Ο έρωτας είναι το θέμα της ημέρας. Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Καρκίνου και μαζί της ξυπνούν πάθη και ρομάντζα.

 

Κριός

Κριαράκι μου, οι φιλοδοξίες σου κι η επιθυμία σου να τις κατακτήσεις είναι πολύ έντονες σήμερα. Θα κάνεις τα πάντα για να πετύχεις κι έχεις τη δύναμη να το κάνεις. Καθοδηγείσαι απ’ αυτή την ανάγκη και δε σε σταματάει τίποτα. Εθισμένος στους στόχους σου, αλλά δεν είναι κι άσχημα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Δυναμισμός.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, θετική μέρα που εκφράζεις ανοιχτά κι επίμονα τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Ψάχνεις σκοπό στη ζωή και τις σχέσεις σου κι ανακαλύπτεις κρυμμένες πλευρές της προσωπικότητάς σου, ανεκμετάλλευτα ταλέντα κι ενδιαφέροντα, αλλά και συναισθηματικά μπερδέματα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ξεκαθάρισμα.

 

Δίδυμοι

Διδυμάκι μου, οι αλλαγές στη συμπεριφορά σου, η καχυποψία κι οι αμφιβολίες σου για τα επαγγελματικά σου και τη ζωή σου γενικότερα, σε ταλαιπωρούν και σε αναστατώνουν. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου αν θες να βρεις τι είναι αυτό που μπορεί πραγματικά να σε κάνει ευτυχισμένο.

Λέξη κλειδί της μέρας: Όνειρα.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, μια αρνητική σου τάση που πρέπει να δαμάσεις και να περιορίσεις όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι αυτή σου η συνήθεια να προσπαθείς να πείσεις και να επιβάλλεις στους άλλους τη γνώμη σου. Κουράζει όλο αυτό και στο τέλος θα μείνεις μόνος. Δεν το θες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Κατανόηση.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, εξαιρετική μέρα για νέες γνωριμίες κι επαφές. Αναζητάς νέες εμπειρίες κι η αλήθεια είναι πως ένα ταξιδάκι θα ήταν ό,τι πρέπει για να ξεφύγεις λίγο απ’ την καθημερινότητά σου. Ακόμα κι αν δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα, βρες τρόπους να ομορφύνεις τη ρουτίνα σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Απόδραση.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, ήρθε η ώρα να χτίσεις πιο γερά θεμέλια και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου. Τελευταία τα είχες αφήσει όλα στον αυτόματο κι ήξερες πως αυτό δε θα κρατούσε για πολύ. Αν δε θες να σε πάει η ζωή όπου θέλει, αποφάσισε πρώτα εσύ πού θες να πας.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αποφάσεις.

 

Ζυγός

Ζυγάκι μου, βαρετή η μέρα για σένα. Έχεις έρθει στα όριά σου, η ρουτίνα σε πνίγει κι εσύ ονειρεύεσαι ακρογιαλιές και δειλινά. Υπομονή, θα ‘ρθουν κι αυτές οι διακοπές που περιμένεις. Γίνεσαι πιο αυστηρός με τον εαυτό σου στην προσπάθειά σου να ρίξεις ευθύνες κάπου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ωρίμανση.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, παρασύρεσαι απ’ την εικόνα που σου πλασάρουν κάποιοι και πέφτεις στην παγίδα τους. Γίνεσαι ευκολόπιστος και την πατάς. Είπαμε, κι η καχυποψία δεν είναι λύση, αλλά κι εσύ τρως τα μούτρα σου και το χαίρεσαι κιόλας. Λίγο μέτρο και λίγη ισορροπία.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ισορροπία.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, μην κρίνεις με τόση άνεση κι ευκολία τους άλλους και κυρίως μη βγάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Δώσε τους το δικαίωμα να σου εξηγήσουν και προσπάθησε να δεις τα πράγματα απ’ τη δική τους οπτική γωνία. Πίσω από κάθε κίνηση κάθε ανθρώπου, υπάρχει ένας λόγος που τον οδήγησε εκεί.

Λέξη κλειδί της μέρας: Λογική.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, όλη αυτή η εσωτερική, πνευματική σου διεργασία όλο αυτό το διάστημα, αρχίζει να έχει αποτελέσματα. Σκέφτεσαι και φέρεσαι πλέον πιο ώριμα και συνειδητοποιημένα. Κι ακόμα και στα αρνητικά, έχεις την ικανότητα να σκεφτείς λόγους κι αιτίες καθώς και λύσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ευαισθησία.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, οικονομικά κι επαγγελματικά θα συναντήσεις μία ευνοϊκή μέρα. Ανοίγουν πόρτες και παρουσιάζονται ευκαιρίες. Πλέον είναι στο χέρι σου αν θα τις εκμεταλλευτείς και πώς θα τις χειριστείς. Έχεις όλη τη συναισθηματική στήριξη απ’ το περιβάλλον σου σε όλες τις αποφάσεις σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Συντροφικότητα.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, αλλάζεις τρόπο σκέψεις και συμπεριφοράς καθώς και προσωπικές συνήθειες. Κάνεις μια προσπάθεια να κόψεις τις κακές σου συνήθειες και μπράβο σου γι’ αυτό, αλλά να ξέρεις πως δε θα είναι εύκολο και μην απογοητευτείς με την πρώτη. Με πίστη κι επιμονή, θα τα καταφέρεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αλλαγή.