Η σημερινή μέρα λίγο ή πολύ ωθεί σχεδόν όλους τους ζωδιακού, σε επαναπροσδιορισμούς και αλλαγές προς αναζήτηση του καλύτερου.

Κριός

Σήμερα πρέπει να ακολουθήσετε τις ενστικτώδεις παρορμήσεις σας. Μπορεί να νιώθετε έντονα, πως θέλετε να επιδιώξετε κάποιο δημιουργικό μέρος δουλειάς, αλλά ίσως αμφιβάλλετε για το αν το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο. Ακολουθήστε σήμερα το ένστικτό σας, επειδή φέρνει στην επιφάνεια βαθιές, υποσυνείδητες ευαισθησίες και είναι συνήθως ακριβές.

Ταύρος

Αυτή η ημέρα της ζωής σας είναι πολύ δραστήρια και πολυάσχολη. Βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση και το πρόγραμμά σας είναι πλήρες. Εμφαση δίνετε επίσης στη βελτίωση των ικανοτήτων σας στην επικοινωνία, στην εκμάθηση νέων θεμάτων καθώς και στην επαφή σας με νέες ιδέες. Ακόμα, είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε πνευματική εργασία. Για παράδειγμα, αλληλογραφία, σπουδές ή και συγγραφή κάποιου έργου.

Δίδυμοι

Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιες δραστικές αλλαγές στη ζωή σας ίσως θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες. Πολλά πράγματα δεν θα σας έλθουν όπως αρχικά υπολογίζατε. Αναζητήστε τις βαθύτερες αιτίες γι’αυτές τις αλλαγές πρώτα, εξετάστε τις, και μετά αποφασίστε.

Καρκίνος

Αν είστε σοβαρά δεσμευμένοι με κάποιον, τότε η σχέση σας θα υποστεί κάποιες αλλαγές αυτές τις μέρες. Γίνεστε πιο απαιτητικοί και λιγότερο ευκολο-ικανοποίητοι απ’το άλλο άτομο, πιο ρομαντικοί, λιγότερο βολικοί και πιο κατακτητικοί. Πιθανόν να εμφανιστούν ζητήματα ζήλιας και κατακτητικότητας. Η φύση των ζητημάτων και αλλαγών που εμφανίζονται σήμερα εξαρτάται απ’ τις αλλαγές που χρειάζονται στη σχέση. Πίσω απ’ όλες αυτές τις αλλαγές κρύβεται η ανάγκη για στενότερη επαφή και περισσότερη ερωτική και σεξουαλική πλήρωση.

Λέων

Η πίστη στον εαυτό σας δοκιμάζεται. Αν νιώθετε πως είστε ανειλικρινείς ή ψεύτικοι σε κάτι, ή ότι έχετε πάρει λάθος αποφάσεις, τότε πρέπει να αποκτήσετε την εσωτερική δύναμη να αναγνωρίσετε αυτά τα προβλήματα και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Αποφύγετε την τάση να υπερβάλλετε, με αισθήματα απελπισίας και δυστυχίας.

Παρθένος

Ίσως να κάνετε κάποια αλλαγή, μόνο επειδή είστε ανήσυχοι και κουρασμένοι από την ίδια κατάσταση, παρά επειδή έχετε μια καλύτερη ευκαιρία. Οι αλλαγές που συμβαίνουν σήμερα πιθανόν να προκαλούνται μερικώς από σας τους ίδιους και μερικώς από κάποια απρόσμενη έκπληξη. Και στις δυο περιπτώσεις, αυτή είναι ημέρα αλλαγών.

Ζυγός

Συμπεριφέρεστε περισσότερο αιρετικά, αυθόρμητα και αναξιόπιστα ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό. Πειραματίζεστε με διάφορες μεθόδους και κινήσεις και ίσως υιοθετήσετε μια ασυμβίβαστη και ατομικιστική συμπεριφορά. Η εσωτερική σας ανησυχία και η ανάγκη σας να κάνετε αλλαγές ίσως σας ωθήσουν να επανατοποθετηθείτε ή να κάνετε κάποια ριζική αλλαγή, απομακρυνόμενοι από τον τρόπο ζωής που ακολουθούσατε ως σήμερα.

Σκορπιός

Πιθανόν να πάρετε κάποιες αποφάσεις σήμερα, που θα σας βοηθήσουν να ωριμάσετε σαν άτομο και να συγκεντρωθείτε περισσότερο στα πράγματα που έχουν νόημα για σας. Η όλη σας συμπεριφορά στη ζωή, μπορεί σήμερα να ωριμάσει πολύ. Αυτή η διαδικασία ωρίμανσης είναι δύσκολη, γιατί απαιτεί να παρατήσετε παλιές συνήθειες και σχέσεις, αλλά έχοντας το κουράγιο και την τιμιότητα να δείτε τη ζωή σας και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, σας δίνει μια πιο υγιή, ασφαλέστερη προσέγγιση της ζωής.

Τοξότης

Πολλές διαπραγματεύσεις διαδραματίζονται αυτή την ημέρα. Οικονομικά θέματα και τολμήματα διαφαίνονται στον ορίζοντα και φαίνεστε να έχετε μεγάλη επιτυχία ή να αποτυγχάνετε παταγωδώς ανάλογα με τη σοφία των ενεργειών σας και τη σχέση που θα έχετε με το άλλο άτομο.

Αιγόκερως

Αυτή είναι η ημέρα να εκτιμήσετε, αν είστε ένοχοι οποιασδήποτε μορφής υποκρισίας, ανειλικρίνειας, ή έλλειψης ικανότητας να εκφράσετε τα ιδανικά και τα πιστεύω, που είναι σημαντικά για σας. Μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι από τους άλλους, ή να χάσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, αλλά μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να πέσει στην αυτο-οίκτο και αρνητικά συναισθήματα. Προσπαθήστε να δείτε καθαρά, που χρειάζονται αλλαγές και κάντε τις.

Υδροχόος

Μια τάση αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης χαρακτηρίζει αυτή την ημέρα και εμπνέει περισσότερο τις θετικές σας ικανότητες και ίσως σας δοθούν πολλές ευκαιρίες. Τα πιστεύω σας για τον εαυτό σας που είχαν αφοπλίσει κατά το παρελθόν τις προσπάθειές σας, θα έχουν μια λιγότερο ισχυρή επιρροή επάνω σας και θα δοκιμάσετε μια ποικιλία πιθανοτήτων και ελπίδων για το μέλλον.

 

Ιχθείς

Η επούλωση αισθηματικών τραυμάτων και η προθυμία να καταπιαστείτε με θέματα που συνήθως έμεναν κρυμμένα, σήμερα είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί παρά ποτέ. Αυτή είναι μια ημέρα όπου μια δημιουργική εργασία με τα χέρια είναι πολύ ικανοποιητική. Καταδύσεις, σέρφιν, ή άλλες συναισθηματικά φορτισμένες δραστηριότητες σήμερα σας συναρπάζουν.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.