Μια μέρα που προάγει τη δημιουργικότητα και τη μαγκιά μας. Τα λόγια γίνονται πράξεις, οι ιδέες αποκτούν πλάνο κι οι στόχοι φαίνονται να πλησιάζουν.

Κριός

Κριέ μου δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε εξοργίσει περισσότερο από την στασιμότητα. Θέλεις εκπλήξεις, θέλεις ανατροπές, θέλεις εναλλαγές! Σου έχω καλά νέα! Προετοιμάσου γιατί σήμερα θα τα έχεις και τα τρία.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ένταση.

 

Ταύρος

Ταύρε μου η μέρα βρίσκει με μία εσωτερική ένταση που καλά-καλά ούτε εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να εξηγήσεις γιατί συμβαίνει. Ενώ οι υπόλοιποι γύρω σου γλεντάνε το καλοκαιράκι εσύ είσαι βυθισμένος σε σκέψεις που αφορούν το μέλλον. Δε θα σου πω να ζήσεις τη στιγμή, θα σου πω όμως να σκεφτείς αν όντως αγχώνεσαι τόσο για τους σωστούς λόγους.

Λέξη κλειδί της μέρας: Κουβάρι.

 

Δίδυμοι

Διδυμάκι μου αγαπημένο είναι μία από αυτές τις μέρες που σε έχει πιάσει η αναποφασιστικότητα σου. Μην τα πολυσκέφτεσαι τα πράγματα και μην τα πολυσκοτίζεις. Άλλωστε ξέρεις κι εσύ καλύτερα από τον καθένα ότι αυτή η εσωτερική φωνούλα σπανίως πέφτει έξω. Ένστικτο τη λένε.

Λέξη κλειδί της μέρας: Παρόρμηση.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου σήμερα που σε πιάσανε τα συναισθηματικά σου είναι ιδανική μέρα για να την περάσεις με ανθρώπους που ξέρεις ότι θα ενδιαφέρονται να ακούσουν κάθε προβληματισμό σου. Συζήτα, μίλα, γέλα, πέρνα καλά και δημιούργησε αναμνήσεις. Το βραδάκι είναι καλό και για τα ερωτικά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Συντροφικότητα.

 

Λέων

Όσο καλά και να ξέρει ένα λιοντάρι ότι δε γίνεται να αρέσει σε όλους, υπάρχου στιγμές που το πιάνουν ανασφάλειες του. Μία από αυτές τις στιγμές είναι και σημερινή μέρα. Η αυτοπεποίθησή σου είναι λιγάκι στον πάτο και αυτό σε οδηγεί σε κινήσεις πανικού. Κινήσεις πού με μια καλύτερη ματιά από αύριο θα καταλάβεις κι εσύ ότι είναι υπερβολές.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυτογνωσία.

 

Παρθένος

Παρθένε μου τίποτα πιο σημαντικό για έναν Παρθένο από το να ξέρει ακριβώς τα βήματα που θα ακολουθήσει για να πλησιάσει το στόχο του. Σήμερα έρχεσαι κοντά με ανθρώπους που θαυμάζεις το μυαλό και τις ικανότητές τους και μαζί βγάζετε ένα σχέδιο το οποίο δε θα σε απογοητεύσει.

Λέξη κλειδί της μέρας: Φιλοδοξία.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου σήμερα το τοπίο είναι θολό και ίσως εξαπατηθείς εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτό το πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα και σε αναστάτωσε, αυτά τα σχόλια που ήρθαν στα αυτιά σου και σε χαροποίησαν, αυτές οι προοπτικές στη δουλειά που περίμενες καιρό. Κάτι απ’ όλα ίσως να μην είναι έτσι όπως φαίνεται προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Προσοχή.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου σήμερα γίνεσαι η ψυχή της παρέας και σκορπάς σε όλους χαμόγελα και αισιοδοξία. Η μέρα σε βρίσκει με διάθεση ανεβασμένη, με χιούμορ που σπάει κόκαλα και με ατελείωτη όρεξη για τρέλες. Προς την πορεία της βραδιάς δεν αποκλείεται ακόμη και ένα ολοκαίνουργιο πικάντικο φλερτ.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επικοινωνία.

 

Τοξότης

Τοξότη μου έχεις αυτό το χαμόγελο που φοράς όταν μόνο εσύ ξέρεις τι ετοιμάζεις και κανένας άλλος. Αφήνεις να πλανάται στον αέρα ένα μυστήριο σχετικά με τις προθέσεις σου αλλά πάρα πολύ σύντομα ετοιμάσου να τους εκπλήξεις όλους. Το μυαλό σου είναι στα φόρτε του το ίδιο και η δημιουργικότητα σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ιδέες.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, σήμερα σε διακατέχει μία αίσθηση ελευθερίας. Δε σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος, δε σε νοιάζει τι σου επιβάλλουν οι άλλοι, δε σε νοιάζει καν τι μέρα ή τι χρονιά είναι! Θες να διασκεδάσεις, θες να βγεις από καλούπια σου, θες να αλλάξεις τη ροή σου. Είναι δύσκολα αυτά για έναν Αιγόκερω, αλλά στα σίγουρα θα περάσεις ενδιαφέρουσες στιγμές.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αλλαγές.

 

Υδροχόος

Υδροχόε σήμερα η μέρα θα φέρει στο δρόμο σου ανθρώπους από αυτούς που αντιπαθείς περισσότερο. Ξέρεις κάτι τύπους εγωπαθείς, κάτι τύπους επιφανειακούς, κάτι τύπους που το μόνο τους μέλημα είναι να τραβάνε τα βλέμματα. Όσο κι αν επέλθει ένας προσωρινός εκνευρισμός μη μασάς είναι σίγουρο ότι θα τους βάλεις στη θέση τους.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ετοιμολογία.

 

Ιχθείς

Ιχθύ μου υπάρχει ένα σύνθημα στο μυαλό σου το οποίο και ακολουθείς πάντοτε πιστά. Αυτό είναι ξέρεις καλά ότι όταν θες κάτι πολύ δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πετύχεις. Με αντίστοιχη διάθεση κινείσαι και σήμερα αν κι η αλήθεια είναι ότι η πορεία προς την επιτυχία έχει πάντα δυσκολίες. Ακόμη κι αν δεν τους πετύχεις τους στόχους, σίγουρα θα διασκεδάσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Πυγμή.