Σήμερα ζητάτε απεγνωσμένα μια αλλαγή. Αλλάξτε ό,τι σας ενοχλεί και θεωρείτε ότι δε σας ταιριάζει, αλλά σκεφτείτε το καλά γιατί οι επιπόλαιες επιλογές δε βοήθησαν ποτέ κανέναν.

 

Κριός
Οι καθημερινές υποθέσεις, ανησυχίες και οι υποχρεώσεις αρχίζουν να σας κουράζουν σήμερα και επιθυμείτε την οριστική απαλλαγή σας από αυτές. Έστω και αν δεν έχετε συνειδητοποιήσει την ανάγκη για ορισμένες αλλαγές κατά την διάρκεια αυτής τις ημέρας θα βρείτε τον εαυτό σας να εκφράζει ανοικτά την δυσαρέσκειά του για οποιαδήποτε μορφή περιορισμού. 

Ταύρος
Αυτή είναι και καλή ημέρα, για να διαβάσετε και να έχετε εσωτερικές αναζητήσεις. Σε σχέση πάντα με τις συνθήκες που ζείτε, σήμερα εξετάζετε την εκδοχή να αποκτήσετε περισσότερη ελευθερία σε θέματα σχέσεων με τους άλλους ή επαγγελματικών στόχων και προσανατολισμού. Ακόμα πολύ καλή ημέρα, για διακοπές ή για ένα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα.

Δίδυμοι
Οι ευκαιρίες μετά από μια σύντομη ημέρα δυσκολιών θα σας δώσουν την ευκαιρία να επανορθώσετε ορισμένες απώλειες σε σχέση με τη δουλειά σας. Τα προσωπικά και επαγγελματικά ενδιαφέροντά σας σήμερα φαίνονται πιο σταθερά και η πιθανότητα κάποιας καινούργιας και αποδοτικής συνεργασίας είναι μεγάλη.

Καρκίνος
Αλλαγές σήμερα, ανεξάρτητα αν πρόκειται για αλλαγή δουλειάς, κατοικίας ή ακόμα και σχέσης. Κάποια επιθυμία σας για να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν ορισμένες αντιθέσεις με το άμεσο περιβάλλον σας. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να ξέρετε ότι η επαναστατικότητά σας θα βλάψει άμεσα εσάς σήμερα, αλλά στο μέλλον θα αποβεί μια πολύ έξυπνη κίνηση από μέρους σας.

Λέων
Θέλετε να δραπετεύσετε από τις πρακτικές και καθημερινές υποχρεώσεις. Τα πράγματα και οι καταστάσεις όπως εξελίσσονται γύρω σας δε σας εμπνέουν πια ή σας προκαλούν μια εσωτερική δυσαρέσκεια. Οδηγείστε απ’τις φαντασιώσεις σας περισσότερο απ’όσο συνειδητοποιείτε, και είστε επιρρεπείς στο να παίρνετε ξαφνικές, αυθόρμητες αποφάσεις για τις οποίες αργότερα μετανιώνετε γιατί δεν είναι ούτε πρακτικές, ούτε εφικτές.

Παρθένος
Ημέρα που μπορείτε να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, ανθρώπους και να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες. Επίσης επηρεάζονται οι σχέσεις σας με τους άλλους. Αν έχετε μια σχέση που καταπιέζεται ο ένας ή και οι δύο, τότε θα δείτε ότι μπορείτε ν’απελευθερωθείτε από τα εμπόδια και τις συνήθειες πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι συνήθως.

Ζυγός
Μπορεί ν’ αναπτύξετε ενδιαφέρον για ασυνήθιστες επιστήμες, όπως η αριθμολογία. Ο πολιτικός και κοινωνικός σας ιδεαλισμός είναι τόσο κινητικός και μπορεί να γίνετε πιο ενεργητικοί σε αλτρουϊστικές ή ιδεαλιστικές αναμορφώσεις. Μην υπερεκτιμήσετε την πρακτική αξία των νέων τρελών ιδεών σας. Έχετε την τάση να δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε την φαντασία απ’ την αλήθεια. Επίσης λόγω ενθουσιασμού τείνετε να βλέπετε τη ζωή με υπεραισιόδοξο τρόπο.

Σκορπιός
Πιθανές είναι οι απογοητεύσεις. Θα αποτρέψετε πολλά προβλήματα, με το να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί και αναλύοντας μεθοδολογικά όλα τα σημαντικά ζητήματα. Κάποια περιστασιακή φυγή απ’τη ρουτίνα θα είναι σήμερα ωφέλιμη για σας. Αυτή είναι μια καλή ημέρα για διακοπές, ασχολία με τη μουσική ή την τέχνη για να παρακολουθήσετε συγκεντρώσεις θρησκευτικές ή πνευματιστικές.

Τοξότης
Πιθανόν να περάσετε κάποιες ώρες στην παραλία ή στο βουνό ή σε κάποιο άλλο όμορφο και εμπνευσμένο περιβάλλον. Επίσης σήμερα ανακαλύπτετε νέα, όμορφη, δημιουργική τέχνη και μουσική. Η γκάμα των αισθητικών σας ενδιαφερόντων και εκτιμήσεων σήμερα, μπορεί να διευρυνθεί και να αναπτυχθεί κατά πολύ.

Αιγόκερως
Τα αισθήματά σας και οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάτε θα περάσουν μια ημέρα σοβαρής κρίσης. Ίσως να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για να καθίσετε και να κρίνετε το ποιος είχε δίκιο και ποιος όχι. Οι συζητήσεις με τέτοιο περιεχόμενο κάθε άλλο παρά καλά αποτελέσματα θα έχουν.

Υδροχόος
Ακραία ανησυχία και δυσφορία με τους περιορισμούς της τρέχουσας κατάστασής σας, σας σπρώχνουν να ρισκάρετε και να παίζετε στην τύχη, με τρόπους για ν’αλλάξει γρήγορα η ζωή σας. Υπάρχει μια δυνατή τάση να υπερβάλλετε και να προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους και να κερδίσετε την αναγνώριση που ζητάτε.

Ιχθείς
Είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάποιες αλλαγές στις συνήθειές σας μέσα από μια προσπάθεια να πείσετε τον εαυτό σας ότι μπορείτε να ξεκόψετε απ’ οτιδήποτε βλαβερό ή από μια επιθυμία να κάνετε τους άλλους να σας δουν εντελώς διαφορετικά. Οι εμπειρίες από το παρελθόν πιθανόν να γίνουν ο οδηγός σας για μια καλύτερη οργάνωση στη ζωή σας στο άμεσο μέλλον. Προσοχή στις σχέσεις σας με τους άλλους.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.