paul1802

Το σημερινό Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα δίνει αιτίες απογοητεύσεων, που προκαλούν άγχος και νευρικότητα, κυρίως λόγω μεγάλων προσδοκιών! Τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), του 2ου δεκαημέρου, θα πρέπει να μην έχουν υπεραισιοδοξία κι υπέρμετρο ενθουσιασμό!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, θα χρειαστεί σήμερα αρκετή προσοχή από μέρους σου, σε συζητήσεις κι επαφές, σε κάθε τομέα της ζωής σου, που μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν μπορείς αμέσως να αναγνωρίσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από κάποιες αποκαλύψεις ή γεγονότα, θα διαπιστώσεις ότι είχες απατηλές ελπίδες για ένα θέμα που αφορά τη σχέση σου, ότι ήσουν υπερβολικά αισιόδοξος κι ότι είχες θέσει υπερβολικά υψηλούς ερωτικούς στόχους για τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τις προσδοκίες σου και τον ενθουσιασμό σου, όσον αφορά φλερτ και νέες γνωριμίες!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, με το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στις εκτιμήσεις και τα λόγια σου, αφού υπάρχει τάση για απώλειες, αποτυχίες ή κι εξαπατήσεις, που θα σε προσγειώσουν απότομα! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα πιθανόν να σου φέρει μια ρομαντική κι ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία όμως απαιτεί χρόνο, προτού επενδύσεις επάνω της! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αποφύγεις ορισμένους κινδύνους που παρουσιάζονται τώρα στη σχέση σου, αφού σου δημιουργεί ανασφάλεια ο σύντροφος με τη συμπεριφορά σου και την ψυχρότητά του!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, το σημερινό Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα σε επηρεάζει αρκετά, γι’ αυτό ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις αρκετή σύγχυση στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων κι ένα θολό τοπίο, που σου δημιουργεί ανασφάλεια κι αίσθηση αβεβαιότητας! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξει έντονα η αίσθηση της προδοσίας και της απογοήτευσης στην σχέση σου! Απόφυγε εντάσεις και καβγάδες, αφού όλο αυτό είναι σίγουρα παροδικό! Αν είσαι ελεύθερος, επιμένεις να μη βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα τελικά να απογοητευτείς!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, με το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, θα έχεις αυξημένα καθήκοντά κι υποχρεώσεις, που πραγματικά θα σε αγχώσουν! Αν είσαι ελεύθερος, ανανεώνεσαι εμφανισιακά κι έτσι η λάμψη και το στιλ σου, φέρνουν θαυμαστές και κατακτήσεις στον δρόμο σου! Επιπλέον, θα υπάρξει ένα φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά χωρίς να έχει μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι πολλά λάθη που κάνεις και κάποιες αποκαλύψεις σε δυσαρεστούν και προκαλούν προβλήματα στη σχέση σου!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το σημερινό Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, εγκυμονεί κινδύνους, αφού σε ωθεί να φερθείς ανώριμα κι επιπόλαια, για λόγους ψυχαγωγίας κι ανεμελιάς. Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες, φλερτ και κατακτήσεις, που μπορεί να μην είναι τελικά τόσο τέλειες, όσο φαίνονται. Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα μπορεί να έχει ρομαντισμό, πάθος και φλόγα, ωστόσο μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια, που δεν μπορείς να τηρήσεις αργότερα στον σύντροφό σου, απογοητεύοντάς τον!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, με το σημερινό Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου, σε κάθε τομέα της ζωής σου, αφού είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος της όψης ! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να αποφύγεις υπερβολικά παράπονα, γκρίνια και ξεσπάσματα, αν θες να γλυτώσεις σοβαρές ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι και πάλι λανθασμένα με ένα άτομο του παρελθόντος κα αν δεν προσγειωθείς άμεσα, στο τέλος θα απογοητευτείς, αφού δε θα πετύχεις η προσπάθεια επανασύνδεσης!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, με το σημερινό Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα σήμερα, πιθανόν να αισθανθείς πως η λογική σου δεν μπορεί να σε βοηθήσει σε αποφάσεις και κρίσιμες καταστάσεις, αφού το τοπίο είναι αρκετά θολό κι οι αυταπάτες σου ακόμα περισσότερες! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να αποφύγεις παρερμηνείες στη συνεννόηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά και γενικά στο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου και να βελτιώσεις τη σχέση σου, επιδιώκοντας μία άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία με τον σύντροφό σου, ώστε να βρείτε λύσεις!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, το σημερινό Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα σε κάνει να στηρίζεσαι περισσότερο στη διαίσθησή σου, παρά σε αντικειμενικά και λογικά κριτήρια, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς αργά ή γρήγορα. Αν είσαι ελεύθερος, μη βασίζεσαι σε νέες γνωριμίες, απλά λόγω ενθουσιασμού, διότι πιθανόν να σε πληγώσουν και να σε απογοητεύσουν αργότερα! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, με εντιμότητα, σοβαρότητα κι ωριμότητα, όχι με ερωτικές παρασπονδίες!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, μάλλον μέσα από συμπεριφορές και γεγονότα, θα προσγειωθείς και μάλιστα απότομα! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από λόγια ή καταστάσεις, που δεν είναι τελικά έτσι όπως φαίνονται! Καλύτερα να αποφύγεις νέα ξεκινήματα, που θα αποδειχθούν ψευδαισθήσεις και λάθος επιλογές! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε ψέματα, μυστικά αλλά και νεύρα, απέναντι στον σύντροφό σου, γιατί στο τέλος θα βγεις χαμένος!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, το σημερινό Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, θα ρίξει λίγο απότομα τη διάθεση και την ψυχολογία σου! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό που σε αφορά άμεσα κι έτσι, να νιώσεις απογοητευμένος, από το αποτέλεσμα που θα φέρει! Αν είσαι δεσμευμένος και κρατάς μυστικά από το ταίρι σου ή είσαι μπλεγμένος σε παράνομες ερωτικές δραστηριότητες, κάποιες αποκαλύψεις, σήμερα, θα σε εκθέσουν στη σχέση σου και θα τη βάλουν σε κίνδυνο!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, σήμερα με το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, ίσως προκύψουν κάποιες μικρές απογοητεύσεις, που έχουν να κάνουν κυρίως με φίλους. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου και την επίμονη τάση σου για ανεξαρτησία, επειδή απλά θεωρείς δεδομένο το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος μην πιστέψεις πως μία ζεστή φιλική συμπεριφορά μπορεί να σημαίνει φλερτ ή έρωτας, διότι πιθανόν να κάνεις κίνηση ερωτικής προσέγγισης και να απογοητευτείς!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, οφείλεις να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αφού υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις αρκετές λανθασμένες ενέργειες. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνεις έντιμος και πιστός στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στον σύντροφό σου, ώστε να μην έρθουν απογοητεύσεις και παρεξηγήσεις στη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους, καταστάσεις και νέες γνωριμίες, επειδή έτσι απλά σε βολεύει!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!