Η Σελήνη σήμερα στον Υδροχόο, κοντράρεται με όψη Τετραγώνου με τον Ουρανό! Θα έχουμε συναισθηματικά ξεσπάσματα, νεύρα κι οξυθυμία που θα πρέπει να τιθασεύσουμε, ιδίως αν ανήκουμε σε Σταθερό Ζώδιο του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Είσαι λίγο επικριτικός απέναντι στους γύρω σου, Κριέ μου. Καλύτερα να συγκρατηθείς, ειδικά στον τρόπο που μιλάς, για να μην έρθεις σήμερα σε δύσκολη θέση με φιλικά σου πρόσωπα. Σήμερα απόφυγε τις στιγμές εκνευρισμού και φρόντισε για ό,τι σε απασχολεί, να συζητήσεις με το ταίρι σου. Σε βεβαιώνω ότι μετά, όλα θα είναι πολύ καλύτερα. Οι συζητήσεις που θέλεις να κάνεις, για αύξηση ή τακτοποίηση των εισοδημάτων σου, σήμερα ευνοούνται.

Ταύρος
Μη σε πιάνει σήμερα η διάθεση, Ταύρε μου, να κάνεις επίδειξη γνώσεων στα μέλη της οικογενείας σου. Γνωρίζουν διαχρονικά την αξία σου, σε θαυμάζουν για τις ικανότητές σου και εισπράττεις την αποδοχή τους. Η διάθεσή σου σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα της σχέσης σας, που ακόμη μπορεί να σε αγχώνουν. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες στις κινήσεις σου, ώστε να νιώσεις κάπως πιο άνετα.

Δίδυμος
Δε θέλεις ν’ ακούσεις σήμερα, Δίδυμέ μου, συμβουλές, ούτε να πάρεις αποφάσεις. Προτιμάς να περάσεις ήρεμα τη μέρα σου κι αυτό το μήνυμα θα δώσεις στ’ αγαπημένα σου πρόσωπα. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή κι ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση και το ταίρι σου, και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις αξέχαστα!

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, είναι η μέρα που θα κάνεις τα παράπονά σου στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Παρόλο που περιμένεις αντιδράσεις, αυτό που θα εισπράξεις είναι το αντίθετο: Κατανόηση και μια ζεστή αγκαλιά! Η περίοδος είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου. Σήμερα, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις για οτιδήποτε ίσως σε πειράζει στη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου.

Λέων
Η περίοδος, Καρκίνε, είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου. Σήμερα, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις για οτιδήποτε ίσως σε πειράζει στη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου και να μη σε απασχολούν θέματα, που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ξέρεις πολύ καλά, ότι αν βάλεις κάποιο στόχο, τον πετυχαίνεις.

Παρθένος
Είναι δικό σου επίτευγμα, Παρθένε, το καλό κλίμα που επικρατεί στις παρέες σου και φυσικά έχεις την αναγνώριση ότι εσύ έγινες ο συνδετικός κρίκος των μελών τους και η αιτία να λυθούν παρεξηγήσεις. Φρόντισε σήμερα να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε στεναχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από δίπλα του. Είναι σίγουρο ότι μετά η κατάσταση θα διορθωθεί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η τόσο καλή συμπεριφορά σου θα σου φέρουν μια καινούργια γνωριμία.

Ζυγός
Μεταλαμπαδεύεις σήμερα τις γνώσεις σου, Ζυγέ, σε κοντινό σου άτομο που θα χρειαστεί τη βοήθειά σου. Μετά από αυτό, θα νιώσεις πλήρης και πολύ ευχαριστημένος. Το παρόν πλανητικό σκηνικό σ’ ευνοεί και θα ισορροπήσει καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι με την εύνοια των πλανητών και τον ερωτισμό που εκπέμπεις, όλα θα πάνε πολύ καλά.

Σκορπιός
Είσαι σ’ ένα σταυροδρόμι, Σκορπιέ μου, και δεν ξέρεις πιο δρόμο να πάρεις. Αν όμως σήμερα αφήσεις να λειτουργήσει η διαίσθηση σου, θα οδηγηθείς στη σωστή κατεύθυνση. Σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για το πώς θα κάνετε τη σχέση σας ακόμη καλύτερη. Αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να διασκεδάζεις όσο μπορείς και στην πορεία θα έρθει κι η γνωριμία που περιμένεις.

Τοξότης
Η αποφασιστικότητα κι η δύναμη σου, Τοξότη, είναι στο απόγειό τους σήμερα και τολμάς να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα σε βγάλουν από το δίλημμα που σε απασχολεί. Μπορείς σήμερα να κάνεις πολλά για τη σχέση σου, ενώ η καλή σου διάθεση θα βοηθήσει το ταίρι σου να νιώσει άνετα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία, που θα σε ικανοποιήσει αρκετά.

Αιγόκερως
Ζητάς σήμερα από τους γύρω σου βοήθεια, Αιγόκερέ μου, αφού όλα σου φαίνονται βουνό. Αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενος αποτυχίας. Η σχέση σου διανύει μια πολύ καλή περίοδο. Απόφυγε όμως σήμερα ν’ ασχοληθείς με θέματά της, που αφορούν προβληματικές καταστάσεις. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου, αλλά καλό είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις

Υδροχόος
Κλείνεις με μεγάλη ευκολία πια, Υδροχόε, τους κοινωνικούς κύκλους που θεωρείς ότι δεν σου προσφέρουν ψυχική στήριξη. Ευτυχώς, για σένα ανοίγει ένας καινούργιος δρόμος, ο οποίος θα τραβήξει τα φώτα πάνω σου, κάτι που θα σε ικανοποιήσει αρκετά. Στη σχέση σου μερικές φορές, από τους προβληματισμούς που έχεις, δεν εξωτερικεύεσαι στο ταίρι σου όπως θα έπρεπε. Φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις, εστιάζοντας στις όμορφες πτυχές της κοινής σας καθημερινότητας.

Ιχθύς
Η υπομονή σου ανταμείβεται σήμερα, Ιχθύ, αφού οι γύρω σου αποδίδουν σε σένα εύσημα, για όσα έχεις προσφέρει ψυχικά, αλλά και υλικά, ιδιαίτερα σε άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Η σχέση σου έχει αρχίσει να εξελίσσεται πολύ καλά και κάποια προβλήματα που είχες με το ταίρι σου, τώρα θα λυθούν με το βέλτιστο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, προσπάθησε ν’ αφήσεις λίγο στην άκρη τις πολλές δραστηριότητες που έχεις και θα δεις, ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Πηγή