Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου κι σχέσεις σταθεροποιούνται, έχουν ήθος, αφοσίωση και σιγουριά και μας δίνουν ικανοποίηση ο έρωτας και το χρήμα! Οι πλέον ευνοημένοι είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!

 

Κριός
Πέρασες έντονη κούραση την προηγούμενη εβδομάδα, Κριέ, και σήμερα πρέπει να ηρεμήσεις λίγο και το μυαλό σου να σταματήσει να σκέφτεται υποθέσεις της καθημερινότητας. Μπορείς να χαρείς την ημέρα σου με φιλικά σου πρόσωπα ή με το οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς από τα προβλήματα που έχεις την τελευταία περίοδο. Στα αισθηματικά σας, Κριοί, μερικοί από εσάς θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα κι άλλοι να διακόψετε σχέσεις που σας κουράζουν και δε σας προσφέρουν κάτι. Πριν οποιαδήποτε κίνηση όμως, καλό είναι να έχει υπάρξει προσεκτική σκέψη.

 

Ταύρος
Από το πρωί σήμερα, Ταύρε, θ’ αποφασίσεις να εξαφανίσεις ό,τι μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση. Θ’ αντιστρέψεις τις συζητήσεις στα μονοπάτια που θέλεις εσύ και μάλιστα, θα το καταφέρνεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Θέλεις λίγο να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα, μακριά από την ταλαιπωρία της καθημερινότητας, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Απόφυγε σήμερα, Ταύρε μου, αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου και με χαμηλούς τόνους κι αντίθετα προσπάθησε μέσα από τη συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

 

Δίδυμος
Σήμερα, Δίδυμε, η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και το χιούμορ σου απεριόριστο. Θα κάνεις ιδιαίτερα χαρούμενα τα δικά σου άτομα και θα επιδιώξεις κάποια μικρή απόδραση, ώστε να ξεφύγεις από τις υποθέσεις που αφορούν την καθημερινότητα. Φιλικά σου πρόσωπα θα σε προτρέψουν να κάνεις πράγματα, τα οποία θα σου δώσουν ιδιαίτερη χαρά. Σήμερα, Δίδυμε, θα δώσεις και θα πάρεις μέσα στη σχέση σου. Προτίμησε ό,τι θέλεις να πεις στο σύντροφό σου, να ακουστεί σήμερα, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

 

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, θα κάνεις τον απολογισμό της εβδομάδας και θα δεις ότι τα κατάφερες μια χαρά. Άσε στην άκρη τις σκέψεις της καθημερινότητας και προπάντων μην πέφτεις ψυχικά. Φρόντισε να βγεις και να διασκεδάσεις με δικά σου άτομα, που θα σου δώσουν ιδιαίτερη χαρά και θα σε κάνουν να ξεχαστείς από θέματα που σε προβληματίζουν. Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις με το σύντροφό σου, Καρκίνε, που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δε θα βγάλεις άκρη. Μπορείτε να πάτε μαζί μια εκδρομή, κάτι που έχετε ανάγκη.

 

Λέων
Σήμερα, Λέων μου, θα ξυπνήσεις με λίγο εκνευρισμό για κάποιες καταστάσεις που υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες. Φρόντισε στην Κυριακή σου, να ξεχάσεις οτιδήποτε έχει γίνει στην καθημερινότητα και να περάσεις τη μέρα με δικά σου άτομα, ευχάριστα και κάνοντας συζητήσεις, οι οποίες θα σου φέρουν ευθυμία. Σήμερα, Λέων, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί.

 

Παρθένος
Οι σκέψεις σου για το μέλλον, Παρθένε, σήμερα που είναι η Κυριακή, προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Κάνεις σχέδια και τον προγραμματισμό για το πως θα κινηθείς με σταθερό τρόπο, ώστε να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Φρόντισε όμως και να ξεκουραστείς, για να έχεις αντοχές στην εβδομάδα που έρχεται. Τα αισθηματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα είναι αρκετά καλά. Πρέπει μόνο να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που έχεις για το σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.

