Ημέρα γιορτής κι αγάπης και το πλανητικό σκηνικό δεν μπορεί να μη συμφωνεί. Ηρεμία, συντροφικότητα, οικογενειακή θαλπωρή και ρομαντική διάθεση συντελούν ένα όμορφο ξεκίνημα εβδομάδας.

 

Κριός

Κριέ μου, αφήνεις πίσω συμβιβασμούς και μέτρια επίπεδα ικανοποίησης που είχες αποδεχτεί στη ζωή σου. Νιώθεις πιο ζωντανός, δραστήριος κι αποφασισμένος για πραγματική πρόοδο κι εξέλιξη. Δεν παραβλέπεις πια πράγματα που μέχρι σήμερα θα έβαζες κάτω απ’ το χαλί.

Λέξη κλειδί της μέρας: Απαιτήσεις.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, είσαι πιο κοντά στην ευτυχία από ποτέ. Με λίγη αφοσίωση κι αγάπη, οι σχέσεις σου θα αποκτήσουν περισσότερο δέσιμο κι εσύ θα έχεις πια κάποιες σταθερές στη ζωή σου, που σου έλειπαν εδώ και καιρό. Ξεπερνάς κακές συνήθειες κι αφήνεις τα άσχημα πίσω.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αναθεώρηση.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, η εσωτερική διεργασία της τελευταία περιόδου, σε ωφελεί πια. Νιώθεις πιο ολοκληρωμένος κι είσαι πλέον πιο ευαίσθητος. Περνάς μια καλή φάση που τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, ξέρεις τι θες και πώς να το αποκτήσεις. Όλα καλά σου πάνε, χαμογέλα!

Λέξη κλειδί της μέρας: Πληρότητα.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, βιάζεσαι να κρίνεις τους ανθρώπους κι αυτό προκαλεί εκνευρισμό στα άτομα του στενού φιλικού και συγγενικού σου περιβάλλοντος. Μπορεί για σένα να είναι τρόπος άμυνας, οι άλλοι όμως βρίσκονται μονίμως υπό πίεση. Χαλάρωσε λίγο τις άμυνές σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Κατανόηση.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, σήμερα έχεις την ανάγκη να εκφραστείς, να δείξεις όσα νιώθεις και να πάψεις να καταπιέζεσαι. Απευθύνεσαι επιτέλους σε όσους σου δημιουργούν προβλήματα και τους δίνεις να καταλάβουν πώς αισθάνεσαι. Κατάλληλη μέρα για να δείξεις ενθουσιασμό και να κάνεις το πρώτο βήμα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Προσπάθεια.

 

Παρθένος

Παρθενάκι, με ερωτηματικά κι αμφιβολίες ξεκινάει η σημερινή μέρα. Ζητάς την προσοχή κι ενοχλείσαι όταν δε στη δίνουν. Σκέφτεσαι ξανά την πορεία της ζωής σου κι αμφιβάλλεις για το αν τα έχεις καταφέρει κι αν έχεις φτάσει εκεί που επιθυμείς. Μην αγχώνεσαι τόσο, όλα καλά θα πάνε.

Λέξη κλειδί της μέρας: Απογοήτευση.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, τα εξωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις δε θα εξαφανιστούν έτσι μαγικά, χρειάζεσαι ένα πλάνο και δουλειά για να καταφέρεις να βρεις λύσεις. Μην τα αφήνεις όλα στην τύχη. Φυσικά κι έχεις δικαίωμα στα λάθη, όπως επίσης και στο μετανιώνεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Άγχος.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, είσαι λιγότερο προσεκτικός, ζητάς το ρίσκο και τον κίνδυνο. Με τέτοια αυτοπεποίθηση δε σε φοβάμαι. Γενικότερα πραγματοποιείται μια εσωτερική αλλαγή που σε θέλει πιο φιλελεύθερο. Καλά όλα αυτά, αλλά σκέψου και το ενδεχόμενο να μην έρθουν όλα όπως τα θες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ρίσκο.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, σήμερα έχεις την τάση να γίνεις πιεστικός, μην προσπαθήσεις να επηρεάσεις τους άλλους, ειδικά όσους δεν ενδιαφέρονται γι’ αυτά που έχεις να πεις. Απέφυγε να είσαι απόλυτος κι άκαμπτος. Γίνε περισσότερο διαλλακτικός και δώσε την ευκαιρία στους άλλους να εκφραστούν.

Λέξη κλειδί της μέρας: Διάλογος.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι, η αυξημένη διαίσθησή σου κι η συναισθηματική σου ευαισθησία είναι πιο έντονα σήμερα. Η περισυλλογή θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με τις εσωτερικές σου ανάγκες. Αναλογίζεσαι τα λάθη στις συμπεριφορές σου και ψάχνεις τρόπους να τα διορθώσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ανασκόπηση.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, όλες σου οι σχέσεις, υφίστανται αλλαγές αυτό τον καιρό. Γίνεσαι λιγότερο ικανοποιημένος με οποιαδήποτε σχέση παραμένει ψεύτικη ή συνηθισμένη και δε συμβιβάζεσαι. Αναζητάς στενή επαφή σ’ οποιαδήποτε σχέση, είτε αυτή είναι φιλία, έρωτας, οικογένεια.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ειλικρίνεια.

 

Ιχθύς

Ψάρι μου, ημέρα  αυξημένης συναισθηματικής έντασης και δεσίματος. Είναι πιθανόν να θέσεις τις βάσεις για μια βαθιά ερωτική σχέση σήμερα. Ο καλύτερος τρόπος είναι απλώς να είσαι ο εαυτός σου και να μη φοβάσαι να εκφράσεις τα αισθήματά σου στους άλλους.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επικοινωνία.