερη λύση για το θέμα που σε απασχολεί. Η σχέση σου είναι σε καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα έρθεις σήμερα πιο κοντά στο ταίρι σου και θα ζήσεις την πραγματική ευτυχία.

Ζυγός
Κάποιες ρωγμές, Ζυγέ, που το τελευταίο διάστημα είχαν σχηματιστεί στη σχέση σου με άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος, φαίνονται σήμερα να διορθώνονται με τον καλύτερο τρόπο. Η συζήτηση που θα κάνεις μαζί τους, θα τους βάλει σε σκέψεις και θα αναλογιστούν κάποια λάθη τους. Έτσι, θα φύγει από πάνω σου ένα βάρος που σε κρατούσε δέσμιο ψυχικά. Μπορείς μετά να συνεχίσεις τη μέρα σου με τις υπόλοιπες δραστηριότητές σου, που θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα. Οι καθημερινές ευθύνες κι υποχρεώσεις σου στερούν πολύ χρόνο σου από το ταίρι σου. Άλλαξε λίγο το πρόγραμμά σου, ειδικά αφού κι εσύ χρειάζεσαι να χαλαρώσεις.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, θα παρακολουθείς τα τεκταινόμενα και θα σε ενοχλήσει έντονα μία αδικία που θα πραγματοποιήσει κάποιο πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Θα μιλήσεις μαζί του και θα του εξηγήσεις πως αυτό που κάνει, δεν είναι δίκαιο, βοηθώντας τελικά ν’ αποκατασταθούν οι σχέσεις του με τρίτους. Επιπλέον, κάποια δικά σου θέματα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που θα σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, τα συναισθήματά σου θα είναι λίγο ανάμικτα. Από τη μία θα θέλεις να κάνεις πάρα πολύ δραστηριότητες, ενώ από την άλλη θα δείχνεις μία μικρή αναβλητικότητα. Θα μιλήσεις με κάποιο δικό σου άτομο, το οποίο θα σου δώσει ψυχική δύναμη για ν’ αντεπεξέλθεις στα ζητήματα, τα οποία σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Μία βραδινή έξοδος θα σου έκανε αρκετά καλό ψυχικά. Θα δώσεις σήμερα περισσότερη σημασία στη σχέση σου θέλοντας να λύσεις προβλήματα που ενδεχομένως έχει το ταίρι σου.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θ’ αναπολείς καταστάσεις του παρελθόντος και, κάνοντας την αυτοκριτική σου, θα χαλάσει λίγο η διάθεσή σου. Όλα αυτά θα τα μοιραστείς με άτομο της εμπιστοσύνης σου, το οποίο με τη σειρά του θα προσπαθήσει να σου δώσει άλλες διεξόδους. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι θα το πετύχει. Όλη αυτή η αναδρομή τελικά θα σου κάνει καλό ψυχικά, αφού θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από κεντρικά λάθη του παρελθόντος. Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και δεν απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε προβληματίσουν.

Υδροχόος
Η χαρισματική σου προσωπικότητα, Υδροχόε, σήμερα θα σε βγάλει από μία αρκετά δύσκολη κατάσταση. Φρόντισε ν’ ακούσεις τις συμβουλές του στενού συγγενούς σου, που θα σε βοηθήσει. Τον υπόλοιπο χρόνο σου, δείχνεις να περνάς κάνοντας ανασκόπηση των γεγονότων, ώστε στο μέλλον να μην επαναλάβεις λάθη, που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση Βάλε καλύτερο πρόγραμμα στις κινήσεις σου αφού οι πολλές υποχρεώσεις σου σε άλλους τομείς δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αυτή η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Ιχθύς
Η διαίσθησή σου, Ιχθύ, σήμερα να είναι σε μεγάλη εγρήγορση, εξαιτίας της παρουσίας ενός ατόμου, που θα προσπαθήσει με διάφορους τρόπους να σε πείσει για κάποιο θέμα, το οποίο θα σε βγάλει εκτός προγραμματισμού. Φρόντισε να προσέχεις αυτό το πρόσωπο, ιδιαίτερα στο μέλλον. Ασχολήσου με ανθρώπους που έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι δίπλα σου, θέλουν την επιτυχία σου και χαίρονται γι’ αυτήν. Στη σχέση σου σήμερα θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, απλά φρόντισε να μιλήσεις με απόλυτη ευθύτητα κι ειλικρίνεια.

Πηγή