paul1118

Το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία προειδοποιεί τους Μεταβλητούς του 3ου δεκαημέρου να ηρεμήσουν λίγο, να μην το παρακάνουν με την απληστία και να μη διακινδυνεύσουν σημαντικά θέματα σε έρωτα και χρήμα!

Κριός
Φίλε Κριέ, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, θα φέρει κάποιες αναθεωρήσεις, λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας που είχες τελευταία και πιθανόν να μην εκτίμησες σωστά πρόσωπα και καταστάσεις! Ένας κρυφός ή/κι απαγορευμένος έρωτας κινδυνεύει σήμερα να αποκαλυφθεί και να σε εκθέσει, εκεί που δεν το περιμένεις, είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος! Πρέπει σήμερα να βάλεις επιτέλους ισορροπία, ανάμεσα στην καρδιά και τη λογική, για να μην παρασυρθείς σε λάθη! Επιπλέον, υπάρχει η πιθανότητα να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό τώρα, που σε αφορά άμεσα και να σε κάνει να νιώσεις απογοήτευση!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθουν κάποιες παροδικές δυσάρεστες κι απροσδόκητες αναθεωρήσεις, που αφορούν την ομαδική δραστηριότητα, τις φιλίες, τα οράματα, τα όνειρα και τα ιδανικά σου! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα οφείλεις να προσέξεις πολύ τις παρεξηγήσεις! Μη θεωρείς ότι μία φιλική και ζεστή συμπεριφορά απέναντί σου σημαίνει φλερτ ή έρωτας! Λόγω υπερβολικού ενθουσιασμού μπορεί να καταλάβεις λάθος και να κάνεις κίνηση, με αποτέλεσμα να εκτεθείς, χωρίς να πάρεις καταφατική απάντηση! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου και την οξύθυμη διάθεσή σου!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός! Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο, ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ελπίζεις σε καταστάσεις, επειδή απλά έτσι σε βολεύει κι επιμένεις να ωραιοποιείς κάποια πράγματα! Αν πάλι κάνεις μία νέα γνωριμία σήμερα, καλό θα ήταν να μην υπεραισιοδοξείς και να μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε νεύρα, οξυθυμία κι επιπολαιότητα!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, θα χρειαστεί οπωσδήποτε σήμερα, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, να μειώσεις την τάση σου για επιπολαιότητα κι ανεμελιά, λόγω υπερεκτίμησης του εαυτού σου και των δυνάμεών σου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει σήμερα να περιορίσεις τις προσδοκίες σου και κυρίως τις απαιτήσεις σου από τον σύντροφό σου! Επιπλέον, μείωσε όσο μπορείς την τάση σου για υπερβολές, επιπολαιότητα κι ανεξαρτησία, συμπεριφορά που θα θυμώσει το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου στον ερωτικό τομέα, σε ωθεί να πιστεύεις σε μεγάλα λόγια και νέες γνωριμίες που δεν έχουν μέλλον!

Λέων
Φίλε Λέοντα, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, αλλά κι επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, όσον αφορά πρόσωπα και καταστάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα κρύβει αρκετές παγίδες για τη σχέση σου με τον σύντροφο, αφού η όψη που πραγματοποιείται σε ωθεί σε λάθος συμπεριφορές, λόγω της ανάγκης σου για επικράτηση κι εξουσία στον έρωτα! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να έχεις σήμερα μια άκρως γοητευτική γνωριμία τώρα, η οποία όμως χρειάζεται χρόνο, πριν στηριχτείς σε αυτή, για κοινό μέλλον!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή όψη Τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Δία, θα φέρει αρκετή σύγχυση και αναταραχές στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεών σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σήμερα σε νέες γνωριμίες, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς την οργή του συντρόφου σου, δίνοντας μεγάλες υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις! Μπορεί το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σήμερα στη σχέση σου, αλλά είσαι μάλλον υπερβολικά απαιτητικός κι εγωκεντρικός, γι’αυτό προσοχή!

