Ερμής Τρίγωνο με Πλούτωνα κι Εξάγωνο με Δία, κι αυτή η Κυριακή είναι απλά υπέροχη! Τα καλά νέα κι η καλοπροαίρετη διάθεση αλλά κι η τύχη σε επαφές και μετακινήσεις, είναι οι πρωταγωνιστές της περιόδου για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Δεν έχει σημασία η διάθεση με την οποία εκφράζεις κάποια πράγματα, Κριέ, αλλά ο τρόπος που εισπράττονται από του άλλους. Κάποιες πιο εκλεπτυσμένες και χαμηλών τόνων εκφράσεις ή απόψεις μπορεί να αποδειχτούν σωτήριες για την αποφυγή παρεξηγήσεων. Άλλωστε μην ξεχνάς, δεν έχουν όλοι την ίδια άνεση λόγου. Στα αισθηματικά σας, μερικοί από εσάς θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα κι άλλοι να τερματίσετε σχέσεις που σας κουράζουν και δε σας προσφέρουν κάτι. Τέτοιου είδους αποφάσεις όμως, απαιτούν να έχει προηγηθεί προσεκτική σκέψη.

Ταύρος
Σταμάτα να ψάχνεις για δικαιολογίες κι υπεκφυγές, Ταύρε μου. Η αλήθεια, όσο ωμή και κυνική κι αν είναι, πολλές φορές μπορεί ν’ αποδειχθεί σωτήρια και λυτρωτική. Η ειλικρίνεια ίσως πονάει, όμως μπορεί να απελευθερώσει τον άνθρωπο και να τον κάνει να δει τα πράγματα καθαρότερα. Απόφυγε σήμερα τις αντιθέσεις και τους καβγάδες με το ταίρι σου. Με συζήτηση σε χαμηλούς τόνους, προσπάθησε να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Δίδυμος
Η λεκτική και η μη λεκτική σου (γλώσσα του σώματος) επικοινωνία, Δίδυμε, δε συμβαδίζουν, με αποτέλεσμα να μπερδεύεις τους άλλους γύρω σου. Φρόντισε να βρεις μια ισορροπία των δύο, για να γίνεις πιο κατανοητός και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Σήμερα θα δώσεις και θα πάρεις στη σχέση σου. Είναι καλή ευκαιρία να μιλήσεις ανοιχτά στο σύντροφό σου, αφού θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Καρκίνος
Κάποιες αναποδιές, Καρκίνε μου, θα δημιουργήσουν πρόβλημα στα σχέδιά σου και θα σε κάνουν ν’ αναθεωρήσεις το πρόγραμμά σου. Αντί να δυσανασχετείς και να παραπονιέσαι, καλό θα ήταν να σκεφτείς πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό, αφού τα νέα σου σχέδια μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάτι καλύτερο. Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις με το σύντροφό σου που αφορούν το παρελθόν. Θα σας κουράσουν ψυχικά και δε θα βγάλετε άκρη. Καλύτερα να επιλέξετε τη διασκέδαση και την αναψυχή, πηγαίνοντας ίσως ένα ταξιδάκι.

Λέων
Πολλές φορές, Λέων, χρειάζεται και κανένα ανώδυνο ψεματάκι, ή η απόκρυψη μέρους της αλήθειας. Όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τις ίδιες αντοχές και δεν είναι όλα για όλους. Γι’ αυτό χρήσιμο θα ήταν, οι δηλώσεις σου, πριν γίνουν, να έχουν και λίγο χρυσωμένο το χάπι. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα είναι αρκετά καλά, αρκεί να διώξεις τις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που ίσως έχεις για το σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα.

Παρθένος
Αυτή την περίοδο, Παρθένε, υπάρχει η ευκαιρία να δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου. Μετά από τόση κούραση και προσπάθεια, σου αξίζει ό,τι καλύτερο. Κοίτα να το χαρείς, να το απολαύσεις και να ξεκουραστείς. Έπεται και συνέχεια. Άλλωστε, οι τόσες υποχρεώσεις που έχεις, δεν τελείωσαν ακόμα. Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί.

