Ώρα να βάλουμε βάσεις στα κεκτημένα μας αλλά και στην διεκδίκηση των επιθυμιών μας, με όπλο την γοητευτική και σοβαρή προσωπικότητα μας! Ο Ήλιος σχηματίζει ένα ωφέλιμο και ιδιαίτερα θετικό Εξάγωνο με τον Κρόνο και φέρνει τα επιθυμητά αλλά και μόνιμα αποτελέσματα στα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την συμπεριφορά την δική σου. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.

 

Ταύρος

Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον, σε συνεργάτες σου. Απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.

 

Δίδυμος

Σήμερα θα μπορέσεις να διατηρήσεις τον εαυτό σου σε υψηλότερο επίπεδο, και έτσι δεν θα μπορούν να σε επηρεάσουν κάποιες αρνητικές καταστάσεις που μπορεί να γίνουν γύρω σου.  Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.

 

Καρκίνος

Σήμερα, επέτρεψε στο ένστικτό σου να σε καθοδηγήσει για να ρυθμίσεις τα θέματα που σε προβληματίζουν, ώστε να δώσεις τις λύσεις που θέλεις. Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις ένα τόνο καλύτερο στην σχέση σου προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.

 

Λέων

Κοντά στα δικά σου άτομα, μπορείς να χαλαρώσεις και να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό. Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη.

 

Παρθένος

Όποια κι αν είναι τα κίνητρά σου, κράτησε αυτά που θέλεις και σε φτιάχνουν ψυχολογικά και άφησε πίσω σου καταστάσεις που μπορεί να σε κάνουν να αισθανθείς άσχημα. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου.

 

Ζυγός

Δεν έχεις να χάσεις κάτι, μπορείς να πεις την άποψη σου και σε βεβαιώνω ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση από τον σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ότι αφορά την σχέση σας στο μέλλον.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα νιώσεις όμορφα με φιλικά σου πρόσωπα και θα δημιουργήσεις στενότερους δεσμούς.  Φρόντισε ότι έχεις να πεις να είσαι ήρεμος και προπάντων μην απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα έξω από τα δόντια για να νιώσεις καλύτερα και εσύ.

 

Τοξότης

Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

 

Αιγόκερως

Οι υποψίες σου μπορεί να είναι η δική σου ανασφάλεια που σε κάνει να έχεις επιφυλάξεις. Όταν είσαι αναστατωμένος, δε σκέφτεσαι με σύνεση και αποσυντονίζεσαι.  Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες.

 

Υδροχόος

Σήμερα δεν θα σε πιάσει το πείσμα σου και θα βλέπεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Έτσι θα μπορέσεις να δεις τις καταστάσεις πιο αντικειμενικά και να δεις πιο ξεκάθαρα την αλήθεια του τι συμβαίνει.  Έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Καλό θα είναι να μην έχεις κάποιο ύφος που υποδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει σοβαρό.

 

Ιχθύς

Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν την σχέση σου, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.

 

Πηγή