Ζυγός
Φιλέ Ζυγέ, η αναβλητική συμπεριφορά σου τελευταία σήμερα θα δείξει τις συνέπειές της! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις αρκετές κατακτήσεις και θαυμαστές, κυρίως λόγω της ανανεωμένης σου εμφάνισης και της αδιαμφισβήτητης γοητείας σου! Μία ερωτική επιτυχία, μάλιστα, πολύ πιθανόν να προέλθει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε την τάση σου να σε ενοχλούν τα πάντα και να κριτικάρεις κάθε κίνηση του συντρόφου σου, γιατί θα υπάρξουν σίγουρα εντάσεις!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σε ωθεί να βασιστείς στις δυνάμεις και τη δημιουργικότητά σου, ώστε να αναδείξεις τα ταλέντα σου, την υπεροχή και τη λάμψη σου, αλλά με τον πιο λάθος τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός αλλά και μετρημένος στην συμπεριφορά σου, απέναντι σε νέες γνωριμίες και φλερτ, ώστε να διατηρήσεις την καλή σου φήμη! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις σίγουρα φλογερές στιγμές με τον σύντροφο, όμως πρέπει να περιορίσεις υπερβολές, απαιτήσεις κι εγωισμό, που μπορεί να καταστρέψει όλη την εύνοια!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα που η Αφροδίτη κι ο Δίας σχηματίζουν Τετράγωνο, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου, ιδίως στο στενό σου οικογενειακό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την τάση να θεωρείς δεδομένο τον σύντροφο και να μην τον «υπολογίζεις» ιδιαίτερα, όσον αφορά τη δική του γνώμη κι απαιτείς με αρνητικό τρόπο να διορθώσει άμεσα λάθη του παρελθόντος, που υποτίθεται έχουν ξεπεραστεί! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι λανθασμένα και πάλι με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος, που για άλλη μια φορά θα σε απογοητεύσει!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, ίσως αισθανθείς πως η λογική σου είναι απούσα σήμερα και αντικαθίστανται από παρορμητισμό κι αυθορμητισμό! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις σήμερα να προσέξεις την επικοινωνία σου με τον σύντροφο, αποφεύγοντας παρερμηνείες, υπερβολές, μεγάλα λόγια, υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις και λάθος λέξεις μέσα στα νεύρα σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα φλερτ κι ερωτικές επικοινωνίες, ωστόσο θα πρέπει να θέσεις τα όριά σου, γιατί η συζήτηση μπορεί να ξεφύγει και να μετανιώσεις για πράγματα που είπες!

Υδροχόος
Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Δία, θα αναγκαστείς με διαφορετικούς τρόπους να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να ασχοληθείς με τα υλικά σου αγαθά, αφού θα διαπιστώσεις πως τίποτα και κανένας δεν είναι δεδομένος! Αν είσαι δεσμευμένος, λόγω της υπερβολικής σιγουριάς και καθησυχασμού της τελευταίας περιόδου, ρισκάρεις με διάφορους τρόπους τη σταθερότητα της ερωτικής σου ζωής! Μη θεωρείς δεδομένα αυτά που ήδη έχεις και προστάτεψε ό,τι έχεις χτίσει μέχρι τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, σε φλερτ και νέες γνωριμίες, φρόντισε να είσαι έντιμος, προσγειωμένος κι ολιγαρκής, χωρίς να ξεπερνάς τα όρια!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, με το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, το οποίο σε αφορά άμεσα, θα πρέπει να προσγειωθείς και να εκλογικευτείς άμεσα! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από λόγια, πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν είναι όπως φαίνονται, επειδή απλά ενθουσιάζεσαι εύκολα, σε βολεύει κι εμπιστεύεσαι αυθόρμητα ό,τι κι αν σου πουν! Καλύτερα να αποφύγεις σοβαρά νέα ξεκινήματα ή σχέσεις και να τους δώσεις τον χρόνο που χρειάζονται, για να σου αποδείξουν πως όντως αξίζουν! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε σοβαρές συζητήσεις ή διαφωνίες σήμερα!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!