Ζυγός
Επίλεξε να συγχωρείς, Ζυγέ μου, για να ξαλαφρώσει η ψυχή σου. Άλλωστε τα λάθη για τους ανθρώπους είναι. Συγχώρεσε αυτούς που σε πίκραναν. Έτσι, θ’ ανοίξεις το δρόμο για να λάβεις κι εσύ την κατανόηση που επιθυμείς, η οποία θα σε απαλλάξει από θλίψεις κι ενοχές. Για ν’ αποφύγεις σήμερα λογομαχίες με το σύντροφό σου, εξήγησέ του με ηρεμία τις σκέψεις που σ’ απασχολούν.

Σκορπιός
Καλά είναι τα υλικά αποκτήματα, Σκορπιέ μου, αφού χρειάζονται για την επιβίωση του ατόμου, αρκεί ο άνθρωπος να μη γίνεται έρμαιο και σκλάβος αυτών. Μη χαραμίζεις, λοιπόν, στιγμές από τη ζωή σου και κομμάτια από την ψυχή σου για υλικά αγαθά. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε ευνοεί, οπότε η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή, φυσικά προς το καλύτερο. Μπαίνεις σε περίοδο, κατά την οποία πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Η ευνοϊκή πλανητική συγκυρία ενισχύει κι εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ώστε να κάνεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Τοξότης
Νοιώθεις, Τοξότη μου, πως το περιβάλλον σου σε «πούλησε» κι ότι έχεις πέσει σε δυσμένεια. Πριν αρχίσεις να εκτοξεύεις κατηγορίες και προβείς σε ενστάσεις, κάνε μια αυτοκριτική. Μια ειλικρινής προσέγγιση του εαυτού σου θα σου λύσει πολλές απορίες και θα σου δώσει απαντήσεις για τη διαμορφωμένη κατάσταση.
Μπορείς σήμερα να εμπιστευτείς το σύντροφό σου, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Αιγόκερως
Αυτή την εποχή, Αιγόκερε, αρχίζει και ξεκαθαρίζει η θέση των άλλων απέναντί σου. Τα κρυφά και αναπάντητα ερωτήματα παύουν να υφίστανται. Το ξεκαθάρισμα αυτό έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Φρόντισε να χρησιμοποιήσεις εποικοδομητικά τις πληροφορίες αυτές. Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αλλά χρειάζεται να το καταλάβει κι ο σύντροφός σου. Μη ασχοληθείς σήμερα με προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό είναι να τα ξεχάσεις και να κοιτάξεις μπροστά.

Υδροχόος
Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, Υδροχόε μου, δε σημαίνει ότι όλα θα πετύχουν, και γι’ αυτό καλό θα ήταν, στα πλάνα σου να υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις. Πολλά από αυτά ίσως να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν έτσι όπως τα φαντάζεσαι. Σε κάποια θ’ αναγκαστείς να βάλεις νερό στο κρασί σου. Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα είναι μεγάλος. Θα κάνεις με το ταίρι σου συζητήσεις, που θα ενισχύσουν τις ήδη γερές βάσεις της σχέσης σας.

Ιχθύς
Η μέρα ενδείκνυται για χαλάρωση και ξεγνοιασιά, Ιχθύ. Πάρε το σύντροφό σου ή μερικούς καλούς φίλους και φρόντισε να το ρίξεις έξω. Το χρειάζεσαι κι εσύ και η οικογένεια σου. Οι υποθέσεις που σε κυνηγούν, μπορούν να περιμένουν. Απόφυγε σήμερα να έχεις κριτική διάθεση απέναντι στο σύντροφό σου. Ο ρομαντισμός, ο ερωτισμός κι η διασκέδαση είναι «αντίδοτα» για εντάσεις και παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα δεις τη μοναξιά σου τώρα να σταματά, αφού η Αφροδίτη από το Σκορπιό σε ευνοεί και θα κάνει τους άλλους να μαγνητίζονται από την παρουσία σου.

Πηγή