Αυτό είναι δύναμη! Αυτό είναι πάθος! Αυτό είναι επιτυχία! Εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα και τα Ζώδια της Γης κα του Νερού των αρχών του 1ου δεκαημέρου, γεμίζουν το πορτοφόλι τους, έχουν γοητεία, δυναμισμό, ισχύ κι ευκαιρίες για άπειρες καυτές ερωτικές στιγμές!

Κριός
Σήμερα, Κριέ, θα έχεις τη διάθεση να τελειώσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει στις υποθέσεις σου, από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο, κι αυτή σου η ανάγκη πηγάζει από την αυξημένη ενέργειά σου. Καταπιάνεσαι με πολλά κι αυτό σου προκαλεί λίγο άγχος, αλλά καταφέρνεις να τα βγάζεις όλα εις πέρας, εισπράττοντας το θαυμασμό του περίγυρου σου. Στον αισθηματικό τομέα σήμερα θα υπάρξουν μερικά προβλήματα με το σύντροφό σου κι έχουν να κάνουν με τη δική σου συμπεριφορά. Καλό είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και μην αναλώνεσαι σε άλλα θέματα, που δεν έχουν ουσία.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, θα δεχτείς κάποιες προτάσεις από τον κοινωνικό σου περίγυρο, που θα σε βγάλουν κάπως από το πρόγραμμά σου. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού από τη μία είναι καλό να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα, μα από την άλλη, πρέπει να τακτοποιήσεις υποθέσεις, που μέχρι σήμερα σε προβληματίζουν. Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου και μην του λες πράγματα, που μπορεί να τον αγχώσουν και προβληματίσουν.

Δίδυμος
Η εβδομάδα σου, Δίδυμε, ξεκινάει με μια ιδιαίτερη ανησυχία για το πρόγραμμα των επομένων ημερών. Αυτό που θα σε βεβαιώσω είναι, ότι θα τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Δε χρειάζεται να σε καταβάλουν αισθήματα πανικού ή άγχους, αφού αργότερα θα διαπιστώσεις ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα έχεις την επιτυχία που θέλεις. Στα αισθηματικά σου σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις κάπως πιεστικός.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, η παρουσία ενός φιλικού σου ατόμου θα σε κάνει να γεμίσεις χαρά και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Θα δείξεις διστακτικότητα στην αρχή, επειδή έχεις κάποιες υποθέσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, αλλά αργότερα θα ηρεμήσεις, όταν καταλάβεις ότι έχεις προγραμματίσει τα πάντα ακριβώς όπως πρέπει. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να του εξωτερικευτείς.

Λέων
Η εβδομάδα σου, Λέων μου, θα ξεκινήσει με συνεχείς υποχρεώσεις και ασταμάτητο τρέξιμο, αφού πρέπει να περάσουν πάρα πολλές υποθέσεις από τα δικά σου χέρια. Αυτό δε σε τρομάζει, επειδή η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα και να ξέρεις, ότι στο τέλος της ημέρας όλα θα είναι τακτοποιημένα, όπως θέλεις εσύ. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου και η εξέλιξή της θα γίνει καλύτερη.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, θα ξεκινήσεις ένα καινούργιο πλάνο για τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Οι ιδέες σου είναι ενδιαφέρουσες και καλό είναι να τις υλοποιήσεις τις επόμενες ημέρες, αφού πραγματικά θα σε οδηγήσουν στο στόχο σου. Μια συζήτηση με άτομο της οικογενείας σου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις με το ταίρι σου συζητήσεις που θα φέρουν αντιπαραθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

Ζυγός
Οι σκέψεις σου σήμερα, Ζυγέ, θα είναι αρκετά αισιόδοξες και τα σχέδια σου θα δρομολογηθούν με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία. Θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια παλιά πράγματα που είναι ακόμη σε εκκρεμότητα, κάτι που θα καταφέρεις γρήγορα. Μερικά πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν στη σχέση σου, θ’ αλλάξουν και θ’ αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις κατανόηση από το σύντροφό σου και μαζί θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας στο μέλλον.

Σκορπιός
Οι υποχρεώσεις σου, Σκορπιέ, είναι πάρα πολλές, το ίδιο όμως κι οι ιδέες σου για την υλοποίηση κάποιων πραγμάτων που πρέπει να γίνουν στο μέλλον. Αυτό που σε συμβουλεύω είναι, να τακτοποιήσεις πρώτα τις εκκρεμείς υποθέσεις και μετά να προχωρήσεις στα νέα σου σχέδια. Φρόντισε σήμερα να σταθείς πλάι στο ταίρι σου και για οποιοδήποτε ζήτημα, να του μιλάς με ηρεμία. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα ανοιχτά, για να νιώσεις καλύτερα κι εσύ.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, θα καταλάβεις ότι κάποια άτομα, παρά το γλυκό τους τρόπο, σε πιέζουν ψυχολογικά. Μην ανέχεσαι άλλο τέτοιες καταστάσεις και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, έχοντας πλάι σου πρόσωπα που σε κάνουν να περνάς καλά και σου δίνουν ιδέες βελτίωσης στην καθημερινότητά σου, αλλά και λύσεις στις υποθέσεις σου. Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις στους άλλους τομείς σήμερα θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περάσεις περισσότερες στιγμές με το σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα κι εντάσεις.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα βλέπεις μερικές καταστάσεις με λίγο αρνητικό μάτι. Μη σε πιάνει η απαισιοδοξία, αφού είσαι ένα πάρα πολύ δυναμικό άτομο και με ό,τι καταπιάνεσαι, γνωρίζεις επιτυχία. Προσπάθησε, λοιπόν, να πάρεις ενέργεια και ψυχική δύναμη, για να τελειώνεις με υποθέσεις, που μέχρι σήμερα σε προβληματίζουν. Προσπάθησε σήμερα να είσαι καλά ψυχολογικά απέναντι στο ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία, που φαίνεται να έχεις αυτές τις μέρες.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, θα θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό στην καθημερινότητά σου, μια κι οι ιδέες σου είναι πάρα πολλές. Οι υποθέσεις που σε αφορούν και ακόμη σε απασχολούν, να ξέρεις, έχουν πάρει έναν πάρα πολύ καλό δρόμο και σύντομα σε περιμένει η επιτυχία που θέλεις. Θα γίνει κάποια συνάντηση με φιλικό σου άτομο κι οι στιγμές μαζί του θα είναι αξέχαστες και γεμάτες συζητήσεις για γεγονότα, που έχετε βιώσει μαζί. Υπάρχουν μερικά ερωτήματα για τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Καλό όμως είναι να μην έχεις κάποιο ύφος, που υποδεικνύει ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει.

Ιχθύς
Κάποια προβλήματα που ξεκίνησαν στο παρελθόν, Ιχθύ, από σήμερα αρχίζουν να ξεθωριάζουν και βρίσκεις λύσεις σε ζητήματα, τα οποία μέχρι τώρα παιδεύουν το μυαλό σου. Θα ασχοληθείς με καινούργια πράγματα, που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, επειδή ξέρεις ότι στο μέλλον θα φέρουν πολύ θετικές καταστάσεις. Σήμερα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα όμως ν’ αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου, αφού η μέρα δεν ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία.

Πηγή