Ώρα να βάλουμε γερούς στόχους και να αποκτήσουμε σιγουριά και ουσία στον Έρωτα! Οι τυχεροί του Εξαγώνου Αφροδίτης-Κρόνου, είναι κυρίως οι Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου! 

 

Κριός

Η ευγενική σου φύση και η έμφυτη καλοσύνη σου, Κριέ, κερδίζουν τις εντυπώσεις, όπου και αν βρίσκεσαι. Εκμεταλλεύσου το γεγονός, για να βελτιώσεις σήμερα την κοινωνικότητά σου. Η καθημερινότητα σου είναι πολύ έντονη, Κριέ. Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου.

 

Ταύρος

Συνέχισε το δρόμο σου και μην ασχολείσαι με σχόλια και ειρωνείες κακοπροαίρετων ανθρώπων. Η ζωή σου βελτιώνεται ακόμα περισσότερο. Οι αδιευκρίνιστες πολλές φορές σκέψεις που έχει το ταίρι σου, Ταύρε, γίνονται αιτία να γεννηθούν καινούργια ερωτήματα, κοντά σε αυτά που ήδη έχεις για εκείνο.

 

Δίδυμος

Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις και να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα, που θα σου επιτρέψει να συγκεντρωθείς και να αξιοποιήσεις τις προϋποθέσεις οι οποίες σου παρουσιάζονται, ώστε να ολοκληρώσεις τις δυνατότητές σου και πρακτικά. Η Αφροδίτη που συνεχίζει να είναι στους Ιχθείς, Δίδυμέ μου, θα σου δώσει πολλές ιδέες για να κάνεις τη σχέση σου ακόμη καλύτερη.

 

Καρκίνος

Τώρα που η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει και οι προθέσεις φίλων και συνεργατών έχουν πλέον έρθει στην επιφάνεια, είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεις στην πραγματοποίηση όσων φοβόσουν να ολοκληρώσεις. Μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις, Καρκίνε, να περάσεις χρόνο μαζί με τον ταίρι σου και να το κάνεις ευτυχισμένο. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου.

 

Λέων

Φίλοι και οικογένεια είναι εντυπωσιασμένοι και υποκλίνονται στις αρχές και τα προσόντα σου. Μείνε συνεπής στο δρόμο σου και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δεις μεγάλη εξέλιξη! Ο Ερμής από τον Υδροχόο, Λέων, θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και θα σε βοηθήσει να δώσεις πολλά στο ταίρι σου

 

Παρθένος

Η καχυποψία του παρελθόντος και ο φόβος της αποτυχίας σήμερα απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνει ο δυναμισμός και η δράση! Δες τα πράγματα πιο σφαιρικά, Παρθένε μου, για να καλυτερέψεις τη σχέση σου. Είναι στο χέρι σου να γίνουν τα πράγματα πιο όμορφα.

 

Ζυγός

Η έμπνευσή σου είναι μεγάλη και βρίσκει ανταπόκριση σε άτομα που σου ανοίγουν δρόμους και βοηθούν τα ταλέντα σου να αναδειχθούν. Μπορεί να έχεις δίκιο σε πολλά πράγματα που αφορούν τη σχέση σου, Ζυγέ. Η παρορμητική συμπεριφορά σου όμως, μερικές φορές σε κάνει και το χάνεις.

 

Σκορπιός

Η δυνατότητα που διαθέτεις για σωστές διαπραγματεύσεις, Σκορπιέ, σε οδηγεί σε καλές συμφωνίες που μπορούν να δώσουν κίνηση στα όνειρά σου, να προωθήσουν μακροπρόθεσμους στόχους και να τακτοποιήσουν εκκρεμότητες από το παρελθόν. Στη σχέση σου, Σκορπιέ, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για όποιο θέμα σε απασχολεί αυτή την περίοδο.

 

Τοξότης

Μία καλή συζήτηση σε ήρεμους τόνους μπορεί να προχωρήσει τις καταστάσεις, ενώ η ανάθεση των ευθυνών μεταξύ σας θα δημιουργήσει τις απαραίτητες ισορροπίες. Κάποιες αντιρρήσεις που έχει το ταίρι σου, Τοξότη μου, για ορισμένα πράγματα αποτελούν, να ξέρεις, δικαίωμά του. Απόφυγε να πιέζεις καταστάσεις και φρόντισε να του εξηγήσεις.

 

Αιγόκερως

Μην αφήσεις το φόβο της επιτυχίας να περιορίσει τη χαρά σου. Το γεγονός είναι από μόνο του ευχάριστο και θα αλλάξει ολόκληρη την κοσμοθεωρία σου. Απόλαυσέ το, ίσως και σήμερα, με ηρεμία Σήμερα, Αιγόκερε, μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου, που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα, ώστε η πορεία της στο εξής να είναι ξεκάθαρη.

 

Υδροχόος

Οι καταστάσεις θέλουν το χρόνο τους για να φέρουν οφέλη. Μη βιάζεσαι να δεις τα αποτελέσματα. Η πίστη σε ό,τι κάνεις θα φέρει σύντομα τα κέρδη. Τα θεμέλια που έχεις βάλει στη σχέση σου, Υδροχόε, είναι γερά. Σήμερα, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

 

Ιχθύς

Παλιά ζητήματα και διαβουλεύσεις στην οικογένεια ίσως δημιουργήσουν εντάσεις, αλλά σύντομα θα εξαλειφθούν χωρίς να αφήσουν δυσάρεστες συνέπειες. Η υπευθυνότητα που δείχνεις για πολλά θέματα με τα οποία καταπιάνεσαι, Ιχθύ μου, δημιουργούν θαυμασμό στο ταίρι σου!

 

Πηγή