 

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, θ’ αποφασίσεις μια απόδραση, για να ξεφύγεις από την ένταση και τα προβλήματα που περνάς στην καθημερινότητα. Πολύ καλά θα κάνεις, αφού το έχεις ψυχικά μεγάλη ανάγκη. Φρόντισε να είσαι με παρέα που θα σε βοηθήσει να νιώσεις όμορφα, ώστε η μέρα σου να κυλήσει ήρεμα και χαλαρά. Για ν’ αποφύγεις λογομαχίες με το σύντροφό σου, Ζυγέ μου, σήμερα βοήθησέ τον να καταλάβει μερικά πράγματα.

 

Σκορπιός
Έχεις διάθεση να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, Σκορπιέ, και η δυναμικότητα σου δε σταματά. Σήμερα, φρόντισε να ασχοληθείς με όσα πραγματικά σε ευχαριστούν. Έχεις κι εσύ δικαίωμα στην Κυριακή σου, να απομακρυνθείς από τις ασχολίες της καθημερινότητας, ώστε να ηρεμήσεις. Μια συζήτηση με κάποιο φιλικό σου άτομο θα σε κάνει να χαρείς ιδιαίτερα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, Σκορπιέ, σ’ ευνοεί και η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Μπαίνεις σε περίοδο που πολλά προβληματικά θέματα, θα λυθούν με ιδανικό τρόπο. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η ευνοϊκή πλανητική περίοδος θα σε βοηθήσει να κάνεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

 

Τοξότης
Παρόλο που δε σου αρέσει να ασχολείσαι με επιφανειακά πράγματα, Τοξότη, σήμερα κάποιο άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος θα σου ζητήσει να κάνετε κάτι ανάλαφρο μαζί, ώστε να ξεφύγετε λίγο από το άγχος και την ένταση της καθημερινότητας. Ακολούθησέ το, επειδή οι ιδέες που έχει για την Κυριακή σας, είναι πάρα πολύ καλές, θα σε ηρεμήσουν και θα σε χαλαρώσουν ψυχικά. Μπορείς να εμπιστευτείς το σύντροφό σου, Τοξότη, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

 

Αιγόκερως
Οι σκέψεις που έχεις, Αιγόκερε, κάθε μέρα τυραννούν το μυαλό σου. Καλύτερα όμως, σήμερα που είναι Κυριακή, να προσπαθήσεις να ξεχαστείς λιγάκι από τις υποθέσεις της καθημερινότητας και ν’ ασχοληθείς με άτομα του οικογενειακού ή του φιλικού σου περιβάλλοντος, ώστε να περάσεις στιγμές χαλάρωσης και χαράς. Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, Αιγόκερε, αλλά χρειάζεται να το καταλάβει κι ο σύντροφός σου. Απόφυγε σήμερα να ασχοληθείς εκ νέου με προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό είναι να τα ξεχάσεις.

 

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, που δε θα τρέχεις και δε θα ασχολείσαι με υποθέσεις που έχεις στην καθημερινότητα, θα καταλάβεις πόσο ανάγκη σ’ έχει κάποιο άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Φρόντισε να μείνεις μαζί του και να κάνετε ευχάριστες συζητήσεις, ώστε κι εκείνο να νιώσει καλύτερα, αλλά κι εσύ να ξεχαστείς από τα ζητήματα που σε προβλημάτιζαν μέσα στην εβδομάδα. Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα, Υδροχόε, θα είναι μεγάλος. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις, που θα θέσουν πολύ γερές βάσεις.

 

Ιχθύς
Η γλυκύτητα σου, αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα είναι στα ύψη της. Θ’ αποφασίσεις να μη συνεχίσεις να αναλώνεσαι σε καταστάσεις, που θεωρείς ότι μόνο στασιμότητα σου έχουν δώσει το τελευταίο διάστημα. Φρόντισε να μην κάνεις κάποια σκέψη που αφορά υποθέσεις της καθημερινότητας και να περάσεις το χρόνο σου με άτομα, τα οποία θα σε κάνουν να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις και να νιώσεις όμορφα. Απόφυγε σήμερα, Ιχθύ, να έχεις κριτική διάθεση απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις το ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου, αλλιώς θα βιώσεις αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, αφού η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα κάνει τους άλλους να κρέμονται από τα χείλη σου.

 

Πηγή