Τον γνώρισα στη Νέα Υόρκη. Εγώ 19, αυτός Βρετανός και 21. Λίγο η προφορά, λίγο το ότι δεν ήξερα κανέναν και ήταν από τα πρώτα άτομα που έκανα παρέα όταν μετακόμισα εδώ, ενώ δεν υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από μέρους μου καταλήξαμε να κάνουμε σεξ. Ξεκίνησε σιγά σιγά, λίγα φιλιά ενώ βλέπαμε ”φιλικά” πάντα ταινία, στη συνέχεια δεν περιμέναμε καν να περάσουν τα πρώτα 10 λεπτά της ταινίας. Στην αρχή περνούσαμε κάθε μέρα μαζί, μένουμε και στο ίδιο κτήριο, ίδια παρέα όλα καλά.

Γρήγορα όμως γνώρισε και άλλα άτομα, έκανε και άλλες παρέες όπως και γώ άλλωστε και σιγά σιγά σταμάτησε να μου ζητάει να βρεθούμε κάθε μέρα. Το κάνουμε μόνο παρασκευοσαββατοκύριακα όταν η συγκάτοικος μου λείπει. Αλλά τον τελευταίο καιρό φαίνεται λίγο απόμακρος. Δεν φαίνεται τόσο πρόθυμος στο να με προσελκύσει ή να κάνουμε κάτι. Τις περισσότερες φορές είναι μεθυσμένος ή μαστουρωμένος. Από την άλλη όταν έγινε ένα περιστατικό πριν καμιά βδομάδα φάνηκε σαν να ζηλεύει. Γενικότερα δεν μιλάει ποτέ για τον εαυτό του ή για το τι νιώθει. Καμιά φορά με κάνει να θέλω να του ρίξω καμιά σφαλιάρα και να απαιτήσω να δείξει επιτέλους ένα συναίσθημα.

Δεν ξέρω τι θέλει από μένα. Ούτε ‘γω ξέρω τί θέλω από αυτόν. Δεν θα ήμασταν οκέι σε μια σχέση από την άποψη ότι μετά από τόσο καιρό θα ήταν περίεργο και για μας και για τους ανθρώπους γύρω μας αλλά από την άλλη θέλω να θέλει μόνο εμένα και να μου το επιβεβαιώνει. Δεν ξέρω αν είναι μόνο ο εγωισμός μου που μιλάει έτσι ή κάτι άλλο. Και τώρα στην παρέα του υπάρχει μια Αμερικανίδα που τη θέλουν όλοι οι φίλοι του και μια φίλη μου μου έβαλε την υποψία ότι ίσως την θέλει και αυτός γιατί την αναφέρει συχνά. Είναι δυνατόν να πηδιέται μαζί μου ενώ θέλει άλλη? Θα μου πεις ναι, δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.

Ξέρω την απάντηση. Να του μιλήσω, να τον ρωτήσω τι θέλει κλπ κλπ. Αλλά δεν θέλω να είμαι η πρώτη που θα ανοίξει αυτή τη συζήτηση, θα φανώ απελπισμένη και δεν θέλω. Αλλά έχω και τόσα νεύρα μαζί του για περιστατικά και καταστάσεις που δεν θέλω να γράψω για να μην κουράσω. Και από την άλλη, τα Χριστούγεννα θα μετακομίσει Καναδά και μετά θα τον ξαναδώ στο Λονδίνο που θα γυρίσουμε και οι δύο από του χρόνου. Μάλιστα μιλούσαμε και για συγκατοίκηση και τέτοια (μαζί και με άλλα άτομα βέβαια) αλλά τώρα κάτι μου λέει ότι έχει αλλάξει γνώμη. Δεν ξέρω. Απλώς θέλω να κάνουμε μια συζήτηση και δεν ξέρω πως να ξεκινήσω για να μην φανώ τρελή.

Σημείωση–> Μια φορά που προσπάθησα καθόταν και περίμενε τι θα πω εγώ, δεν έλεγε τίποτα από μέρους του ενώ του έδωσα πάρα πολλές ευκαιρίες να εκφραστεί. Δεν του έκανα απευθείας ερωτήσεις σε στιλ «Σου αρέσω ή όχι?» αλλά κάθε άλλος φυσιολογικός άνθρωπος θα έλεγε κάτι. Πάντως μου έδωσε να καταλάβω 100% ότι θέλει να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι κάνουμε μέχρι να φύγει.

Ευχαριστώ, Anonymous

 

Λατρεμένη μου Anonymous, 

Δυο λόγια θα σου πω γιατί τα είπες όλα μοναχή σου.

Σεξάκι θέλει το Εγγλέζικο αγόρι. Θες να του το δώσεις; Καν’ το. Δε θέλεις; Θα περιμένω την επόμενη απορία σου που λογικά θα είναι καμιά χιλιάρα λέξεις που θα εξακολουθείς να μην έχεις ιδέα τι θέλεις, τι θέλει, πού πατάτε και πού βρίσκεστε.

Τα φιλιά μου,

Η έξαλλη Σουσού σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού